Rockwave Day 3: Metallica, Mastodon, Μy Dying Bride, Dirt Spawn Disease

Εμενα παντως δε με πειραξε κατι τοσο πολυ απο πλευρα διοργανωσης ωστε να συνεχιζω να γρινιαζω. Οτι προβληματα υπηρχαν, τα αναφεραμε παμπολες φορες επειδη πρεπει να αναφερονται κιολας για να διορθονωνται αλλα το παρακανουμε ρε παιδια. Ας εστιασουμε και λιγο στα καλα

Δε χρειαστηκε να δειξω και μεγαλη ανοχη, γι’αυτο το ανεφερα. Αν ο φιλος monte εδειξε μεγαλη ανοχη στη συναυλια τοτε εχει δικιο

Χμ ας μιλήσουμε για εστίαση λοιπόν. Προφανώς τα θετικά ήταν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τα αρνητικά (η μουσική είναι το κύριο ζητούμενο βέβαια), απλά να ρε παιδί μου, γιατί να μην τα αναφέρουμε και αυτά ώστε λίγο-λίγο, χρόνο με το χρόνο να ανεβαίνει και το επίπεδο;

Πραγματικά, μετά τους Sabbath δε μπορούσα να πω “μπορεί να γύρισα 6 η ώρα σπίτι αλλά χαλάλι, είδα Sabbath.” Με πιάνς;

Το καταλαβαινω και συμφωνω απολυτα. Πρεπει να λεγονται για να διορθονωνται. Αλλα ας μετρησουμε λιγο τα ποστ στα οποια παραπονιομαστε και τα ποστ στα οποια λεμε οτι οι μπαντες ητανε καλες. Δεν το εχουμε παραξεφτιλισει λιγο το θεμα?

θα μπήκε χώμα στο βρακάκι σου ρε φλώρε

τι τα θες τα post ω ρε με τέτοιο review εκσπερμάτωσης???

Και αυτο σωστο :stuck_out_tongue: :lol:

Βασικά οι Έλληνες είμαστε πρωταθλητές στην γκρίνια. Και σπίτι μας (μου/σου κτλ) να έπαιζαν οι μετάλικατς με σετλιστ που θα τους είχες υποδείξει, πάλι θα γκρινιάζαμε ότι δεν έκαναν κάτι καλά.

Το γαμάτο λάιβ είναι ένα θέμα, οι μαλακίες που γίνονται ένα άλλο. Για το λάιβ τα είπα, τα ξαναείπα, τα ξαναείπα. Θεωρώ υπερβολή να πεις ότι τα προβλήματα του χώρου σε έκαναν να χαλαστείς τόσο πολύ που να μην απολαύσεις το λάιβ, αλλά από την άλλη και ΕΝΑΣ να το έπαθε αυτό, είναι ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, γιατί έχασε κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Και ως εκ τούτου το συζητάμε.

Ουτέ μέγαρο πρέπει να είναι το τεραβάιμπ, ούτε οι πύλες της κολάσεως. Αν κάποιος έχει άσθμα (όπως εγώ πχ) γιατί να μην απολαύσει το λάιβ για ένα κωλομουσαμά?

Btw την σύνοψη την διαβάσατε αγόρια? Λέμε πολλά κ σοωστά (ο ψηλός δλδ, αλλά έβαλα κ εγώ το χεράκι μου).

Εμένα περισσότερο απ’όλα μου την έσπασαν οι καντίνες μέσα στην μέση του δρόμου που έφευγε ο κόσμος. Αυτό θα μπορούσε να είχε προβλεφτεί.

να αναφέρω και κάτι άλλο,λίγο άκυρο εδώ.
μετά από live scorpions διαβάζω όχι μόνο σε post,αλλά και σε reviews,για το κοινό,ότι δεν ήταν όλοι ροκάδες κλπ
και μάλιστα αυτό τονίζεται.
1ον,σε τι μας πειράζει αυτό?από την cultural είναι τουλάχιστον καλοί,και κανείς δεν έχει παράπονο.
2ον,οι scorps πιάνουν συνέχεια υψηλά standarts(ακόμα και πέρσι που ήταν η χειρότερή τους εμφάνιση) και ο κόσμος περνάει καλά

αλλά τονίζεται ξανά και ξανά ο μη rock/metal κόσμος.(λες και μπήκε τσάμπα…αυτό κι αν είναι ρατσισμός)
αντίθετα,εκεί στο χωράφι που πασπαλιστήκατε με χώμα κλπ κλπ κλπ κλπ,μετά γουστάρετε γιατί ήταν metal…
μήπως πρέπει να ψάξετε για κάνα κόμπλεξ??
λέω εγώ τώρα…

όποιος έχει μια σταλιά μυαλό,δε θα το πάρει προσωπικά.
οι υπόλοιποι ελεύθερα.

Εγω εντελως υποκειμενικα τις γουσταρα τις καντινες γιατι αλλιως δε μπορουσα να βρω νερο. Οχι οτι θα ψοφαγα κιολας… Ασε που εκαναν και τις γαματες τισ προσφορες. Ατακα: “Το αφεντικο τρελαθηκε… 21 σαντουιτς 9,34 euro. (Γυρανει και στον διπλανο καντινα-man και του κανει) Κανε αντιπροσφορα και τωρα να σε δω ρε”
:lol: :lol: #-o
Λιγο off topic αλλα τεσπα

Rudolf τα έχουμε πει αυτά: οι σκορπιονιστές είναι φλώροι και άμα είσαι true τρως και τη Σαχάρα με κουταλάκι του γλυκού άμα λάχει… #-o #-o :lol: :lol:

Σε αυτό για τις καντίνες συμφωνώ, αλλά εντάξει, δεν έγινε και τίποτα φοβερό. Ισα ισα ειδα πολλούς που έτρωγαν απο εκεί πριν και μετα από τις συναυλίες.
Όσον αφορά τους μουσαμάδες, τα άσθματα κλπ.
Αν έχεις τέτοιο πρόβλημα (και είναι κάτι κακό σίγουρα), παίρνεις εισιτήριο στο VIP και είσαι κυριλέ. Τώρα θα μου πεις, δεν έχεις τα 100 ευρά να δώσεις. Αλλά μπροστά στην υγεία σου, το χρήμα δεν μετράει, σωστά? Γιατί δηλαδή να επιβαρύνεσαι για 40 ψωροευρώ? Ε, δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα…Κάθε τι έχει κόστος, είτε χρηματικό είτε άλλο και καλούμαστε όλοι να το πληρώσουμε. Ο καθένας λοιπόν, αποφασίζει τι θα πληρώσει και τι θα πάρει.
Τέλεια, δεν μπορεί να είναι πουθενά τίποτα. Και ο λόγος είναι απλός: Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες. Ο άλλος ας πούμε είχε αγανακτίσει επειδή είχαν ουρές τα ταμεία για τις μάρκες. Ε, δεν ξέραμε να τους τις φέρουμε στο χέρι του μπέμπη. Εγώ, δεν θεωρώ ταλαιπωρία να κάτσω στην ουρά για τουαλέτα ή για μάρκες ή για μπύρα ή να περπατήσω ή να σπρωχθώ ή να με ρίξει κάποιος πάνω στο mosh κλπ. Αν θες, τέτοια τράβα αλλού, όχι σε ροκ συναυλία.
Πάω σε συναυλίες από το 81 και εχω “εισπράξει” και έχω “δώσει” κιόλας. Αυτό που με νοιάζει λοιπόν είναι:

1. Καλός ήχος
  2. Καλές μπάντες
  3. Καλά set list
  4. Όταν φεύγω απο εκει να είμαι οκ και αρτιμελής.
    Αυτά λοιπόν τα ειχα και όλα τα υπόλοιπα είναι για ανάλωση από άλλους και άλλες…

Προσωπικά προτιμώ χίλιες φορές να πασπαλιστώ με χώμα και να έχει μεταλ κόσμο παρά να είναι καθαρά και να είναι μέσα γεμάτο γκόμενες και trendyδες.

Δε το παιρνω προσωπικα… απλα λεω… εγω το χαρηκα οχι επειδη ητανε metal αλλα επειδη ειδα τη μπαντα που γουσταρω και καυ…σα και ας εγινα μες στα χωματα. Επισης αλλοι μπορει να μην εχουνε προβλημα και να το χαιρονται οπως χαιρονται και τα μικρα παιδια να παιζουνε στις λασπες απλα επειδη εχει πλακα και στα @@ τους στο κατω κατω. Τωρα αν καποιοι εχουνε προβλημα με τη μανα τους που θα τους κοψει το χαρτζιλικι επειδη γυρισαν λερωμενοι απο συναυλια metal (και λεω metal οχι ρατσιστικα αλλα επειδη ολοι ξερουμε οτι καλως η κακως στις metal συναυλιες γινεται της εν χρημασι εκδιδομενης γυνης το σιδηρουν κιγλιδωμα, κοινως της πουτανας το καγκελο) τι να τους πω…
Και ας μη το παρουμε ουτε και αυτο προσωπικα

Βασικά όλοι το ίδιο λέμε νομίζω. Απλά ο μουσαμάς είναι μια απλή αηδία, δεν είναι τπτ σπουδαίο. Κ αφού μπορεί να υπάρχει, γιατί να μην υπάρχει. Κρίμα δεν είναι “η ταλαιπωρία για την ταλαιπωρία”?

Κατά τα άλλα συμφωνώ.

Το κλειδωνουμε τωρα πριν ακουσουμε και για τις νυχτεριδες που κουτσουλαγαν τον κοσμο επειδη δεν εχει σκεπαστρο??? :lol: :lol:

Αν ήμουν didi θα έβαζα το νερό 50 λεπτά αντί για 55 μόνο και μόνο για να έμπαινα εδώ και να διαβάσω το νταβαντούρι που θα γινόταν. :lol:

και 45 να το έβαζες, πάλι παράπονα θα ακουγες…
:smiley: :smiley: :smiley:

Μας γεμίσανε ψιλά οι μαλάκες!

Ανεβικε η συναυλια των Europ για οσους ενδιαφεροντε!