Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Αντε παλι με το ποιος την εχει μεγαλυτερη. Συνεχιστε παιδια!

Πολυ αργει το λαιβ και δεν μου αρεσει… Αντε ρε!!!

#-o :lol: :lol: :lol: :lol:
Eυτυχώς που Μetallica το γυρίσαν στο MTV κυρήσοντας το η μουσική μας , ιεραποστολικά , και δε μείνανε πίνοντας μπύρες ,στα υπόγεια ,υγρα καταγώγια, που ευδοκιμει το true metal και οι λοιποί ιδεολόγοι γραφικοί που βρίζαν τους Metallica ως ξεπουλημένους, εμπορικούς , που όταν έτεινε να εξαφανισθέι η μουσική αυτη΄σκηνή,θα ήταν οι ίδοι που θα πέταγαν από χαρά τις γαρδένιες ,πρώτο τραπέζι πίστα ,σε όλα αυτά τα ΣΚΥΛΙΑ, της νύκτας ,των μπουζουξίδων και λοιπών αντολίτικων τραγουδιών…
Μονο που απο προχθές οι MAiden ,δεν υπάρχουν πιά…Κατατροπώθηκαν δια παντός…μέχρι να ξαναμάθουν τι θα πεί επικοινωνία με το μέταλ κοινό , και επαγγελματισμός…
ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ της Χαλιμάς , λάβαν τέλος, μετα από την εμφάνιση αυτή,την ΗΓΕΤΙΚΗ…:roll:
Και ως γραφικός και γώ,εχθες αφόδευσα το μπαγλαμά του ξαδερφού μου, μπας και σκεβρώσει και ησυχάσουμε ,από τα υπολείματα των Σελτζούκων και λοιπων Οθωμανικών φυλών,που καταδυναστεύουν τη χώρα μας, 500 χρόνια τώρα,με φέσι και ναργιλέ, χορεύοντας τσιφτετέλια κλπ τραγελαφικά και καλά παραδοσιακά…, με κάτι γκόμενες ΛΑΙΚΕΣ ,που ψάχναν να τυλίξουν σε λαδόκολλα το ΓΑΜΠΡΟ,τον εκλεκτό…χα.χα…χα
Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ…Velis the Priest…

Τι ειπες ρε ατομο… Ποιηση.
Απο την τελευταια παραγραφο δεν καταλαβα χριστο :roll: :stuck_out_tongue:

λιώστε, επαγγελματικά πράγματα, απο το φαν κλαμπ για τους φανμπόηδες

Μολισ κερδισες μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μου :lol:

Ειμαι κατασυγκινημενος χωρις πλακα. Θα το δειχνω αυτο στα παιδια μου και θα λεω "ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ :smiley: :smiley: :smiley: "

Ωραιο!! Με το βιντεο της συναυλιας κανα νεο?:-k

εαν εννοεις βιντεο bootleg όλου του λαηβ, καποια στιγμη θα εμφανιστει, just keep your eyes open

Ηδονή.

Το Video αυτό ,αφιερωμένο εξαιρετικά, σε όσους ταλαιπωρηθήκαν και ΥΠΟΦΕΡΑΝ ελεηνά, για να δουν τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ επί του πλανήτη ΓΗ…8)
Οσοι βγάλαν κάλους στα πόδια απο το περπάτημα, όσοι δεν ειχαν το ταπεράκι της μαμάς τους και πεινάσανε, όσοι δεν είχανε παγούρι και διψάσανε, όσοι δε βρήκαν γκόμενα ή τη χάσανε, όσοι δεν ακούσαν το ρε ματζόρε στο PLW 21 V,δεξιά, γιατί μικροφώνιζε το καμμένο ηχείο στο 4 πεύκο αριστερά, όσοι βάλαν τα κλάμματα γιατί το χάσανε, όσοι τσαλαπατηθήκαν από τους κάφρους, που επιδωθήκαν σε αρχαίο ινδιάνικο τελετουργικό χορό, όσοι ξέραν μόνο 3 songs,και το ραδιοφωνικό Nothng else matters, που το μάθαν στη Σαντορίνη,χαμουρεύοντας πέρυσι τη Ντορα,τη γκομενάρα που ήταν μεταλλού,[SIZE=“6”]όσοι δε γυρίσανε ποτέ απο το Terra Vibe και είναι ακόμη ΕΚΕΙ…μέχρι το επόμενο live που θα ξαναρθούν[/SIZE]…:-k 8) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
METALLICA και τα μυαλά στα κάγκελα, ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ…
Στο Sanitarium …οι βρωμό φλωροί ,normal και κουνιστοί…χα…α.αχ.χα.χα.αχ.χα.χα…

:-s Που ξερεις για τη Ντορα???8O

Το βιντεακι στο youtube ειναι φανταζομαι προπομπος του bootleg?Ιδια ποιοτητα?
Να κανω και μια ερωτηση?Αναμενεται καποιο παρεμφερες bootleg απο cornell η plant?

το βιντεο ειναι απο το official fan club παιδιά, επομένως να βγάλει το φαν κλαμπ ολο το λαηβ σε bootleg δεν υπάρχει περίπτωση, καθως τα bootleg ειναι κατι παράνομο και ο Lars κατι παθαίνει μόλις ακούει την λέξη. Λολ.
Αλλά γενικά θα υπάρξει bootleg…καλομελετάτε και έρχεται

Aμ δε ξέρεις ότι έιμαι του μέταλ ,η αρχι-κουτσομπόλα…Ειπαμε V for Metallica,αρχινά…από Velis the Priest…stop…:slight_smile: :smiley:

http://youtube.com/watch?v=0kAIIXjup6A

Παρτε ρε!!!

One ρε γαμωτο.!!!

[SIZE=“5”]DARKNESS IMPRISONING ME… ALL THAT I SEE ABSOLUTE HORROR \M/[/SIZE]

Βασικά νομίζω ότι πρέπει να κλειδώσουμε το τόπικ για να προστατεύσουμε την ψυχική σας ισορροπία… Έχετε ξεφύγει εντελώς !!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μελαχρινη, ημασταν διπλα στους Mastodon, σε επνιγα με τον αγκωνα μου και σου ελεγα να σηκωθουν να φυγουν, αν διαβαζεις το φορουμ στειλε pm!!!

λολ φλασιά > μεταλ χαμμερ αγγελιες πριν απο 15 χρονια…καραλολ