Δεν πιστευω οτι αυτο που εγινε με ρεντ χοτ ηταν καλο διοτι μπορει να αργησεις λογω καποιας δουλειας κλπ… Να υπαρχουν διαφορες στη τιμη, αλλα 5-10 ευρω ομως…
Τι είχε?Μισό κόσμο???Φίλε μου στους Sabbath ο κόσμος ήταν και έξω από το Terra Vibe μέχρι πάνω στο δρόμο.Δεν το είχες δει?
Πολυ καλο ηταν. Καμια διαφορα στην τιμη κι οποιος θελει οπωσδηποτε να ειναι μπροστα κανει την δουλεια αλλη μερα…
Επαγγελματικες υποχρεωσεις εννοω… Αν το PL3 και το PL2 ειχαν διαφορα 5 ευρω πχ σας ενοχλει?
Αν το PL2 με το PL3 ειχε διαφορα 5 ευρω ολοι θα επαιρναν PL2. Οποτε, θα μεγαλωνε τρομακτικα ο χωρος του PL2 κι αμα αργουσες λογω δουλειας παλι πισω θα ησουν…
Να κάνω μια υποθετική ερώτηση?Αν όλοι αγοράζαμε εισητήρια των 60 θα υπήρχε το PL2?Μάλλον όχι.Ενιαίος χώρος όπως πάντα και όποιος θέλει πάει μπροστά και όποιος θέλει πάει πίσω.Και δε θα τρώγαμε και το νταβατζιλίκι των 20 ευρώ.
Με διελυσες τωρα…
Αν γίνει κάτι τέτοιο και εδώ, βλέπω την επόμενη φορά που θα έρθουν οι Metallica, ο παράδρομος της Εθνικής, (μην σου πω και η ίδια η Εθνική:p) να είναι κλεισμένος από 10 χιλιάδες κόσμο, από τις 10 το πρωί!!!
Για μένα προτιμότερη λύση είναι αυτή που είχα διαβάσει μερικές σελίδες πίσω, πως το εισιτήριο μεν να έχει ενιαία τιμή φυσικά, αλλά τα PL1-2-3 να χωρίζονται ανάλογα το πόσο γρήγορα πάρεις το εισιτήριο, από την ημέρα κυκλοφορίας του. Δλδ τα πρώτα 2 χιλιάδες εισιτήρια να είναι για το PL1…τα επόμενα 10 χιλιάδες για το PL2 και όλα τα υπόλοιπα για το PL3. Έτσι και θα επιβραβευθούν αυτοί που θα πάνε να τα πάρουν από νωρίς, και δεν θα γίνεται ο θάνατος της αλεπούς την ημέρα της συναυλίας από χιλιάδες άτομα που θα περιμένουν απέξω για να πάνε πρώτοι πρώτοι…
Ρε παιδια τωρα θα κατσουμε να κανουμε πλανο? Γιατι δεν παιρνουμε το επιτυχημενο παραδειγμα του download festival? Που ειχε και πολλαπλασιο κοσμο. Καθετα διαχωριστικα για την ασφαλεια, ενιαο εισιτηριο και ο καθενας παει οπου θελει… Δηλαδη στον Waters που μαζεψε 20-25000 κι αυτος τι προβλημα αντιμετωπισαμε?
3η μέρα μετά , και στα αυτιά μου ,ηχούν ακόμη τα ουρλιακτά,από εκείνη τη βραδυά…Ο ιδρώτας,η δύναμη, το πάθος, τα τραγούδια που σου ξέσχιζαν τα σωθηκά, οι Metallica,στο θρόνο τους ψηλά ξανά, να χαμογελούν ευχαριστημένοι, ροκάροντας πραγματικά, για τη πάρτυ τους και ΟΛΟΥΣ ,από κάτω εμάς…Ti άλλο μπορούσες εκτός αυτού να ζητάς …
Ομως ένα πουλί που με κουτσούλησε στα μαλλιά ,στο 23ο πεύκο από αριστερά, και μου κατέστρεψε αυτήν την όμορφη βραδυά.Σκέφτηκα να κάνω μύνητήριο αναφορά, κατά των διοργανωτών και παντός υπευθύνου, για την άτυχη στιγμή, που δεν προέβλεψαν να απλώσουν ένα μουσαμά ,ρε παιδιά…Τόσο προχειρότητα πλέον#-o …Επιασα έναν σεκιουριτά από το γυακά, ζητώντας να μου δώσει πίσω τα λεφτά, για να ξεπληρωθεί ,αυτή η ζημιά…άλλα εγώ προτειμησα με μοιρογνωμόνια να μετρώ τη πόρωση του 93 + του
99, σα να μη πέρασε μιά μέρα, ποτέ ΞΑΝΑ…
Εμπειρία ζωής, ελληνική μεμψημοιρία του αχταρμά, μιζέρια του κερατά,κλπ…κλπ
[SIZE=“4”]Αν ασχολολούμαστε εξ ίσου ,με τη καμμένη Πάρνηθα, και τις μαριονέτες που κυβερνούν [/SIZE], τα πράγματα θα ήταν για όλους μας διαφορετικά, και θα παρακολουθούσαμε το μέταλ ,σε μέγαρα με κλιματιστικά, σερβιροντας γυμνόστηθες γκαρσόνες ,σαμπάνιες Ντον Περινιόν συνοδευόμενες με φουά γκρά και σαντυγί, κάνοντας όλοι headbanging, χωρις να σε τσαλαπατούν 100 αλήτες:p , που τα είχανε πιεί…:-s
Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΝΑΥ-ΑΡΧΙΔΑ ΗΡΘΕ, ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ σαλιάρες και σακκούλες για εμετό, στους κακεντρεχείς που με περισπούδαατο ύφος μπλαζέ,κατηγορούσανε τόσο καιρό…μην έχοντας ,με τίποτε άλλο να ασχοληθούν…
Τις σκουληκαντέρες τις κόβουν στη μέση πριν μεγαλώσουν ,μικρές , άριστος μεζές ,για τη τεκίλα στο Νεό Μεξικό…Ετσι και στο Βιλαμπάχο , ακόμη τρίβουν και τρίβουν , μέχρι η λίγδα να ξεπληθεί…
Ειπε τίποτε κανείς???8O :roll: :roll:
:bow2: :bow2: :bow2:
Paidia katarxas kalispera sas apo tin panemorfi Thessaloniki…
Auto pou zisame tin Triti apotelei gia olous osous itan ekei mia empeiria zwis!
Auti i anatrixila kai to rigos pou me epiase molis vgikan sti skini gia to “Creeping Death” oi Metallica den ta exw ksananiwsei sti zwi mou…Itan kati to synarpastiko!!!
Xalali osa lefta ksodepsame gia na tous doume (pistepste me itan para polla…) giati to na paw se sinaulia twn Metallica itan kati to opoio ithela na kanw apo mikro paidi…
Kai eimai xaroumenos pou mporesa telika kai eida apo konta autous tous thrylous tis metal mousikis!
Metallica sas euxaristoume gia auto pou mas xarisate tin Triti to vrady…:bow2:
goudas καλωσόρισες ! greeklish warning ! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες !
Παρακάτω στο Youtube είναι γύρω στα 55 λεπτά (6 parts) από τη συναυλία των Metallica στο rockwave. Το ξεκίνημα της συναυλίας με τη μουσική του Morricone είναι από τα πιο απίστευτα που έχω δει…φοβεροί.
Απο τα πλανα που τραβαγανε οι Μεταλλικα, δεν θα μπορομε να εχουμε τη συναυλια?:-k
Σωστή ερώτηση. 8)
Εχω αρχισει κ ανισιχω,κανενα νεο για το αν εχουμε ολοι τιν συναυλια???
παρτε εδω ενα αλλο νεο.
ελαφρως οφ τοπικ: σταματησαν τον james στο αεροδρομιο οταν πηγαν για να παιξουν στο wembley της αγγλιας. τον περασαν για taliban.
According to British newspaper The Times, METALLICA frontman James Hetfield was temporarily detained by security officials at a British airport. Hetfield jetted into Luton airport ahead of Saturday’s (July 7) Live Earth London gig ? where his band is performing ? but was stopped by officials before he could leave the terminal. The Times claims Hetfield’s friends blame his “Taliban-like beard” for the interrogation.
απο blabbermouth.:lol:
Κάθομαι και διαβάζω, διαβάζω, διαβάζω…
Ρε σεις! Σκεφτείτε τι είδατε και τι ζήσατε εκεί πέρα και μην ασχολείστε με μίζερα πράγματα τα οποία ούτε η γιαγιά μου η μακαρίτισσα δεν θα σκεφτόταν!
Ο ένας λέει για τον ήχο, ο άλλος για τη σκόνη, ο άλλος για μουσαμάδες, ο άλλος για το εισιτήριο, ο άλλος για τη μπύρα…άλλους τους πείραξε και το σπρωξίδι και το mosh…ελα ρε φ…σου έκαναν κανά σημάδι μήπως και δεν ξέρεις τι θα πεις στο σπίτι γιατί δεν σε άφηναν να πας στο φεστιβαλ και τους είπες ότι πήγες σινεμά και μετά στο σπίτι του φίλου σου του Πελοπίδα…ουστ!
Αλήθεια, εσείς που μόνο στραβά βλέπετε, τι έχετε καταφέρει τώρα τελευταία μέσα από τα φρεσκοπλυμένα και φρεσκοσιδερωμένα ρούχα σας και σεντόνια σας, που έχετε το ταπεράκι της μαμάς με τα κεφτεδάκια με κιμά απο το χωριο και λάδι παρθένο εξαιρετικό? Τωρα που τελεισωσε το φεστιβάλ, θα πατε στα ακριβα νησια, να πουληστε τη μουρη σας οτι πήγατε metallica κλπ και οτι ειστε METAL και ROCK, ε??? Αλλα δεν συμβιβαζεστε με τιποτα την καλοπέρασή σας, την οποία για να την εχεις πρεπει να εχεις φαει ΣΚΑΤΑ!
Δηλαδη, αν σηκωθηκε σκονη στη Μαλακάσα σε πείραξε πολύ που μπήκε στο βρακάκι σου και στα παπουτσάκια σου? Ή επειδή περπάτησες 20 λεπτά πόνεσαν οι ροζ πατουσίτσες σου? Ναι, ξέρω, έπρεπε να είχαμε μία προσωπική λιμουζίνα να σας πάει μπροστά από τα αμάξια σας (?) για να μην κουραστείτε καθόλου. Γιατί τα 60 ευρώ είναι “ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ” και πρέπει να μου πάρουν και τσιμπούκι οι γύφτοι οι διοργανωτές.
Συνέλθετε λέμε βούτυρα Κερκύρας και μην μιζεριάζετε αμπελοφιλοσοφώντας πάνω από τα freddo σας που σας δίνουν νέες ιδέες για γκρίνια. Το ROCK είναι τρόπος ζωής, take it or leave it!
Δεν χωράνε τσαμπουκάδες…ψάξε το βαθύτερο νόημα της παρουσίας σου στο φεστιβάλ. Οι άλλοι έφευγαν πριν τελειώσει η συναυλία για να μην φάνε πακέτο λέει στην επιστροφή…το παίζουν και έξυπνοι, αλλά δεν ξέρουν ότι την καλύτερη επιστροφή την έχεις αστραπή αν κάτσεις μισή ωρίτσα εκεί μετα τη συναυλία…μετά επιστρέφεις άρχοντας. Σκέφτεσαι μόνο τι έζησες και όχι αν είχε μουσαμά κάτω ή όχι.
Ο ήχος ήταν πολύ καλός φέτος, ξυπνήστε. Μπορεί να γίνει και καλύτερος. Η σκηνή τεράστια και πολύ ψηλά, έβλεπαν ΟΛΟΙ. Το φεστιβάλ κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο λειτουργικό. Τα 60 που είχαν πρόπερσι οι Sabbath δεν αντιπροσωπεύουν με τίποτα τα φετεινά 60.
γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια…
Πάρτε αυτό για αναμνήσεις όσων ήταν εκεί ΤΟΤΕ και για να μάθουν τα νεούδια να σέβονται…
http://www.youtube.com/watch?v=GdExlXCLFRw&mode=related&search=
:respect:
Έχω κι εγώ παράπονα αλλά δεν κάθομαι να τα περιτυλίγω, όπως πολλοί από εδώ, με τα απωθημένα της ασεξουαλικής ύπαρξης και να ξεθυμαινω σε ό,τι βρω μπροστά μου…ΜΠΟΥ ΡΕ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Εν δυό,
Εν δυό,
Εν στο αριστερό!!!
Σημειωτόν!!!
ΠΡΟ ΣΟΧΗ!!!
:twisted: :twisted: :twisted:
Εμενα με πειραξε επειδη εχω αναπνευστικο προβλημα, σου κανει?
Το οτι οι Metllica επαιξαν γαματα και περασαμε ακομα πιο γαματα ειναι αδιαμφισβητητο. Το οτι η συανυλια θα χαραχτει στις μνημες των περισσοτερων για παντα ειναι επισης αδιαμφισβητητο. Το να δικαιολογουμε ομως μαλακιες της Didi επειδη ειμαστε και καλα σκληροι και αντεχουμε στις κακουχιες το θεωρω τεραστια μαλακια…