Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Διαβάζοντας προσεκτικά όλα τα σχόλια θα πω τα εξής :

Οι METALLICA είναι το κορυφαίο συγκρότημα στην ιστορία του HEAVY METAL(δεν είναι το αγαπημένο μου).

1. Ήμουν στην PL2 , ο ήχος ελτός του προβλήματος στο Creeping…ήταν μια χαρά
  2. Το setlist πού καλό
  3. Οι Metallica είναι τουλάχιστον επαγγελματίες
  4. Ο James ήταν εκπλήκτικός και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είχαν απίστευτη διάθεση…ρε πούστη διαβάζεις εδώ ένα
    κάρο μαλακίες και αναρωτιέσαι…ήμουν εκεί , έβλεπα , άκουγα ??? Μιλάμε ότι όργωναν τη σκηνή
    αριστερά , δεξιά , όταν το κοινό κουράζοταν , o James ή ο Kirk τα έδιναν όλα και ήταν ΕΚΕΙ , κοντά…
    Κανένας δεν είχε σνομπ συμπεριφορά , ΚΑΝΕΝΑΣ , προσπάθησαν πολύ για να ευχαριστήσουν τον κόσμο.
  5. Εκτελεστικά τώρα…επειδή έχουμε μπλέξει με την κριτική επιτροπή του FAME STORY :lol:
    Λάθη ? ναι…και ?..έχω την τύχει να έχω δει τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ μουσικούς του κόσμου στο
    ωδείο του Φακανά…και λοιπον ??? Κανένας από αυτούς δεν μπορεί ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ να συγκινήσει
    να παθιάσει , να εμπνεύσει ΚΑΝΕΝΑΝ , γ αυτό παίζουν μπροστά σε 200 άτομα…Το ζήτημα είναι
    να ΝΙΩΣΕΙΣ…και εγώ ΕΝΙΩΣΑ εκείνο το βράδυ…ΚΑΥΛΩΣΑ…κοιμήθηκα ευτυχισμένος…και αυτό
    είναι η επιτυχία του συγκροτήματος…
    6)Το κοινό ήταν μια χαρά…τραγουδύσε , είχε παλμό…μια χαρά…τι πρέπει να γίνεται δλδ ???
    Να σπρώχνει ο ένας μαλάκας τον άλλο και να αλληλοχτυπιούνται για να είμαστε μια ευτυχισμένη
    οικογένεια ??? ΗΜΑΡΤΟΝ…

Δεν ξερω αν το εχει ποσταρει αλλος,αλλα να μου.

Ecstasy+Creeping Death

Χαλια ρε.Αθλιο λαιβ.

Καλά, παιδάκι πρέπει να σαι συ για να σου άρεσε.

Παιδακι ειμαι ρε και χτυπιομουν σα χαζο μπροστα.Αλλα δε μ’αρεσε.

Κι αλλο καλο βιντεο.

Wherever I May Roam

Εντάξει απλά ΘΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!

Τα σχόλια τον περισσοτέρων με καλύψανε.Ναι είμαι παιδάκι αλλά το καταευχαριστήθηκα.Στο PL2 έγινα της πουτ@νας και πραγματικά όλοι γουστάρανε.Για άλλες περιοχές δεν ξέρω και δεν με νοίζει.Οι Metallica προχθές απλά μας πρόσφεραν τα μυαλά στα χέρια μας.Δεν θα γρινίαξω αν και θα μπορούσα(όποιος ήταν μπροστά 3η 4η σειρά μετά το master of puppets θα έβλεπε τι γινότανε και τι ζητούσε ο κόσμος χωρίς ανταπόκριση)

ΞΑΝΑΕΛΑΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΡΕ,ΑΦΟΥ ΚΑΥΛΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΣΣΣΣ:band: :band:

Καλά υπάρχει άνθρωπος που βλέπει σοβαρά αυτλα τα άθλια VIDEOS ??? Υπάρχει
άνθρωπος που βγάζει συμπέρασμα από αυτά ??? #-o

Αμα υπαρχει να πεθανει τωρα.

Καλή η κριτική και δεκτή πάντα…Αλλά…πόσο σοβαρά και αντικειμενικά μπορείς να πάρεις μια κριτική όταν αυτός που την κάνει ονομάζει τα γκρουπ που κριτικάρει “ατσάλικα” “μετάπλυτα” “λεφτάλικα” “μαιντανοί” κλπ κλπ.
Και δίκιο να έχει στην τελική, το χάνει λόγω γραφικότητας…

Ενα πραγμα εχω μαθει απο μικρος, ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ!!!
Καθεστε τοσες ωρες και ψυριζετε ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!
Πραγματικα οποιος καθοταν και σκεφτονταν την ωρα του live λογικο ειναι οτι εχει χασει ολη την ουσια του live. οι metallica βασιστηκαν στον αυθορμητισμο και οχι στον περφεκτιονισμο. αμα θελετε τελειοτητες αντε στο φακανα. σε τετοια live δεν σκεφτεσαι, ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ!!!
ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ LIVE ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ 2,5 ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ!!!
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!!

:lol:

…de xreiazontai toso drastika metra…apla na synexisei na ta vlepei…einai AKSIAS !!!

1. Δεν φανταζεσαι τι πονο μου προκαλουν αυτα που γραφεις! Κοιλοπονο απο τα γελια βασικα…

2. Δυο μετρα και δυο σταθμα υπαρχουν για γιουζερς που επιμενουν να γραφουν με greeklish και δεν διαγραφονται τα ποστ τους…

Νομιζω οτι κερδιζει επαξια θεση στα πιο γραφικα ποστ εβερ…

Εχει πλάκα…

Μιζέρια…

Τους MEtallica απο ζηλια καθαρά τους περίμεναν όλοι στη γωνία. Ετσι είναι, οταν είσαι πρωτος …εκει στην κορυφή …προσπαθούν να σε ρίξουν.

Παρόλαυτα…έπαθαν μεγάλη ζημιά οι τύποι. Γιατι πολύ απλά οι Metallica ήρθαν kai έδειξαν σε όλους γιατί είναι και θα είναι η μεγαλύτερη μπάντα που πέρασε απο τον πλανήτη.

20.000 κόσμος έμεινε με ανοιχτό το στόμα. κριτικοί forums…πήραν φωτιά…
Ολοι λένε οτι πέρασαν τις ποιο γαμάτες στιγμές στη ζωη τους…Ισοπέδωσαν τα πάντα στο περασμά τους…

και όμως …μερικόι στεναχωρήθηκαν…Ω ναι…γιατι τωρα τι να πουν?..αρχισαν λοιπόν να τραβάνε απο τα μαλιά μερικά πράγματα γιατι πρέπει οπωσδηποτε κατι να πουν…Δεν μπορεί …κατι βρήκαν…

Εγώ γελάω αλλα και λυπάμε ταυτόχρονα…
ειστε οι ιδοι που δεν γουστάρατε το and justice
ειστε οι ιδιοι που δεν γουστάρατε το black album
ειστε οι ιδιοι που δεν γουστάρατε το load
να συνεχίσω…?
Ειστε οι ίδιοι που και καλά δεν γουστάρετε τίποτα

αλλα έχετε ξεχάσει στη μιζέρια σας οτι 15 χρόνια ασχολείστε με κάτι που δεν σας αρέσει…Pathetic!

.Επιτέλους πόσο σας πονάει.? ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ METALLICA. Αφού δεν σας αρέσουν!
Και μένα δεν μαρέσει ο Πάριος αλλα ούτε και οι Dream theater…ΔΕΝ ασχολούμε…Δεν γυρνάω στα forums γραφοντας οτι μου κατέβει…Δε με απασχολεί. Πως να σας το πω.

Αδείαστε μας τη γωνιά και αφήστε εμας του χαζούς να περνάμε καλά στις συναυλίες μας… Δεν σας θέλουμε…Αλλα μάλλον θέλετε εσεις(δεν εξηγείτε διαφορετικά) …το ξέχασα…άλλωστε με τι να ασχολειθείτε…

Η παπαριά και κουτοπονηριά πάει συνεφο…Μέχρι και οτι είναι απαράδεκτοι γιατί είχαν προηχογραφιμένα μέροι .και ως παράδειγμα ο ταλαίπωρος όμοιό σας χρησιμοποίησε το ΟΝΕ. Δεν το ξέραμε ρε αρχηγέ την άλλη φορά να φέρουμε και ελικόπτερα… Καταραμένοι ναναι…που πανε χωρίς ελικόπτερα!!!

Ευτυχώς όμως είστε μειοψηφία…και θα μείνετε έτσι…

Ενα θα σας ευχυθώ,…

Μακάρι στη ζωή σας να βρείτε κάτι( έστω μια άλλη μπάντα) και να περάσατε όσο καλά περάσαμε εμείς την Τρίτη.
Μακάρι…

James, Lars , Kirl , Robert

σας ευχαριστώ

Επειδη κι εγω το ανεφερα αυτο αρκετα, δηλαδη δεν μπορουμε να πουμε οτι ξενερωσαμε που το συγκροτημα που πηγαμε να δουμε περισσοτερο βγηκε στις 6 π.χ. και θα προτιμουσαμε να τους δουμε μονους τους σε κανα γηπεδο; Δεν παμε καλα …

Σαφως και υπηρχαν προβληματα αλλα δεν ηταν δυνατον να τα καταλαβω μες στην καβλα.Εζησα ενα ονειρο.Μακαρι ολα τα ονειρα να τελειωναν με 25.000 + κοσμο να τραγουδαει το Seek & Destroy.Metallica σας ευχαριστω που υπαρχετε.

Δικαίωμά σου είναι, όμως το ήξερες εξ αρχής ότι αναγκαστικά μόνο ο headliner μπορεί να παίξει νύχτα.

Μα δεν κατηγορησα κανεναν γι’αυτο…Απλα δεν μ’αρεσε, φυσικα και ηξερα οτι θα παιξουν μερα.

Παιδιά οι εκατέρωθεν προσβολές δεν έχουν νόημα, αλήθεια.

Κοιτάξτε τι γίνεται. Πέρα από τα παιδιά που μπορεί να ήταν πολύ πίσω κ να μην άκουγαν καλα (οι οποίοι έχασαν ένα συγκλονηστικό λάιβ και είναι πολύ κρίμα, αλλά σίγουρα υπάρχουν, δεν τα βγάζουν από την “κοιλιά” τους όλα αυτά), η πλειοψηφεία του κοινού έφυγε εκστασιασμένη - όπως και η ίδια η μπάντα. Ακόμη και σήμερα στους δρόμους βλέπεις παιδιά με μπλουζάκια μετάλικα, στα ραδιόφωνα (ακόμη κ τα αθλητικά) γίνονται αφιερώσεις/ευχαριστίες στο σχήμα, τα φόρουμ έχουν πάρει φωτιά, το ριπόρτ του ρόκιν σε λιγότερο από μια μέρα έχει πάνω από 2.000 αναγνώσεις, μέηλ έρχονται και φεύγουν, μηνύματα στα κινητά κτλ κτλ. Εϊμαι σίγουρος πως κ στο τέραβαιμπ αν πάει κάποιος, ακόμα θα έχει κάποιους νεκρούς εκεί. Τόσο πολύ έσπειραν.

Συμφωνώ: το μόνο ουσιαστικό κριτήριο μιας συναυλίας είναι ο κόσμος - αν αυτός πέρασε καλά, τότε η συναυλία άξιζε. Εγώ βλέπω ακόμα κ σήμερα, 2 24ωρα μετά το λάιβ, κόσμο εκστασιασμένο. Το λάιβ δεν ήταν καθόλου καλό - ήταν εξωπραγματικά καλό. Όλοι ακόμα παραμιλάνε. Όλοι…??? όχι…

Έχει παρατηρηθεί κ στο φόρουμ μας κ γενικά ότι υπάρχουν βιτσιόζοι οι οποίοι πάνε σε ένα λάιβ για να ΜΗΝ περάσουν καλά. Και δεν περνάνε καλά. Γιατί? Φταίει ο Λαρς που ίδρωσε πολύ, ο Χέτφιλντ που χαμογελούσε πολύ (δεν κάνω πλάκα - ήρθε σε μέηλ), ο Τρουχίλος που είχε πολύ μακριά σώβρακα και ο Κιρκ που άλλαξε το σόλο του nothing else. ΕΠίσης είναι “μαγκιά” (κατ’αυτούς) και απερίγραπτη cultιά για μένα, να μπαίνεις σε ένα τόπικ που όλοι αργοπεθαίνουν από αυτό που είδαν/βίωσαν και να κάνεις τον σοφό δημογέροντα λέγοντας για τις τρεις # που τους ξέφυγαν, το drumming που ήταν πιο γρήγορο απότι έπρεπε και τα λεφτά των “λεφτάλικα”. Τέτοια συμπεριφορά δεν είναι χαζή - είναι cult - Αννίτα Πάνια, να κάνεις το κομμάτι σου για να σε διαβάσει ο κόσμος και να φρίξει - γιατί μόνο εσύ ξέρεις, οι “άλλοι” είναι “παιδάκια, άσχετοι και βλαμμένοι”. Ποζεριλίκια και cultοκαταστάσεις απερίγραπτης γραφικότητας. Και αντί να λέμε για το λάιβ καθόμαστε κ ασχολούμαστε με τους 2-3 που δεν πέρασαν καλά επειδή οι μετάλλικα έχουν παραπάνω λεφτά απ΄΄οσα θα τους επέτρεπαν αυτοί, λες και είναι ο Αλογοσκούφης.

Εξαιρώ σαφέστατα τα παιδιά που έχουν επιχειρήματα κ βίωσαν ένα κακό ήχο.

Άντε να ρίξω και την μπόμπα: τώρα που είσαμε κ μετάλικα και πάλι και θυμηθήκαμε πόσο σπέρνουν λάιβ, νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι μέυδεν του μιαμισάωρου, είναι δεύτεροι και ιδρωμένοι, ε ?

btw σορρυ για τα greeklish οπως θα δειτε ηταν το 1ο μου ποστ και δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει κανονας. μελλοντικα ποστ θα αναγραφονται εις την ελληνικην… 8)

Τουλάχιστον οι Maiden δεν έβγαλαν St. Anger.

Και είχαν και τα βαρίδια να παίξουν ολόκληρο το καινούριο άλμπουμ live. Όχι ένα που βγήκε πριν 20 χρόνια.

Κλασσικη κοντρα οπαδων Maiden-Metallica… ακομα δεν βαρεθηκατε να μαλωνετε για το ποιος ειναι ο καλυτερος ???