τελος παντων, ας το ληξουμε εδω, δε θυμαμαι να σε προκαλεσα. ακυρες οι απειλες, πιστευω, και ανευ αιτιας.
τα λεμε τριτη 
Καλημέρα κι από εμένα. Λοιπόν μια ερώτηση (όπως καταλαβαίνετε τέτοια ώρα είναι κάπως δύσκολο να τσεκάρω αν έχει απαντηθεί οπότε αν έχει, ζητάω από πριν συγγνώμη). Με τα κινητά τί έπαιζε; θέλω να πάρω ένα μπακατελέ για να μπορώ να συνεννοηθώ με μια φίλη πριν μπούμε (να καταφέρουμε να βρεθούμε δλδ) και μετά να το κλείσω.
Παρακολουθουσα αποχαυνωμενος και μαγεμενος,ελαχιστες μονο λοξες ματιες για να επιβεβαιωσω οτι οντως ειμαι εκει που ειμαι και βλεπω αυτο που βλεπω.Που να ημουν και κανας τρελαμενος Floydακιας…σεβασμος,τιποτ’αλλο.
Αποπανε τα κινητα δε τα ελεγχουν πουθενα στην ουσια,γενικα δεν εγινε σωματικος ελεγχος.
Έφτασα 33 και μετά από ένα σωρό συναυλίες,έκλαψα σε συναυλία…
Έβγαζε τέτοια συναισθηματική φόρτιση που ούτε να ψελλίσω τα τραγούδια δεν μπορούσα…είχα κάτσει με το κεφάλι βυθισμένο στα χέρια και είχα χαθεί…
Δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις αυτό που αισθάνθηκα απόψε…
Υπήρχαν 2-3 αρνητικά (όχι στη συναυλία,στην οργάνωση!),αλλά ποιός τα χέζει!Μετά απο τέτοια εμπειρία τα ξεχνάς όλα…
Θα μείνει για πάντα βαθειά χαραγμένο μέσα μου το σημερινό…χοντρή ήττα…
Η “τριλογία” έκλεισε …
΄
Μετά από χρόνια, θα το σκεφτόμαστε και δεν θα το πιστεύουμε πως το ζήσαμε …
Ο όρος live, έχει τελειώσει πια για μένα …
[SPOILER]ΝΑ ΓΑΜΗΘ[U][B]Η[/B][/U] Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ[/SPOILER]
καλημερα σε ολους. Αφου μου λυθηκαν ολες οι αποριες με το πιο ευχαριστο τροπο θελω να ρωτησω το εξης. Τα γνησια μπλουζακια ποσο πηγαινε το μαλλι?
Nα ρωτησω και εγω. Οι του ανω διαζωματος απο τι ωρα να πανε για να βρουν καλη θεση;
τα μμπλουζακια ειναι καπου 35 ευρω.
οι εμπειριες μου ειναι ως εξης:
η πρωτη εντυπωση ηταν σχεδον η μισοαδεια αρενα, αν και ηταν φισκα οι εξεδρες, η αρενα απο το 1/3 και πισω ηταν αδεια και απο το 1/2 και πισω οι εργαζομενοι στο security ήταν περισσοτεροι απο τους θεατες σε μια φαση. δεν ξερω γιατι εγινε αυτο αλλα η αρενα ηταν αδεια στο πισω μισο, βεβαια εβλεπες καλυτερα το live
οποιος ηθελε εβαζε κινητο αλλα ευτυχως ολοι σεβαστηκαν το να μην εχουμε το θεμαα με τα φωτακια απο τα κινητα, δυστυχως υπηρχαν και οι θερακληδες που δεν ηταν τοσο ενοχλητικοι οσο σε αλλες συναυλιες γιατι τους επιαναν τα security να σβησουν το καρκιινο. για πρωτη φορα πηγα σε συναυλια και δεν βρομαγαν τα ρουχα μου απο καρκινο…καιρος ηταν.
στο live ήταν πιο πολυ θεαμα, πιστεω σε καποια σημεια οπως στο trail εβαλε synch. η μπαντα δεμενη μιας και οι περισοτεροι ειναι απο χρονια μαζι, τα εφε τα μυνηματα ολα τελεια. κριμα να εχουμε εισητηριο μονο για μια βραδια
παρτο μαζι σου απλως μην το βγαλεις και αρχισεις και τραβας γιατι θα σε τσιμπησουν με την μια
Ξεκαθαρίζω εξ αρχής πως οι Floyd δεν ήταν ποτέ ουτε καν στο top 10 των αγαπημένων μου Group …
Ε λοιπόν, ακόμα τσιμπιέμαι για να καταλάβω αν όντως έζησα το χθεσινό ή όχι. Ίσως δεν θα ξαναδω συναυλία ( αν και περισσότερο παράσταση είναι ) που να με αφήσει τόσο κάγκελο όσο η χθεσινή. Εαν το ήξερα, θα είχα πάρει εισιτήριο και για αλλη μια μέρα, να γεμίσω τις αναμνήσεις μου όσο περισσότερο μπορώ.
Για όσους θα πάτε, όσο καλά και αν σας το περιγράψουμε όσοι πήγαμε, αυτό που θα ζήσετε θα ξεπεράσει κάθε φαντασία. Για τους υπόλοιπους, μακάρι το DVD να πλησιάζει έστω στο ένα δέκατο την πραγματικότητα.
Ενα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στο κοινό που σεβάστηκε αυτά που είχαν ζητηθεί … όταν όμως σε σέβονται, σέβεσαι και εσύ, έτσι πάει.
ΥΓ: Κινητό και εγώ έβαλα, φυσικά με δόνηση και δεν βγήκε από τη τσέπη. Τους εξήγησα πως είναι η γυναίκα μου έγκυος ( ισχύει ) και μπορεί να μου χρειαστεί και με άφησαν, αρκεί να μην το χρησιμοποιούσα. Ευγενικοί και χωρίς ντράβαλα.
XAXA! :lol:
Mε την παρέα αναρωτιόμασταν πως κατέληξε να μεταφραστεί έτσι στα Ελληνικά το Νο fucking way! που έδειξε την ίδια στιγμή η δεξιά οθόνη:
Αναρωτιόμασταν λοιπόν αν ο Waters πονηρά το έβαλε αυτό για να πάρει μία πιό έντονη αντίδραση από το κοινό για το DVD -στο οποίο λογικά θα εμφανιστεί η αγγλική εκδοχή- ή αν έπεσε θύμα όποιου τον συμβουλέυει με τις μεταφράσεις του στα Ελληνικά σε φάση My big fat Greek wedding “oraia vyzia!” :p:lol::lol:
Ένα έχω να πώ για το χθεσινό βράδυ: Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές ροκ συναυλίες στην Ελλάδα όπου να κάθεται μπροστά σου ο [B]Steven Wilson[/B] και παρ’ όλα αυτά να τον πλησιάσει να του μιλήσει μόνο ένας από το ακροατήριο! :roll:
Ξαφνικά ο Wilson είχε γίνει απλά άλλος ένας φανμπόης των Floyd και το κοινό έμοιαζε να το καταλαβαίνει αυτό, να μην θέλει να του χαλάσει την εμπειρία του να παρακαολουθεί την παράσταση σαν οπαδός και φυσικά να μην θέλει και το ίδιο να χάσει δευτερόλεπτο ακόμα και στο διάλλειμα με την προβολή των εικόνων των “πεσόντων” στον τοίχο…
με 3 ωρες υπνο περιμενω το εξοδοχαρτο για να ξαναφυγω για οακα… τι ζησαμε χτες ρε παιδια… στο vera με πηραν τα ζουμια, τρομερη παρασταση που θα μεινει για παντα χαραγμενη στη μνημη μας… ζηλευω που δεν ειχα παει μαλακασα τοτε, αλλα τοτε δεν ηξερα, ημουν ακομα μονο μειντεν κ ξερο ψωμι…
κ μου λεει ο κολλητος μου σημερα να παμε για ποτο μετα το λαιβ,δεν δεχομαι να βαλω τιποτα αλλο στ’αυτια μου αυτες τις 2 αγιες μερες κ σ’οποιον αρεσει… κι ας εχω να τον δω 2 μηνες…μονο μπυρες στο λαιβ… οσες θελει…
δεν περιμενα να γραφετε κατι αλλο! η αγωνια για αποψε γινεται ακομα πιο μεγαλη.
θεωρω το comfortably numb ισαξιο εαν οχι καλυτερο απο τους πινακες του Dalli ή του Picasso. Αποψε θα εχω δει εργα και των τριων.
ειμαι βεβαιος ποιο θα ειναι το ομορφοτερο.
Λιγες ωρες πριν χτιστει και γκρεμιστει μπροστα μου το ομορφοτερο…τειχος που εφτιαξε ο ανθρωπος.
ε όχι και απλά αεροπλάνο, Ju 87 Stukas … καθόμουν απάνω και με το που το είδα, όταν μπήκα, σκέφτηκα “έχει γούστο να [COLOR=“DarkRed”]… - εκανα edit να μην χαλάσω τιποτα σε οσους θα πανε - …[/COLOR]” 
Μόλις γύρισα Καβάλα και λέω να πω και γω 2-3 πραγματάκια.
Έχω πάει σε πάρα πολλά live, έχω δει σχεδόν τα πάντα μέσα και έξω από Ελλάδα, fan των Pink Floyd δεν ήμουν ποτέ. Αυτό που ζήσαμε όμως χτες δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι αντίστοιχο. Μιλάμε για το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός που έχω ζήσει. Το μόνο που θα μπορούσε ίσως να το ξεπεράσει (για μένα πάντα) είναι ένα κωλοreunion που περιμένω

Λοιπόν ήμουν άνω διάζωμα αλλά οχι στις κερκίδες. Ήμουν ακριβώς απέναντι από την σκηνή και έβλεπα ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο μεγαλείο τους. Νομίζω ότι είναι live που πρέπει να το δεις από κάποια απόσταστη για να το απολαύσεις 100% Ήχος ασυναγώνιστος απλά. Τι να λέμε.
Για την αρένα να πω κάτι που με παραξένευσε. Δεξιά του γερανού (όπως βλέπουμε την σκηνή) ήταν ΠΙΤΑ!!! Πανικός. Αριστερά έπαιζες μπάλα. Όχι σε 5*5 αλλά στο Wembley. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως γένειν αυτό. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ίσως είναι ότι θέλαν την μία μέρα να είναι φίσκα από τα δεξιά και την άλλη από τα αριστερά για να φαίνεται και γαμώ στο dvd. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ εκτός αν αυτοί που σας βάζαν μέσα ήταν ΤΟΣΟ ζώα.
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Ελληνα οπαδό που επιτέλους έκανε μια φορά αυτό που του ζήτησαν. Είδα ΕΛΑΧΙΣΤΑ φλας! Ίσως και λιγότερα από 10 σε όλη την παράσταση!!! ΜΑΓΙΚΟ. οκ για το τσιγάρο δε λέω. Δεν έχουμε φτάσει τέτοια επίπεδα πολιτισμού ακόμα.
Για το live αυτλο καθ’ εαυτό νομίζω τα είπατε όλα. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο!!!
Καλά να περάσετε όσοι ξαναπάτε και όσοι δεν πήγατε απλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται!!!
AstaldoΤο μόνο που θα μπορούσε ίσως να το ξεπεράσει (για μένα πάντα) είναι ένα κωλοreunion που περιμένω
![]()
αααααααααααααααααααχ μην ξυνεις πληγες εχω αλλα σημερα στο μυαλο μου!
Savatage μόνο ρεε!!!
;p
Αλλά ναι όντως δεν είναι της παρούσης!!!
Τώρα εδώ λέμε αποκλειστικά:
ΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;
ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ…Οτι και να πεις, οτι και να σκεφτείς είναι λίγο. Ήμουν κάτω στην αρένα και οντως μου έκανε εντύπωση οτι από τη μέση και πίσω ήταν χαλαρά (οχι οτι με χάλασε).
Άσχετο, είδε κανείς έξω να υπάρχουν kiosks που να πουλάνε εισιτήρια (έστω τα ακριβά)? Ψάχνω για κάτω διάζωμα και λέω μήπως έχουν μείνει (θέλω 2). Έχω βάλει και σχετική αγγελία.
Πόσες διαφορές μπορεί να έχει το ένα “Πάμε” από το άλλο “Πάμε” που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση…Λέω γω…
ρε ασταλδε εκανες τοσο ταξιδι κ δεν εκατσες για αλλη μια? πως κ’ετσι?
εγω το ειδα με σχετικη ασφαλεια γιατι σκεφτομουν οτι θα το δω κ σημερα… σημερα τελος ομως… την τριτη θα ειμαι twisted sister…
Μετά το live σκέφτηκα να πω στα παιδιά που κάνανε την εκδρομή ότι δεν θα γυρίσω αλλά πραγματικά ΔΕΝ βγαίνω. Για κανένα λόγο φέτος. Μία και καλή και κάθε στιγμή έχει χαραχτει στο μυαλό πλέον!!!