κλαίω
<3 <3 <3 <3
:D:D:D
Απλώς δεν μπορώ να ακούσω πλέον. Καλά το wall ούτως ή άλλως πάντα σκατά ήταν. Το 2005 ή πότε είχε ξανάρθει ήταν καλύτερα αν και ούτε τότε ενθουσιάστηκα που άκουγα κιόλα.
γαμησέ τα ρε!!! Απλά χάλια!!! Απορώ γιατί το the wall θεωρείται κορυφαίο άλμπουμ.Και γενικότερα όλα τα άλμπουμ των floyd!! Μαύρα χάλια!!
Χμμ,ναι ποιανου να’σαι εσυ ομως ;:-k
Θα το βρω!
Ρε παιδιά αφού τα είπε ο άνθρωπος όλα μόνος του. Πλέον είναι κουφός, για αυτό δεν άκουσε και δεν του άρεσε…
σαν show μακραν το καλυτερο που εχω δει ,σαν συναυλια πολυ καλη.την ωρα που φωναξε το κοινο για πρωτη φορα ροτζερ εντελως αυθορμητα μου βγηκε “ειναι τρελος ο καραφλος” :lol::lol:
Χαίρομαι που συμφωνούμε metalmilitia!!!
Άγγελος, καλύτερα κουφός παρά ψόφιος σαραντάρης από τα 20 :!:
:):):):):)
:D:D:D:D
Σανκτουμ εισαι και γαμω τα παιδια ρε μαν!
billrocki, το γνωρίζω ρε αδερφέ!
Γραψε στο Introduce yourself για να σε γνωρισουμε καλυτερα!
Οκ, την τράβηξε ο φίλος μας την προσοχή που ήθελε, πάμε παρακάτω τώρα…
ήταν διασκεδαστικός πάντως 
[SPOILER]οκ εδώ σταματάω το τρολάρισμα[/SPOILER]
Και στα 2 διαζώματα είχε κενές θέσεις χτες…Στο πάνω διάζωμα ήταν οι θέσεις κοντά στη σκηνή και στο κάτω προς τα πίσω ειχε αρκετές κενές θέσεις…
Αυτό που είδαμε χθες δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ. Απλά 4 ατομα αγκαλιά να κλαίμε σε όλο το δεύτερο μέρος, να μην έχουμε φωνή, και τα λοιπά και τα λοιπά. Είναι τα μόνα που μπορώ να πω. Από χθες δεν έχω λόγια για τίποτα, πραγματικά.
να πω τωρα την αμαρτια μου… εκανα 1 τσιγαρο την παρασκευη κ 1 το σαββατο, στα διαλειματα… σορρυ ροτζερ αλλα το σοου ηταν σαν καλο σεξ κ πηγαινε ενα…
Iσως το καλύτερο πράγμα που έχω δει και θα δω στη ζωή μου…
Έκλαιγα από την αρχή μέχρι το τέλος
Αναρωτιέμαι γιατί μερικοί άνθρωποι δεν φορεσαν τις μάσκες ενώ δεν ήταν καθόλου δύσκολο και επίσης γιατί κάποιος θα ήθελε να μην το ζήσει, αλλά να το δεί από μια κάμερα…πφφφφ