Ενας φιλος μου μου ειπε οτι ανεβηκε στο greek-tracker.com ολη η συναυλια.
Ειναι κανεις μελος να μας το επιβεβαιωσει?
Παρτε κι αυτο.
Προσκυναμε.
http://www.youtube.com/watch?v=LO9KoSLZ0DA
Ενας φιλος μου μου ειπε οτι ανεβηκε στο greek-tracker.com ολη η συναυλια.
Ειναι κανεις μελος να μας το επιβεβαιωσει?
Παρτε κι αυτο.
Προσκυναμε.
http://www.youtube.com/watch?v=LO9KoSLZ0DA
αχχχχχ…μακαρι ρε…να εχουμε να θυμομαστε αυτη την εμπειρια ζωης…καλα ρε ακομα μου περναν συνεχεια εικονες απο αυτο το μαγεμενο λαιβ…ω ρε τι επαθα…
Ξερεις, δεν εισαι ο μονος… Ακομα να συνελθω απο το σοκ… Δεν ξερω αν και η Golden Years Tour με συνεφερει…
ποια γκολντεν γιαρς…τι να μας πουν κι αυτοι μωρε:p
μονο οι ιδιοι οι μεταλλικα του χρονου θα με κανουν καλα εμενα…
ΟΥΤΕ!!
Πλεον η λεξη “συναυλια” εχει χασει το νοημα της…
τωρα η υπερβολες λεμε η ηταν τοσο γαματα πραγματικα…(μαλλον το δευτερο…)
Αντε να απαντησει καποιος… 5 μερες τωρα εχω χασει τον υπνο μου…
Exω λογαριασμο εκει αλλα μονο κατι photo ανεβασανε
Όταν έχεις τέτοια προβλήματα, προφυλάσσεις τον εαυτό σου και τραβιέσαι πίσω. ΟΚ? Αν τώρα εσύ πήγαινες γυρεύοντας γιατί νόμιζες ότι θα κάθονται όλοι σαν κυρίες να βλέπουν τους Metallica όπως την Μούσχουρη στο Ηρώδειο, τότε ας πρόσεχες…
Περαστικά σου κιολας.
υ.γ. δεν δικαιολογώ καμμία μαλακία της didi, δεν έχω κανένα συμφέρον. Απλά προτιμώ πολύ περισσότερο το χόρτο παρά τον οποιοδήποτε βρώμικο μουσαμά ή άλλη πλαστική επικάλυψη που έχει πολλούς περισσότερους κινδύνους από το φυσικό χορτάρι.
Συγγνωμη, δηλαδη ειναι η τρως σκονη και εισαι μπροστα, η δεν τρως και εισαι πισω??
Αυτο πρωτη φορα το ακουω…
Αλλο ειναι το θεμαμας ρε που θα βρουμε ολο το Live,τωρα αν ειχε σκονη η δεν ειχε τι ηταν σκατα η δεν ηταν δεν εχει κανενα νοιμα πια,4 μερες περασανε απο το σιγκλονιστικο Live περασαμε γαματα κ μονο τα καλα πρεπει να θιμομαστε ελος πια χαριτετο μια ζωη μιζεριαα…
METALLICA re!!!
Έχω δακρύσει από το δέος.
:lol3: :lol3: :lol3: Ρε τους μαλακες τους Εγγλεζουρες… Εχουνε φαει χοντρη φρικη εκει πανω
Off-topic αλλά να σε ρωτήσω αφού έχεις λογαριασμό, ανέβασαν τίποτα από 1η Ιουλίου με Heaven and Hell κλπ.;
Όταν πέφτει χοροπηδηχτό και pits είναι δεδομένο ότι θα σηκωθεί σκόνη. 2-3 φορές το χρόνο θα πας σε συναυλία, δε χάθηκε ο κόσμος. Αν έχεις αναπνευστικό πρόβλημα και σε ενοχλεί τόσο πολύ να μένεις πιο πίσω.
Αν το λαιβ ητανε σε χωραφι, τοτε η σκονη θα ητανε οκ… Εφοσον ομως υπηρχε πλαστικο και το βγαλανε, ε θα τα ακουσουνε κι ολας… Επειδη εχω φιλο που εχει ασθμα και δεν μπορει υπερβολικη σκονη, ξερω οτι ειναι επικυνδυνο… Και το να πας πισω δεν ειναι λυση…
Υπήρχε πλαστικό το 2005, μετά βγήκε επειδή μπήκε γρασίδι. 1000 φορές προτιμώ το γρασίδι από την πλαστικούρα. Τώρα αν ο φίλος σου έχει άσθμα ας κάτσει λίγο πιο πίσω (το οποίο είναι λύση).
Κι εγώ έχω ένα φίλο που έχει πρόβλημα με τους δυνατούς θορύβους αλλά δεν είναι λύση να πάει πίσω και η didi δε δέχεται να κατέβει η ένταση ειδικά για αυτόν! Άκου να δεις!
Κι εγω προτιμω το γρασιδι, αλλα η σκονη απ’οτι ξερω δεν βγαινει απο το γρασιδι…
Επισης, αν ο αλλος θελει να δει την αγαπημενη του μπαντα, γιατι να παει πισω? Σε συναυλια την οποια εχεις χρυσοπληρωσει θες και πρεπει να ειναι ολα τελεια…
Η σκόνη βγάινει από το γρασίδι γιατί το γρασίδι για να φυτρώσει πρέπει από κάτω να έχει (ΣΟΚ!!!) χώμα!
Γιατί να πάει πίσω; Επειδή έχει άσθμα! Έλεος πια! Ας πάει μπροστά κι ας φοράει ιατρική μάσκα, ξέρω γω; Ορισμένοι πάτε τη βαλίτσα πάρα πολύ μακριά.
Εχω παει σε πολλα παρκα, γηπεδα κλπ με χορταρι κατω, αλλα μονο σκονη δεν βγαινει…
Σου ειπα γιατι παμε τη βαλιτσα μακρυα οπως λες, γιατι αν εχεις σκασει 60/80/100 ευρω, εχεις την απαιτηση να παρακολουθησεις μια συναυλια ανθρωπινα. Εμενα η σκονη δεν με πειραξε, το λεω γι’ αυτους που πραγματι ειχαν προβλημα…