Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε τίποτα, δαμν

Ναι,ισχύει αυτό που λες,και πίστεψε με την πρώτη μέρα το playback σε κάποια σημεία ήταν πιο εμφανές.Χθες ήταν καλύτερα σε αυτό τον τομέα.

Εν τω μεταξύ σκότωσαν και το Show Must Go On σε μία φάση με τις δεύτερες από πίσω:roll:

εγω αφου δηλωσω πως καλα με γαμησε, να πω επισης πως ειναι η πρωτη φορα που δεν βουιζαν ταυτια μου μετα απο λαηβ

Παιδία τι ώρα άρχισε και τι ώρα τελείωσε τελικά…???

21.30 αρχισε και τελειωσε 23.50 περιπου

Επίσης πολλά συγχαρητήρια στα δίποδα που για ακόμα μια φορά έκαναν τεκέ την αρένα. Μπράβο σας.

Μια απ’ τα ίδια κι εδώ.

Eυχαριστω!

Εμένα μου άρεσε το άλλο που διάβασα κάπου στο twitter μετά την πρώτη συναυλία, σε στυλ: “Το τελευταίο κομμάτι ήταν άγνωστο και ξενέρωτο”. Excuse me? #-o

Αν και δεν έχω μεγάλη επαφή με το progressive rock & τους Pink Floyd ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή βραδιά.Κάτι ξεχωριστό και ίσως μοναδικό (σίγουρα πολύ σπάνιο).:slight_smile:
Έφτασα την τελυταία στιγμή , πέρασα και το κινητό μέσα.Είχα εισιτήριο για το πάνω διάζωμα αλλά δεν μπόρεσα να βρω θέση και είδα σχεδόν όλο το πρώτο μέρος όρθιος ακουμπώντας σε τοίχο…Στο τέλος του πρώτου μέρους μια κοπέλα της εταιρίας μας είπε πως στο κάτω διάζωμα υπήρχαν κενές θέσεις οπότε πήγαμε κάτω.
Είχε πολλές κενές θέσεις κάτω αλλά και επάνω…Στο διάλειμμα πολλοί άναψαν τσιγάρο ενώ στην αρχή μόλις μπήκα είχε ζέστη επάνω.
Τα μουσικά τα έχετε ήδη σχολιάσει εσείς που είστε και πιο κατάλληλοι…:smiley:

Απλά εμπειρία ζωής.

Σας ζηλευω οσους πηγατε και χθες… Ποσο θα ηθελα να το ζησω ξανα αυτο, ακομα δεν εχω συνελθει απο την Παρασκευη… Μια ερωτηση. Για την Τριτη ειναι επισημα sold out?

Οχι οχι δεν νομιζω.Υπαρχουν ακομα εισιτηρια!

μπα, μια χαρα πρεπει να χει 65ρια τουλαχιστον, πριν 5 μερες πηρα.

Οταν θα ξυπνησω απο το ονειρο που ειδα με ανοιχτα τα ματια μου, τοτε θα μπορεσω να εκφρασω με λογια αυτο που αντικρυσα γιατι δεν μπορω να περιγραψω τα συναισθηματα μου. Αλλα τωρα δεν μπορω να το κανω γιατι δεν εχω φωνη και την εχω χασει. Τραγουδησα με την ψυχη μου, δακρυσα απο αυτα που εβλεπα και ακουγα, ανατριχιασα, συγκινηθηκα, βουρκωσα…πλανταξα στο κλαμα.

Roger Waters: Mother should i trust the Government???

Και το κοινο των 20.000 θεατων απαντησε συγχρονισμενα με φωνη ιση με τη δυναμη 11.000.000 Ελληνων γκρεμιζοντας το ΟΑΚΑ: ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! Και επειτα ο χαμος…απο φωνες και χειροκροτηματα. Δηλωσαμε και καταθεσαμε πως ειμαστε εδω!!!

Αυτο ηταν, γραψαμε ιστορια στις 8 Ιουλιου 2011 στο Κλειστο του ΟΑΚΑ. H συνεχεια επι της οθονης στην διαβολοτηλεοραση σε λιγους μηνες…σε DVD/BLURAY.

Απο κοσμο χθες ηταν επισης γεματο οπως και της Παρασκευης?

Έχω την εντύπωση ότι χθες στο κάτω διάζωμα σε κάποια σημεία δεν ήταν φουλ,όπως την Παρασκευή.Προς τα πίσω όμως.

Άνετα η πιο νυσταλέα συναυλία των τελευταίων χρόνων, τη μισή ώρα γελούσα με το χάλι και την υπόλοιπη σχεδόν με είχε πάρει ο ύπνος. Ευτυχώς δεν την πλήρωσα εγώ.

Ελα πες’το.Ποιανου φεηκ εισαι;

καλα σας λεει αμπαλοι αμουσοι.