Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Πεσ’τα πεσ’τα…Τα ιδια συναισθηματα γενηθηκαν και σε εμενα

Οσο αφορα το live οτι και να πω λιγο ειναι…Δεν εχω λογια να περιγραψω αυτα που ενιωσα…Δεος,ευχαριστηση και την ιδια λεξη χωρις το ευχαρι,κοινως καυλα…Ηταν απιστευτα,μοναδικα…Ηταν η εκπληρωση ενος ονειρου ζωης…Μια μαγεια…2.30 ωρες που δεν ηθελα να τελειωσουν ποτε…Μακαρι να ξαναερθουν για να το ξαναζησουμε και εμεις και αυτοι…
THANK YOU GUYS…THANK YOU FOR ALL…AND JUSTICE FOR ALL!!!
[SIZE=“5”]BATTERY IS HERE TO STAY…!!![/SIZE]

ξερει κανεις επισιμα ποσο κοσμο ειχε?
Κ για πιτεμου κατι αλλο τωρα,χτιπισε κνεις απο τα καπνογονα?εγω το μονο που ειδα ειναι να γουσταρουνε ΟΛΟΙ

25.000+. Ότι ακούσετε για πάνω από 30 είναι υπερβολή

εκεινη τη στιγμη αναρωτιομουν αν ειχες αρχισει το headbanging πριν βγουν οι metallica λογω αυτου:lol:

οι παρακατω δηλωσεις μιλανε για μενα…

το σκεφτηκα αρκετα και μαλλον φταινε τα “υπεροχα” μηχανηματα. ο ηχος δεν ηταν κακος. ηταν πολυ χαμηλα για συναυλια τετοιου βεληνεκους, με αποτελεσμα οσοι ηταν σχετικα μακρια να ακουνε τις εντασεις να ανεβοκατεβαινουν λογω του ανεμου. ολοι διπλα μου ειχαν ξενερωσει, ή οπως λεει ο κραμπσοντι χτυπιοντουσαν για να μη ξενερωσουν. κυριολεκτικα παρακαλαγαμε να μη φυσαει για να εχουμε καλη ενταση.

αν συνυπολογισεις το οτι στην αρχη που ηταν δυνατα, τα ηχεια κάναν ηχους σαν “καμμενα”, μαλλον τελικα δεν μπορουσαν να δωσουν ενταση. προσπαθουσαν δηλαδη, αλλα το παρατησαν.

σε αυτο παιδια οι τεχνικοι δε φταινε. ενα ολοκληρο crew παλευε, αλλα αν δε μπορεις, τοτε τερμα.

εμενα μου στερησαν την ευκαιρια να δω για πρωτη φορα την παιδικη μου αγαπη που εχασα το 99 λογω πανελληνιων. δε φανταζεστε πως ενιωθα οταν οι εντασεις στο and justice for all ανεβοκατεβαιναν. μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες πικρες που εχω φαει στη ζωη μου.

εκεινη τη μερα ορκιστηκα κατι. δοξα το θεο να εχω λεφτα, αν ερθουν οι ac/dc, θα παω ιταλια. μπορει να τους δω και εδω. μπορει. αναλογα απο τα κεφια. παντως δε θα αφησω την τυχη μου να κρεμεται απο 2 καμμενα μονιτορ και ενισχυτες. θα δω το καλυτερο λαιβ της ζωης μου.

edit: χωρις πλακα τωρα, στο athens open air καλυτερα περασα. τουλαχιστον καναμε χαβαλε εκει.

Λουκιανέ μπράβο για το review,μόνο εμένα απλά με άφησα αδιάφορο dirt spawn και mdb…σε άλλους άρεσε…έπιασα και πένα από Trujillo!!!συμφωνώ ότι ίσως τα ηχεία δεν άνταχαν την ισχύ γιαυτό ήταν λιγο χαμηλά…ήμουν κάτω από το ηχείο που έτρηξε στην αρχή…φοβήθηκα μην γίνει κανα μπαμ!!8O

Ενα απ τα καλα βιντεακια που πετυχα…

Ε το πόσταρα εγώ αυτό ρε κρεντιτ θιφ.

Μι ντιντ νοτ τουκ χαμπαρ’.Σορ’.

καλά παιδιά έχουν βγει καμία 10αριά τουλάχιστον στο youtube…

Απ’το Νew Order νομίζω πώς ήταν… Ακούγαμε το άλμπουμ με τους φίλους μου στο αμάξι (όπως και το Ride the Lightning, αλλά και τα Among the Living από Anthrax και The Dark των Metal Church και πολλά ακόμη) καθώς πηγαίναμε Μαλκάσα και μου φάνηκε πώς το συγκεκριμένο το είχα ακούσει προ ολίγης ώρας! :smiley:

Greece, you guys are sure some loud mother fuckers! At some times you were louder than James singing. Metallica was not allowed to display any pyro this evening but you guys in the crowd brought you …
Αυτό το έγραψαν στο metontour.com είναι το official site των metallica για το tour τους…

ντροπηηηηηηηηηηηη…ρε παιδια, το practice what you preach δεν αναγνωριζατε;;;;;;

eagleheart δε το περιμενα απο σενα αυτο![-X :stuck_out_tongue:

Για μεταφρασε!!:lol:

Με τα λίγα αγγλικά που σκαμπάζω, κάτι για τις μανάδες μας φαίνεται να λέει ο τύπος:!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θεός!!!

Λοιπόν Dimebag, ουσιαστικά λένε ότι ήμασταν καταπληκτικό κοινό και οι φωνές μας ακούγονταν πιο δυνατά και από αυτούς και ότι δε τους επέτρεψαν να φέρουν πυροτεχνήματα λόγω του δάσους, αλλά φέρατε εσείς τα δικά σας. Επίσης μας αποκαλεί mother fuckers!!!

Α τον αληταρά…πέραν του ότι μας αποκαλεί εμπρηστές…μας βρίζει κιόλας…:lol: :lol: :lol:

Παιδιά εγώ δεν ήμουν στη συναυλία την 3η μέρα αλλά ήμουν στη 2η και έχω να πω ότι ο ήχος ήταν κρύσταλλο και πολύ δυνατός σε όλα τα συγκροτήματα και σε όλα τα σημεία του χώρου αφού κάθε συγκρότημα το είδα από άλλη θέση ενώ συχνά έκανα και βόλτες.

Οπότε αν πήγατε Metallica και ο ήχος ήταν χάλι τότε μήπως πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε προς τη μεριά του συγκροτήματος για ευθύνες;

Μιλάμε για το συγκρότημα που έβγαλε ολόκληρο αλμπουμ (St. Anger) με ήχο κώλο, και σε ένα live θα κολλήσουν;

Καλό live. Μόνο καλό? Mια χαρά ήταν…
Ψιλοπροβληματάκια στον ήχο, στο παίξιμο κλπ αλλά δεν πας Metallica για να τους δεις να παίζουν παπάδες. Αυτά τα βλέπεις στους Mastodon.
Όσο για τη σκόνη έχω να πω 2 πράγματα :

1. Είναι δυνατόν να μην σκέφτηκαν να βάλουν κάτω ένα πλαστικό, κάτι τέλοσπάντων για να μην πάρουμε όλο το χώμα σπίτι μας ? Ακόμα και το 2000τόσο στο RW με COF,Priest,Megadeth,Savatage,RC τόχαν στρώσει.
  2. Υπάρχουν και χειρότερα. Όσοι είχαν πάει την πρώτη μέρα του διαβόητου Athens Open Air με Haunted, Motorhead, σίγουρα μπορούν να καταλάβουν.

Από τις κορυφαίες συναυλίες που έχω πάει. Κυρίως από συναισθηματικής πλευράς. Κρίμα για τους Dirt Spawn Disease, που χάθηκαν από πολλούς. Φέρτε τους Bride πάλι σε κανα μπουντρουμάκι όμως να κάνει δρόσο.

Dimebag το αριστερο ή το δεξυ καπνογονο ως προς τη σκηνη ηταν το δικο σου???
Αν ησουν το δεξυ ημουν 2 μετρα πισω σου…!!Στο …and justice for all δεν το αναψες???

H πλακα στα καπνογονα ηταν οτι με το που αναβε ενα οι σεκιουριταδες βομβαρδιζαν το μερος με μπουκαλακια νερο.
Λες και θα το σβηναν.