Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

OK,εννοειται προσκυνημα την 1η Ιουλιου.

[SPOILER][B][SIZE=“5”]ΣΑΜΠΑΘ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

υπαρχει χρονος… ακομα στα 55 ποστ ειναι το θρεντ. κατσε να το μαθουν και αλλοι…

κλαίω…αλλα πραγματικά αυτά συμβαίνουν μόνο με μέιντεν ή μετάλικα…
βασικά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή,αλλά αν είναι καλό το φεστιβάλ και βαλουν κάνα 45άρι-50άρι την γενική τότε θα μαστε κομπλέ!

Trooper ξέχασες τους ‘’ Ε μωρέ, εγώ τους έχω δει 632765857423654 φορές, και στα καλά τους, χάλια θα ναι τώρα’’

Τί έγινε, ο Έλληνας μεταλλάς που ακούει μόνο Μέηντεν, Μετάλλικα, Σάμπαθ, άντε και 5-6 ακόμα, βρήκε πάλι αφορμή να την πει σ’ αυτούς που πάνε και σε underground live; Να μην ξεχάσει μετά να τους βγάλει και “κομπλεξικούς” ε.

Ε ρε τί ακούμε.

Να πω την αληθεια για τη φαση αλλα και για τα γουστα θα ηθελα να τους ξαναδω,αλλα θα εξαρτηθει απο πολλους παραγοντες το αν τελικα θα κατεβω.
Βεβαια τους εχω δει δυο φορες,μια με OZZY και μια με τραγουδιστη:p.

Θα εξαρτηθει.Παντως ο Οzzy to 2006 μετα βιας τραγουδουσε απο ενα σημειο κ μετα.Τωρα,6 χρονια μετα,ποσες ελπιδες για αξιοπρεπη αποδοση στα φωνητικα μπορουμε να εχουμε?

εισαι κομπλεξικος βακχε. Θα πας και ατλανιαν κοντεξ,κοροιδο.αντι να παρακαλας να φερουν τους αρομεντεν για να μαγεψουν παλι οπως το καλοκαιρι!και πας και σε συναυλιες που δε διαφημιζει το χαμερ!αλητη!

Αλήθεια είναι όλα αυτά αλλά τί να κάνω! I blame my complexes.

Σαμπαθ ρε πούστη μου, ναι γαμώ την τρέλα!! Μόνο μια ερώτηση παιδιά, επειδή έχει τύχει να μην έχω ξαναπάει σε rockwave περίπου κατά τι μήνα αρχίζει η διάθεση των εισητηρίων;;

ban και ξυλο.!!!χαχαχαχαχα

μια χαρα τραγουδούσε…απλά το έχασε λίγο στο τέλος…
και για απόδοση πες το σε αυτούς που τον είδαν πέρυσι…

*1 Ιουλιου…αισιως(?) θα εχει τελειωσει η εξεταστικη μιας και συνηθως δεν παει μετα τις 25 Ιουνη! οποτε το ενα αγχος που ειχα εφυγε.

*εισιτηριο… και 60? να ειναι, με αλλες 5 μπαντες ξερωγω που θα δουμε, ειδικα αν ειναι και αξιολογες θα ειναι πολυ κομπλε! οσον αφορα το διαχωρισμο, ε στα πιο φθηνα αν υπαρξουν γιατι γενικα ειμεθα και οικονομικα ασθενεστεροι… :stuck_out_tongue:

κατα τα αλλα…[B]

[SPOILER][SIZE=“5”]ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!![/SIZE][/B][/SPOILER]

Μάλλον έχασες το πνευμα & νόημα του post μου αλλα δεν πειραζει,αν το συνεχισουμε θα βγουμε off οπότε καλή καρδιά 8)

Terra Vibe ,25 Σεπτέμβρη 2010.

Το “πνεύμα & νόημα” του ποστ σου ήταν να την πεις είτε σ’ αυτούς που ΠΙΘΑΝΟΝ θα μπουν εδώ μέσα και θα πουν ότι για κάποιο λόγο δεν ψήνονται να πάνε να δουν Σάμπαθ, είτε σε όλο το φόρουμ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ κάτι τέτοιο δεν ειπωθεί ενώ λέγεται για τους Maiden και τους Metallica. Τραγικά και τα δύο ενδεχόμενα. Διάλεξε.

Βασικά ναι ρε πουστη μου θέλω να ακούσω πάλι τον Όζακλα να μη μπορεί να βγάλει φωνή στο Children Of The Grave και να ανατριχιάζω από την συγκίνηση. Όσοι ήταν εκεί το 2005, ξέρουν!!!

Όσο για το αν μπορεί να βγάλει live νομίζω το απέδειξε και με το παραπάνω πέρσυ στην Μαλακάσσα

Στη Μαλακάσα άκουσα πως είχε την καλύτερη απόδοση από όλη την υπόλοιπη περιοδία του. Αισθάνομαι τόσο τυχερός που ήμουν εκεί!! Ήταν απίστευτη εμπειρία!!

Ρε γκρακχε ηρεμα και αν στην πει δηλαδη τι εγινε…Ισα ισα εγω θεωρω περα απο το αστειο του πραγματος οτι εχει και δικιο…Ειδικα στο σημειο περι εγω θα παω στο ταδε αντεργκραου λαιβ εσεις ζωα πατε στο χωραφι το οποιο μονο κομπλεξισμο προς τους νεωτερους και Ασχετοτερους δειχνει…Το οτι χωνεται και το λεει με υφακι φυσικα οχι το οτι το κανει.

Εγω γενικα αν εχει εστω αλλη μια μπαντα που θελω θα παω…Αλλωστε απο βλακεια δεν ειχα παει και το 05…

ναι ρε γμτ επιτελους θα τους δω ολους μαζι!!! Συμφωνω με τους 2 apoπανω για τον Ozzy περσυ ηταν θεοςςςςςςςςς μας τρελλανεεεεεεεεεεεεε:DDDD

παρα πολύ ωραία… μετα τις μαγικες στιγμες πριν λιγα χρονια στη Μαλακασα, πάλι θα πονανε τα γερικα κοκαλα μου… :slight_smile:

Ενταξει, γι’ αυτα που λεει ο Τρουπερ προσωπικα εχω δει τους Sabbath και μελη των Sabbath σε οποιαδηποτε φαση θα ηταν ανθρωπινως δυνατο να τους δει ανθρωπος της ηλικιας μου (μεχρι και Tony Martin / Hughes να ερμηνευουν αναλογα κομματια) οποτε πραγματικα νοιωθω οτι δεν εχω να ‘‘παρω’’ κατι αλλο σαν ανθρωπος απο αυτη τη μπαντα. Τωρα, αν βγαλουν καλο δισκο, ή το εισιτηριο ειναι χαμηλο, τοτε οκ μπορει και να το βλεπα διαφορετικα. Γι αυτο καλυτερα να μη τα πετας αυτα ετσι, καποιοι ανθρωποι μπορει να ακουν τους Νεκρομπουρμπουρουμς του κοσμου ολου που μολις εκραξες αλλα να εχουν καλους λογους σε περιπτωση που δεν θα πανε.