Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Δηλαδή η σκόνη από που προήλθε; Την άπλωσε η didi πριν τη συναυλία για καζούρα;

Αν και εχουμε ξεφυγει πολυ, αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπηρχε γρασιδι σε μερικα σημεια, αλλα χωμα… Και τα σημεια αυτα ητανε πολλα, οποτε καλυτερα με το πλαστικο κατω…

παιδιά το κουράζετε πολύ. Άλλους τους πείραξε η σκόνη και άλλους τους χαροποίησε. Τέλος. Γούστα είναι αυτά…

ρε αφήστε τις σκόνες και τα θρύψαλα και ασχοληθείτε με τα videakia… χρειαζόμαστε ολόκληρη τη συναυλία… το παλικάρι που έλεγε ότι πήγε με videocamera 7 Μpixel που είναι? θανεβάσεις τίποτα?

Και η Αλοη μου ειπε οτι πολλοι ειχανε καμερα!!

Αντε ρε παιδες, ανεβαστε την…

http://entimg.msn.com/i/ExperienceData/p1-7/en-us/x.htm?sh=LiveEarthLive&g=9f240073-cf25-4402-bbb0-bd77c597c4ab

Οι Metallica θα παίξουν σύμφωνα με το ΝΜΕ τα ακόλουθα:

Set: ‘Enter Sandman’/‘Nothing Else Matters’/‘Sad But True’/‘For Whom The Bell Tolls’

Πες τα ρε φιλε…πες τα…Να αγιασει το στομα σου…μπραβο καταπληκτικο post…Σε 2 χρονια δηλαδη τι θα λεμε??Οτι ηρθαν οι METALLICA και πορωθηκαμε ή τις μαλακιες περι ηχου και εισητηριων και εξυπηρετησης κλπ…ΜΠΡΑΒΟ με καλυψες απολυτα!!!

σκουπίσου τότε…

υπάρχει μια διαφορά ε.
όταν δίνεις φράγκα,αξίζεις και υποχρεούνται οι διοργανωτές να μείνεις 100% ικανοποιημένος.
η ροκιά και ο τρόπος ζωής είναι στη σκόνη και στην συναυλιακή κακουχία?πάμε καλά?

Τωρα άρχισαν οι Peppers…#-o #-o #-o
Οι Metallica μετά απο 1-2 ώρες

Ρε συ DRIFTER37 λιγο ελεος.

Αδερφέ έχεις δορυφορική και το βλέπεις Live ε??? Είσαι ΘΕΟΣ!!! Αν έχεις και τρόπο να να το γράψεις…ε???φανταστικέ φορουμίτη…!!!

ε???

Δεν χρειαζεται να εξηγησω, τα ειπε ολα ο rudolf.

Όχι φίλε μου. Οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να σου προσφέρουν αυτό που σου υποσχέθηκαν.

Αν εσύ δε θες σκόνη, δε θες περπάτημα, δε θες πέτρες και θες και δυο γκόμενες γονατιστές μπροστά σου να σου κάνουν τη δουλειά για να μείνεις 100% ικανοποιημένος τότε δε θα μείνεις 100% ικανοποιημένος σε όποιο φεστιβαλ στον κόσμο και να πας και όσα και να πληρώσεις.

τώρα πάμε καλά???υπάρχει επικοινωνία με τον υπόλοιπο πλανήτη?
όταν πας σε ένα live απαιτείς καλό ήχο,και καλές συνθήκες…και δεν εννοώ το σπρώξιμο ή οτιδήποτε άλλο,εννοώ αυτά που εξαρτώνται από τους διοργανωτές…
ρατσιστικά σχόλια τύπου όσοι έχουν άσθμα,να πάνε πίσω,με βρίσκουν αντίθετο.
εγώ δε τα έδωσα τα φράγκα,αλλά όσοι τα έδωσαν,έπρεπε να έφευγαν χωρίς κανένα παράπονο,ok?
εξαιρούνται οι εμπαθείς.
μην τα ισοπεδώνουμε όλα και κυρίως μη χωρίζουμε τον κόσμο σε δύο ομάδες ε
τους φλώρους που είναι οι άλλοι και τους μάγκες rockers metalheads που είμαστε εμείς και καλά.

Δίκιο έχουν τα παιδιά… Μαλακία δεν είναι να απαιτείς να σε σέβονται (εσένα κ τα λεφτά που δίνεις, άλλο 80 euro για τον Έλληνα κ άλλο για τον ξένο,ε?)… Μαλακία είναι να βαφτίζεις την ανοχή σου στις γυφτιές των διοργανωτών “true μεταλλοσύνη”… Αλλά φυσικά αυτά τα έχουμε ξαναδει…

Συμφωνάμε πάντως ότι οι Θεοί τεκνοποίησαν, έτσι? Όχι τπτ άλλο, αλλά η συζήτησις κάνει κύκλους…

Προσοχή, προσοχή στο ύφος μερικών…

Ρε παιδια ενταξει δε μπορει να ζηταμε και τελειοτηστα σε ολα πια. Συμφωνουμε οτι οι Θεοι μαμησαν και εσπειραν… Τωρα απο κει και περα υπηρχαν καποια προβληματα που στο κατω κατω συμβαινουνε σε συναυλιες (πχ το προβλημα με το μικροφωνο). Ακομα και σοβαροτερα για καποιους προβληματα οπως η σκονη, πραγματικα μας χανανε τοσο πολυ ωστε να το κανουμε τοσο μεγαλο θεμα???
Δηλαδη οκ και εγω σπαστηκα με τη σκονη που ημουνα μπσροστα (και εδω να πουμε οτι αυτο δε λεγεται γρασιδι goose, λεγεται χωμα με λιγη πρασσινιλα πανω… Τουλαχιστο στο σημειο που ημουνα εγω ετσι ητανε. Το κανονικο γρασιδι δε σηκωνει χωμα) και σε καποια σημεια δε μπορουσα να αναπνευσω αλλα δεν κλαιγομαι ολη μερα ρε. Σε οποιον με ρωταει του λεω οτι ητανε τουλαχιστο γαματα.
Δηλαδη ελεος πια τοσο μιγιαγγιχτα γιναμε? Ενταξει εφαγες σκονη. Και μετα στο δρομο δεν ειχε φως. Και εγινε μποτιλιαρισμα μετα…τοσο κοσμο ειχε. [SIZE=“4”]Συναυλια Metal παμε να δουμε δεν παμε στο μεγαρο. Χαλαρωστε λιγο. [/SIZE]
Απο τη στιγμη που οι μπαντες ητανε καλες και δεν ητανε τοσο σοβαρα τα προβλημαατα γιατι πρεπει να συνεχιζουμε να κλαιγομαστε 4 μερες μετα?

υπάρχει και πάλι μια διαφορά.
δεν νομίζω κανείς λογικός να γκρίνιαξε για την απόδοση,για το κοινό κλπ…
σε ένα τέτοιο live και “ξύλο” θα φας,και θα σπρωχτείς και φυσικά αν είναι καλή η απόδοση,που ήταν από όσο λέτε,θα γουστάρεις τρελά.
από την πλευρά των διοργανωτών πρέπει να είναι ΟΛΑ τέλεια,γιατί τους τα σκας!!!

Ωραίο, ε;