Να δω ποτε θα τελειωσουμε να μαλακιζομαστε… Καλα εγω θα συμφωνησω με Zafrock και Cathouse. Αφου ξερετε ηδη ρε παιδες οτι θα ειναι σκατα (που δεν ειναι αλα τεσπα) και αφου τους εχετε στησει στον τοιχο πριν ακομα βγουνε γιατι σκατα πατε στη συναυλια και μετα γκρινιαζετε για τα λεφτα? Μην πατε καθολου, παρτε το σε dvd, ξερω γω?
Το θεμα ειναι οτι γουστα και αποψεις ειναι αυτες. Εγω και οι αλλοι που ειμασταν στα 5 μετρα απο τους Tallica πηγαμε να εκσπερματωσουμε απο την τρελα μας και πανω στον πανικο, την πορωση, το χοροπηδηχτο και το ξυλο, ακομα και αν εγιναν λαθη, δε τα καταλαβαμε. Τα υπολοιπα παιδια ειχανε καποια προβληματα με τον ηχο που απ’οτι καταλαβαινουμε πισω δεν ηταν καλος, και ειναι απολυτα κατανοητο το οτι ξενερωσαν που δεν μπορουσανε να ακουσουνε μια τετοια μπαντα. Και ειναι και η τριτη ομοδα, τα ατομα της οποιας, προφανως ειχαν σκαλωματα με τους Metallica πριν ακομη πανε στη συναυλια…Ενταξει τι να κανουμε ρε παιδια, ξυδι…αμα δε σας αρεσαν και σε αυτη τη συναυλια για τους σοβαροτατους λογους τυπου “Ο Lars κοπαναγε το ride ενω ητανε ορθιος, και ο kirk αλλαξε το solo και ο robert μιλαγε σα νεαντερταλ”, ποτε να μη σας αρεσουνε… και την επομενη φορα, αμα υπαρξει, να μην πατε.
Το θεμα ειναι οτι η συναυλια περασε και εμεις ακομα μαλωνουμε για το αν ητανε καλοι η οχι. Πιστευω πως ολοι εχουμε μιλησει και εχουμε πει τις αποψεις μας. Σε οποιους αρεσε, αρεσε. Σε οποιους δεν αρεσε το ειπαν. Ας σταματησουμε να κλαψομουνιαζομαστε. (Ας μου συγχωρεθει και η εκφραση αλλα εγω ετσι το βλεπω)
Φίλε μου χαίρομαι γιατί είσαι από τους λίγους που εστιάζεις στη γαμωεταιρεία που τους έφερε.
Θεϊκή συναυλία την οποία δεν απήλαυσα ούτε για 10 λεπτά λόγω σκόνης.
Τα έλεγα και σε προηγούμενο post την επομένη της συναυλίας αλλά επιτέλους έλεος πια με τους καραγκιόζηδες.
μια τα λαθακια, μια η σκονη μας τα χετε κανει τσουρεκια!!!
εγω ξερω οτι αν το πουλι σου φτανει στο κεφαλι απο την καυλα δεν υπολογιζεις ουτε σκονη ουτε τιποτα!!!
και χαλια να παιζανε και να σκοτωναν ολα τα κομματια (που τιποτα απ’ολα αυτα δεν εγινε!!!)
κανονικα κανενας δεν θα επρεπε να ελεγε τιποτα αφου οι πιο πολλοι απο μας πρωτη φορα βλεπαμε την καλυτερη metal live μπαντα!!!
[SIZE=“5”]ΕΛΕΟΣ!!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!![/SIZE]
αν γουσταρετε την γκρινια να βγειτε στα παρατραγουδα της πανια!!!
P.S. ελεος πια με την αναμετρηση metallica-maiden!!!
Παιχταρά μου μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί σε ενοχλεί το χώσιμο σε μια επιβεβαιωμένα μάπα εταιρεία?
Και σε περίπτωση που δεν το έχεις πιάσει να διαχωρίσω το χώσιμο στους Metallica (για το οποίο θα συμφωνήσω μαζί σου οτι “φτάνει πια” γιατί οι άνθρωποι γαμήσαν όσο καμία άλλη μπάντα) και το χώσιμο στη didi.
Εκτός αν πρέπει πλέον να ανοίξουμε thread ειδικά για τη didi αφού ξεσκίζεται στις μαλακίες συνέχεια.
Έλα ρε… Η didi φταίει. Μη χαλάς τη ροή της συζήτησης που είναι πάντα η ίδια στο rocking.gr. Όλες τις συναυλίες η didi τις χαλάει όσο και να προσπαθήσουν τα ηρωικά συγκροτήματα που “σπέρνουν” και “εκσπερματώνουν”.
Μέχρι ότι το Terravibe έχει κακή σκουστική ειπώθηκε. Πώς γίνεται υπαίθριος χώρος, κοινώς χωράφι, να έχει κακή ακουστική… Αντανακλά ο ήχος στα 5 δέντρα που υπάρχουν γύρω γύρω;
Στο άλλο thread κάποιος έβριζε τη didi επειδή κάπου είχε μια κάπως μυτερή πέτρα και έσκισε το παπούτσι του. Άλλος έλεγε ότι θα έκανε αγωγή στην didi επειδή είχε σκόνη #-o
plaka mou kaneis? edo o kollimenos filos mou mou elege pos eprepe na mpoun sto one 2 lepta meta tin enarxi tou “grigorou” kommatiou… ama eisai pseiras kai adynateis na peraseis kala ola ginontai… pou na to peis oti kosmos paei sta live kai paristanei tin papoulia kai ton psinaki…:lol: lars… pairneis arista touia…
Ναι η didi φταίει (το έχουμε βρεί το παραμύθι και το λεμε)… επειδή οι metallica δεν ακογόντουσαν… επειδή είχε σκονη το terravibe, πάλι καλά που δεν έβαλε και καθίσματα… επειδή οι metallica έιχαν εισητήριο 20? πάνω από τους sabbath… ειναι δηλαδή ανώτερη μπάντα από τους sabbath??? Κύριοι αν δεν ήταν οι sabbath, ίσως να μην παίζατε καν αυτή την μουσική και αυτό τον ήχο!!!
Δεν λέω ότι η didi κάνει τέλεια διοργάνωση… αλλα σταματήστε και σκεφτείτε λίγο, χωρίς να σας κυριεύει καυλα της στιγμής, κάποια πράγματα…
Είναι σαν τον τύπο που η γκομενά/γυναίκα του ειναι μαύρο χάλι, αλλα αυτός είναι ερωτευμένος και την βλέπει μ***αρα!! Έτσι έγινε και με τους metallica! Και εκεί στηρίζεται εν τέλει η επιτυχία πολλών ανθρώπών σήμερα, είτε καλλιτεχνών, είτε πολιτικών…
Επίσης δεν πιστεύω να τίθεται σύγκριση metallica-maiden, είναι τελείως διαφορετικές μπάντες…
δεν ξερω αν το εχεις καταλαβει αλλα με το να μην εισαι εκει αυτοαναιρεισαι…. Δεν μπορεις να κρινεις οθτε την ποιοτητα της συναυλιας οθτε την οργανωση της didi από οσα λενε αλλοι…. Η προσωπικη αποψη παιζει μεγαλο ρολο… εγω πχ θα προτιμουσα να ειχε 5 κλουβες εξω από το eject ώστε να δουμε μπιστις με την ησυχια μας παρα να εχει fun & games και υποστεγο με air condition… όταν πηγε το ροκγουειβ στην μαλακασα εγω τα ειχα παρει λογο αποστασης…. Τωρα μου φανηκε σπαστικο το αυξημενο εισητηριο και η τριτη ως εργασιμη μερα….αλλα τουλαχιστον εκει ειμαστε ηρεμοι… ουτε ενοχλουμε τα σκυλαδικα, ουτε μαζευουμε αναρχο φασιστες και τραμπουκους (λογο αποστας και αστυνομιας) κτο κτλ… εγω μια χαρα περασα και τις 2 μερες που πηγα… και οι ανθρωποι δεν μπορουν μεσα σε 2 μερες να αλλαξουν τον χωρο επειδη από μισο χωρο στον dio φτασαμε στο φουλ στους μετ… και γιατι ολοι αυτοι που δεν εβλεπαν - ακουγαν δεν πηγαν νωριτερα? μηπως ειμαστε ελληναρες και θελουμε να παμε ακριβως στην εκσταση του χρυσου και να εχουμε και πρωτο τραπεζι πιστα? αν δουλευανε οπως εγω τοτε τι να πει κανεις…δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη τη ζωη…shit happens παρε αδεια, παρακαλεσε το αφεντικο…εκ των πραγματων δεν μπορουν ΟΛΟΙ να ειναι ικανοποιημενοι σε μερος τετραγωνο οπου το συγκροτημα ειναι στην μια πλευρα…ασε που για την μπανανια μιλαμε και οσα κανανε πολλα ηταν… εδώ ενας τυπας ρωτησε χοντρομπαλα σεκιουριτυ την κυριακη γιατι δεν ριχνουν το κικλιδωμα να βγουμε σαν ανθρωποι… και αυτος απαντησε «και εγω τι θες να κανω?¨» οπου εγω απαντησα « την δουλεια σου μαλακα!!!» ώστε να με ακουσει loud & clear…. Οποια άλλη εταιρεια και να ηταν τα ιδια αν όχι χειροτερα θα εκανε…. θες να πουμε για εισητηρια? καλα κανουν και τα ανεβαζουν!!! να μεινουν απεξω τα ζωα και οι τσαμπατζηδες (βλεπε ιρον μειντεν και ετζεκτ) !!! με τετοια παιδεια παλι καλα ποθ τουσ εχουμε του μετ… με τετοια παιδεια καλα να παθουμε με μειντεν καθε χρονο και whitesnake και σκορπαιονς και τζεθρο ταλ και πλασιμπο…Ειμαι 29 και δεν πηγα ουτε 93 ουτε 99 λογο ελλειψης παρεας…. Εσυ περιμενεις το το τελειο? Με κάθε σεβσμο, τα προβληματα που παρουσιαστηκαν την τριτη δεν ηταν τιποτα…ΤΙΠΟΤΑ … επρεπε να πας μανο να ακους θορυβο να δεις τι ωραια που τα κανουν άλλες εταιρειες… μηπως να πας αμερικα να ακους την τελειοτητα στα ozzfest, χωρις σκονη και θρυψαλα, με παρκιν διπλα, με τελειες ακουστικες και με 30000 κοσμο εκ των οποιων οι 29900 παρακολουθουν και οι 100 απολαμβανουν…. Και παλι με κάθε σεβασμο… καλα κανεις και δεν υιοθετεις ακραιες αποψεις … αλλα μην κρινεις αν δεν ειχες ζησει κατι από πρωτο χερι…
Δεν είναι τελείως διαφορετικές… αλλά όπως και να 'χει, με κατηγόρησαν ότι βάζω αυτή τη σύγκριση, δεν είναι αλήθεια, απλά υπενθύμισα ότι οι Metallica παίζουν περίπου 10-15 συναυλίες το χρόνο ενώ οι Maiden 50-60. That’s all. Γιατί κάποιοι ξεκίνησαν να λένε “Οι Metallica παίζουν δυόμισι ώρες! Εκσπερματώνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!”
Σας κροϊδεύουνε, σας τα παίρνουνε και έχουν καταφέρει να σας πείσουν να εκστασιάζεστε!!! Εγώ από όλα όσα έχω δεί τα τελευταία χρόνια, ένα έχω αρχίσει και καταλαβαίνω. Το καλό metal έσβησε στα early 90s, όπως το classic rock στα early 80s (για αυτό και ονομάστηκε classic)… ίσως μερικές φορές είναι καλύτερο να έχουμε τις παλιές αναμνήσεις… Sorry guys, αλλά μερικοί έιχατε την ατυχία να γεννηθείτε σε λάθος εποχή και να χάσετε πράγματα… όπως και εμείς χάσαμε πράγαματα (των 70s) με τη σειρά μας! Αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να παραμυθιαζόμαστε με ημίμετρα…