Πήγα το Σαββάτο, ο τύπος ΓΑΜΗΣΕ και έχυσε στην μάπα μας…
Απίστευτο λαιβ ενέργεια, αν και το μόνο που με ξενέρωσε είναι που έψαχνα να βρώ το μπούθ που μου πήραν το κινητό και έκανα το γύρω του ΟΑΚΑ(χάθηκαν οι τύποι να μας τα άφηναν να τα πάρουμε εντός του σταδίου τα κινητά στο τέλος…)
Απίστευτος και ο κόσμος, πήραμε και μάσκες, γουστάραμε γενικά κάναμε τρελά γούστα
Θα ήθελα να πάω και Τρίτη αλλά απο ότι έμαθα τέλος και εκεί τα εισητήρια…
Οχι, για κατω διαζωμα. Στο ticketpro εχει τουλαχιστον, αρα και στο tickethouse φανταζομαι?? Εγω ειχα σκοπο να παρω αυριο πρωι, ξερεις σιγουρα οτι δεν εχει??
Παιδιά με σημάδεψε τόσο η συναυλία και το θέαμα που το σκέφτομαι συνέχεια. Δεν γίνεται αλλιώς πρέπει να ξαναπάω την Τρίτη. Αυτή η εμπειρία έχει ριζωθεί μέσα μου. Είναι κάτι που σημαδεύει την ψυχή σου.
Αυτό που ένιωσα στο bring the boys back home με το κοριτσάκι που έτρεξε στην αγκαλιά του πατέρα του είναι κάτι απερίγραπτο. Είχα ανατριχιάσει και είχα δακρύσει.
wonderlust χτές μου είπαν άτομα που ήταν στα box που άφησα τα κινητά που φορούσαν άσπρες μπλούζες ότι τα εισητήρια για arena και για κερκίδες έχουν σχεδόν τελειώσει…ειδικά αρένα που ήθελα για Τρίτη δεν παίζει να βρώ, τώρα αν έχει δευτέρα πάρε και ψάξτο…
μόλις γύρισα από αθήνα και είμαι πτώμα. 9 ατελείωτες ώρες ταξίδι το σάββατο με ένα μόνιμο, χαζεμένο χαμόγελο στα χείλη. ακολούθησε μια ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ (τόσο απλά, ναι) και άλλες 10 κουραστικές ώρες ταξιδιού, αυτή τη φορά με ένα ΑΚΟΜΑ πιο χαζεμένο, μόνιμο χαμόγελο…
προς το παρόν σεβασμός, δάκρυα, συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. τα συναισθήματα που προσωπικά ένιωσα χτες είναι αδύνατον να γίνουν λέξεις αυτή τη στιγμή. ίσως αργότερα.
Ειχα παει το 2006…μην πεφτεις στο τρυπακι συγκριση, αλλο το dark side και αλλο το wall. Αλλος ειδος ηχου και υφους αναμεσα στους δυο δισκους. Εξαλλου τι συγκριση μπορει να υπαρχει αναμεσα σε χρυσαφι και διαμαντια?..!
Νταξει, σιγουρα εχουν ειπωθει ολα σε τοσες σελιδες και απο τοσα ατομα.
Απλα οποιος διαβαζει και δεν πηγε χτες και προχτες, να πουλησει το κορμι του και να παρει εισιτηριο για την Τριτη.
Ερωτηση σε αυτους της πρωτης μερας
Σας βαλανε κι εσας να κανετε αυτο με τις μασκιες και τον ωκεανο πριν τη συναυλια;
Δεν ξερω πως ακριβως θα αξιοποιηθει αλλα μαλλον θα δειχνει γαματο.
Βασικα μας εβαλε μια κοπελιτσα που βγηκε εκει απανου στη σκηνη, να κουναμε πανω κατω τις μασκιες σαν θαλασσα και μετα τις φορεσαμε κι ολας για 2 λεφτα. Πριν το σοου. Ελπιζω να το κανουν κατι αυτο για το δβδ.
Μόνο στην δεύτερη μέρα έκαναν αυτό με τις μάσκες που λέει η Κάπα.
Στην πρώτη μέρα φαντάζομαι ότι ο χωρισμός της αρένας για τις λήψεις με τον γερανό δεν βοηθούσε και δεν θα έδειχνε σαν μία “θάλασσα από μάσκες”.
Πάντως στην πρώτη μέρα που ήμουν αρένα οι μάσκες φορέθηκαν,από όσο είδα.