Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Το ξέρω ότι επρόκειτο για πλακίτσα καρδιά μου, το όλο κόνσεπτ έχασα. Αούα.

ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ πολυλογάδες…

Οι Metallica τα γαμήσαν όλα ΤΕΛΟΣΣΣΣΣ.

Εγω επιμενω οτι οι Θεριον τους πατανε χαμω και επαιξαν 27,3 λεπτα παραπανω απο τους μαιδεν και 8,2 λεπτα παρακατω απο τους ατσαλικα.

ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ… Οι καλυτεροι ητανε οι Smashing Pumpkins. Φατε χωμα Maiden και Metallica :stuck_out_tongue: #-o

Ahem kai daks na oum poi tsalikats , i Hanoi Rocks tous exoun xalara. Kai mi nomizete re playback itan ola. Kai oloi eseis pou goustarate eisastan mikra vlammena ahem ahem, den kserete apo mousiki klp…

Gia tous Hanoi Rocks pou gamane sas eipa? Prixen my @@!! #-o #-o #-o #-o #-o

• Χίλια σόρρυ από mods και users για τα greeklish, αν χρειαστεί να σβηστεί το πόστ μου ας γίνει, αλλά δεν μπορούσα να μην το γράψω. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω όταν κάτι δεν το γουστάρεις γιατί πρέπει να πρήζεις και να βρίζεις τον άλλο (βλ.Metallica, Tool)? Ξέρεις παραπάνω μουσική? Ποίος το λέει? Είσαι ο Θεός?
    Δεν έχω τπτ με κανέναν απλά δεν μπορώ να καταλάβω τόση χολή που βγαίνει και για ποιόν λόγο? Θα πάρει κανένας ποσοστά αν κάποιος από αυριο πει πως δεν γουστάρει Metallica?-

Όσο και αν σας τσούζει οι Metallica ΜΑΜΗΣΑΝΕ το σύμπαν, και άν όχι τουλάχιστον άσε μας να ζούμε στην ουτοπία μας ρε αδερφέ.

αχοαχοαχοαοχαχα…Εγραψε αυτο. Λοκαρος ftw

Πιτ δεξια πιτ αριστερα και στη μεση ο τουριστας τραβαει(ω) βιντεο.

Με τρομαζει αυτο το βιντεο.

Αν ηταν το πιτ στα αριστερα της σκηνης, κατω απο την οθονη, ημουνα στην απεναντι πλευρα του κυκλου. Εγω ημουνα ο τουριστας με τη σημαια 8)

Ας είναι το 2007 η χρονιά που οι Megadeth θα επιστρέψουν στη Ελλάδα, για να ταπεινώσουν όλους τους δήθεν μουσικάντιδες και τους αστείους οπαδούς τους!!! :stuck_out_tongue:

Μετάλλικα τρέμετε… Ο θείος Megadave επειστρέφει :smiley:

…πέρα απ’την πλάκα τώρα, θα είχε απίστευτο ενδιαφέρον να έπεζαν οι Metallica με τους Megadeth πιο πριν, και να μπορούσαμε να κάνουμε συγκρίσεις. Οι πιο ενδιαφέρουσες απόψεις θα ήταν από τα άτομα που δηλώνουν οπαδοί και των 2 γκρουπ.

Πάντως, όταν ο Dave ξέμεινε από μπάντα, δεν έψαξε στα group του Ozzfest για μέλη (όπως οι Metallica, για να βρουν το γνωστό πιθηκοειδές) … βούτηξε στο undergound και βρήκε την μπαντάρα Eidolon των αδελφών Drover…

Ακυρο. Τωρα προσεξα οτι ειναι μακρυα απο τη σκηνη [-X

Ναι ρε ειναι το μεγαλο πιτ,περιπου στη μεση του PL.Στο Battery πρεπει να εγινε.
Αλλα με ευνοησε,ανοιξε χωρος και προχωρησα μπροστα.Στο Seek & Destroy εφτασα 5η σειρα.

Έτσι είναι. Δύο φορές έχω δει Maiden-Tallica στο καπάκι (το '99 και φέτος) και τις δύο οι δεύτεροι κέρδισαν άνετα. Α, και οι Maiden μου αρέσουν πολύ περισσότερο ως γκρουπ.

Έτσι. Θα χώσουν και τον Αύγουστο 3 ώρες και θα τρελαθούμε λέμε.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ METONTOUR τωρα!!!

ανέβασαν βίντεο απο την Αθήνα…Ολο το ξεκίνημα με το creep και τον Moriccone και άλλα…

προσέξτε τι λένε λίγο πριν βγούν!

Εγω ειμαι maiden-ας… Αρρωστος κι ολας… Αλλα προσεξε τι θα σου πω:

[SIZE=“4”]ΟΙ METALLICA ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ MAIDEN ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ![/SIZE]

Παταω το βιντεο αλλα δεν φορτονει η μαλακια ξερει κανεις γιατι?

Αχεμ…μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει download αυτό το βίντεο;;;:wink:

KI EΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕTALLICA ΑΛΛΑ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ 8) ),ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ MAIDEN…