Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

ο καλλιτέχνης θέλει να αυξήσει τα post του topic…

Ωχχχχ. Ανάβει η μάχη τώρα.

:!:

Εξαιρετικό…

Προσωπικά είμαι φαν και των δύο, αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω ειδικό βάρος… Όταν οι Metallica το γύρισαν σε Μtv για τα φράγκα γράφοντας το κοινό που τους στήριξε στην αρχή στα @@ τους και μέχρι και τα δόντια έφτιαξαν (James - Lars) σε στυλ αστέρα του Χόλιγουντ για να γράφουν πιο καλά στα video.

Οι Maiden ήταν πάντα metal από την αρχή μέχρι το τέλος, με όλα τα άλλα σε δεύτερη μοίρα. Οι Metallica ήταν metal μέχρι το '91.

Τα έχω πει στο τόπικ για το αμολάδ, δεν τα ξαναλέω…

Απλά τώρα που είδαν κ οι νεώτεροι (περίμενα 8 χρόνια για αυτό το ποστ) νομίζω ότι δεν χωράει καμία σύγκριση. ΜΕγάλοι μπάντα οι μέυδεν, αλλά οκ. Το show της Τρίτης δεν έχουν καταφέρει ακόμα να το δώσουν στην Ελλάδα… Ας συνεχίσουν να έρχονται κάθε χρονιά και με 1,5ωρα σιγά σιγά, κάτι μπορεί να γίνει…

mule φιλατατε που τα λέγαμε στο λάιβ ήρθε η ώρα σου - μπες κ πέστα!

ναι απλα βγαλανε ενα Χ-factor και ενα virtual game boy eleven… μην νευριασετε απλα δειχνω ποσο γελοιο ειναι να κρινεις με βαση της ατυχιες-αποτυχιες… ολοι καπου κολλανε στην καριερα τους και οι maiden εχουν και αυτοι κανει μαλακιες…

ps… στο master of puppets ημουν στο τσακ να φωναξω napster!!! napster!!! :stuck_out_tongue:

Παιδιά το λάιβ της Τρίτης δεν υπάρχει απλά - είναι καταχωρημένο στο συλλογικό μας υποσυνείδητο - σταματήστε να το σχολιάζετε !:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

Ν’αγιασει το στομα του Λουκιανου. Πολυ σωστος αδερφε. Ειδικα γι’αυτους που πανε σε live για να μην περσουνε καλα. Δηλαδη τι ρε παιδες, με το ζορι σας πηρανε, αλλιως θα σας κοπει το χαρτζιλικι? Διαβαζω οτι οι Metallica ειναι μια νεκρη μπαντα, μετριοτατη που περιοδευει τα παλια της για να βγαλει φραγκα. Δηλαδη κατσε ρε αδερφε, αμα επαιζαν τα καινουργια τους, θα τους εθαβες γιατι δεν ακουγονται. Τωρα που παιζουνε τα παλια τους που ειναι επικα, γκρινιάζεις οτι το κανουνε για λεφτα. Μπας και σε πληρωνει ο Mustaine??

Στο οτι δεν εχουνε βγαλει δισκο της προκοπης (συγκριτικα τουλαχιστον με τα παλια), συμφωνω κι εγω. Αλλα ποσες μπαντες ξερεις που αλλαζουνε το στυλ τους με την παροδο των χρονων για πολλους λογους. Για μενα αμα θες να λεγεσαι επαγγελματιας μουσικος, δε μπορεις να μενεις 20 χρονια στα ιδια αναμασωντας συνεχεια αυτο το στυλ, οσο καλο και να ειναι. Κι η αλλαγη, δειχνει ωριμανση της μπαντας. Αποψη μου, ετσι? Παντως χωρια απο τα τελευταια album, νομιζω την Τριτη μας απεδειξαν περιτρανα οτι παρα τα χρονια τους, τα παλικαρια ΣΠΕΡΝΟΥΝΕ και τουλαχιστον στον τομεα live ειναι μια απο τις καλυτερες (αν οχι η καλυτερη) μπαντες.

Και φυσικα συμφωνω και παλι με Λουκιανο οτι οι Maiden ερχονται δευτεροι και καταιδρωμενοι. (Και ειμαι και μεγαλος fan των maiden, αλλα η αληθεια να λεγεται)

Ολα αυτα φιλικα και με ολο το σεβασμο για να μην παρεξηγιομαστε. Στο κατω κατω μαλακια ειναι να τσακωνεσαι για τα γουστα του καθενος.

Sorry, δεν προλαβα να διαβασω το τελευταιο post. Σταματαω εδω :stuck_out_tongue:

Απίστευτο. Το λάιβ των Μέιντεν που παίξανε όλο το ΑΜΟΛΑΝΤ είναι πιο αρχιδάτο από των Μετάλλικα που παίξανε το μισό Μάστερ οφ Πάπετς. Συνεχίστε να γελοιοποιήστε ε.

Oι Therion παιξανε 2 ωρες κ ενα τεταρτο κ παιξανε κ τραγουδια απο το Theli.
Τους πατανε ολους χαμω και ειναι το καλυτερο συγκροτημα στον γαλαξια.

στο μονο που θα διαφωνησω οσον αφορα τα παραπανω (γιατι για εμενα μεταλλικα απλα δεν υπαρχουν μετα το μπλακ) ειναι στο οτι το μεγεθος της αποτυχιας ειναι αναλογα του μεγεθους της επιτυχιας… και αναλογα παει και η ποιοτητα… για εμενα και μονο για εμενα, οι μεταλλικα ειναι ετη φωτος μπροστα των μειντεν κυριως λογω υλικου… γουσταρω τρελα ιρον αλλα δεν μπορει καποιος να συγκρινει το holly smoke με το σαμπατρου (sad but true για τους αμυητους) αλλα και παλι λεω οτι ειναι καθαρα θεμα γουστου και αντιληψης και προτιμησης… και δεν μπορω να ακουω αλλο για συγκροτηματα που “μεινανε” μεταλ γιατι αρχιζουμε να πλησιαζουμε επικινδυνα τα χωραφια της βλακειας (λεγε με τασογουορ και μανογουορ που βριζανε ολο τον κοσμο (πριστ, μειντεν, κτλ κτλ) στο κακιστο λαιβ)… και οι machine head το γυρισαν και μια χαρα τους εκατσε…:wink:

Αυτοι οι ελληνικοι χαρακτηρες σου με τρελαινουνε :stuck_out_tongue:

Το γεγονός δλδ ότι όλοι στο κάγκελο έχασαν τα μαλλιά του μετώπου τους γιατί τα @@ του Hetfield τριβονταν πάνω τους (για τέτοιο βάρος λέμε) σε όλη την διάρκεια του σετ δεν το μετράμε? Ε Ανχόλη? Τπτ δεν έχεις να πεις πάλι, ε? Σε ρούμπωσα παλιοπολέμιε…

Μιά χαρά live ήταν…εντάξει δεν ήταν και το συγκλονιστικότερο live όλων των εποχών,αλλά νομίζω ότι όσοι ήταν μέσα στα pits που φτιαχτήκαν στο δεύτερο encore (whiplash-seek & destroy),κατάλαβαν για το άν πρόκειται για αρχιδάτο live ή όχι._

ελεος λολ εχω λυθει και ειμαι και στο γραφειο… :lol: :lol: :lol: :smiley:

Εγω παλι ημουνα 5 σειρες πιο πισω και ενιωθα μονο τις τριχες αλλα δε χαλιεμαι :smiley:

Ή ο Μόντες δεν κατάλαβε κάτι, ή εγώ δεν κατάλαβα κάτι, ή γενικά κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες κατάλαβα καλαταβα καβαλατα.

No worries, καταλαβαμε :slight_smile:

Πλακίτσα φίλος τσιλ άουτς…