Εγώ ήταν να πάω παρασκευή και άλλαξε το εισητήριο για Σάββατο
Θα ψηνόμουν για Τρίτη αλλά no money…πήρα και μπλούζα αυθεντική στον brother:p
Δεν υπαρχουν πολλα να πεις για το χτεσινο …κι αν υπαρχουν εχουν ειπωθει.
Εικονες μοναδικες κι αξεχαστες, που δε θα μπουν σε κανενα DVD, γιατι απλα μιλαμε για εικονες που ανηκουν πλεον στον καθενα απο μας.
Τα κοκκινα χαρτακια που πεφτουν απο ψηλα, η πτωση του τειχους (ή τοιχου, αν θελετε) πανω στο κοινο με τη “σκονη” που ακολουθει το γκρεμισμα, το ιπταμενο γουρουνι, η επαφη με τον τοιχο στο Comfortably Numb, οι εντυπωσιακες εικονες της εισοδου με το In The Flesh?, το χτυπημα των χεριων στο Run Like Hell, o Roger να κραυγαζει απο την ντουντουκα στο Waiting For The Worms, τα αλλεπαλληλα μηνυματα στο Bring The Boys Back Home, οι μαριονετες με τον επιτυχημενο ρολο τους, το σκηνικο ολο, ο κυκλος που γνωρισαμε στο PULSE…
Και μπορω να γραφω μεχρι αυριο…
Ειλικρινα, ανυπομονω για το DVD για ενα και μονο λογο …ωστε βλεποντας το να ξαναρθουν στο μυαλο μου οι εικονες που ειδα χτες.
Γιναμε μαρτυρες μιας μοναδικης ιστοριας κι αυτο δε θα αλλαξει ποτε.
Ωστοσο,
…ενω σε αρκετα σημεια θα συμφωνησω και με τον awake.
Ισως φταιει και το οτι πιθανον εγω να ημουν προετοιμασμενος για μια τετοια παρασταση, οπως και το οτι παντα μετραει (για μενα παντοτε) η αμεσοτητα που υπαρχει σε καθετι που παρουσιαζεται μπροστα μου.
Κατα τα αλλα, ενιωσα σε αρκετες στιγμες το σοου αυτο με τη μεγαλειοτητα, αλλα και μεγαλομανια (και τα δυο χαρακτηριστικα του Roger) με την οποια εκτελειται να με “ξεπερνα”.
Εβλεπα μπροστα μου να παρουσιαζεται ενα δημιουργημα των Pink Floyd απο τη μια, αλλα απο την αλλη ο υπερβολικα προσωπικος χαρακτηρας του σοου το απομακρυνε οσο γινεται απο αυτο το συγκροτημα μυθο.
Ενιωθα την υπερβολη στο προσωπικο στοιχειο της υποθεσης (νταξ, εδω θα μου πειτε οτι το The Wall αποτελει σε μεγαλο βαθμο δικο του εργο και θα 'χετε και δικιο), που οδηγει στην αποθεωση του Waters (την οποια πιστευω οτι ηθελε κιολας) να με ενοχλει, αλλα ταυτοχρονα ενιωσα και την αναγκη να εκφρασω τον απεριοριστο σεβασμο μου για αυτη την τεραστια καλλιτεχνικη μορφη.
Αν πιστευετε οτι απλα γραφω μαλακιες στις τελευταιες προτασεις, προσπεραστε, γιατι πιθανον να το κανω.
Αν καταλαβατε τι εννοω, γιατι πιθανοτατα δεν ειμαι (και, δυστυχως δεν μπορω να γινω αναλυοντας το καλυτερα) ιδιαιτερα σαφης, κοπιαστε …ειμαι προθυμος για συζητηση.
Οπως και να 'χει, βεβαια, ζησαμε κατι το μοναδικο κι αυτο δεν αλλαζει.
Μερικα παραλειπομενα:
Στα “+” της παραστασης , ο απιστευτος ηχος που ηρθε να δεσει με τις μαγικες εικονες …πραγματικο οπτικοακουστικο υπερθεαμα σε γενικη αναλυση, παροτι το The Wall σε σχεση με αλλα εργα των Floyd δε μου αρεσει τοσο.
Στα “-”, η απροσωπη εκτελεση μιας απο τις σημαντικοτερες στιγμες του δισκου, του Hey You (αληθεια …ποσο παιζει να ηταν κασετα τα φωνητικα του Roger;;; Επειδη η ομοιοτητα στο συγκεκριμενο σημειο με το αντιστοιχο του δισκου ηταν τρομακτικη).
Ο κοσμος στην αρενα πολυ νωχελικος, δυστυχως, προφανως μαλλον επειδη τα “αρρωστακια” χτυπησατε την πρωτη μερα …ισως, βεβαια κι απο το σοκ.
Καλα να 'μαστε να ζουμε παντα τετοια στην τελικη.
ΥΓ.: Μεγαλο βγηκε γαμω. :?
θα παρω σήμερα μπιλετακι για αύριο…
Αν κρίνω από τα πέριξ, ήταν γιατί είχαμε μείνει μαλάκες. Άγριο Σκάλωμα.
Πάντως όταν έπεσε το Γουόλ πάνω μας, έγινε της πόρνης - το τσαλαπάτημα που έπεσε ποιος θα πρωτοπρολάβει ‘‘να πάρει λίγο γουόλ’’, ‘‘ν αγγίξει λίγο γουόλ’’ ήταν βεριτάμπλ αντίδραση φανμποι.
Δυο κοπελίτσες δίπλα μου είχαν κουβαλήσει μια περίεργη σημαία και κατά το Run, τη σήκωσαν ψηλά και την ανέμισαν για λίγη ώρα. Ίσως ήταν για ξεκάρφωμα, για να μην προσέξει κανείς το πλάνο του Γουότερζ που κατάφεραν να πάρουν στη ζούλα 
Ο χοντρός πίσω μου κάφριζε, ο ψηλός φίλος του χοροπηδούσε με πατάκι τους ώμους μου, η φίλη μου είχε μείνει απολίωθωμα κι έκλαιγε από τις πρώτες νότες. Γενικά μεγάλη ποικιλλία στο κοινό, ή πώρωση ήταν φανερή σχεδόν σε όλους αλλά έβγαινε διαφορετικά στον καθένα, μ άρεσε αυτό 
'πειδη υπαρχει ενα προβλημα στην επικοινωνια με τικετχαουζ ξερει κανεις αν υπαρχουν 'τηρια των 55 για αυριο;
Θα πάω να τον δώ τον waters σήμερα , αν και είναι χωρίς τον γκίλμουρ. Πάντως το εισιτήριο είναι [B]πολύ[/B] ακριβό . Ωραία τα κοινωνικα/πολιτικά μηνύματα , αλλά ρε ρότζερ κόψε κάτι μάναμ :!:
άμα καταφέρεις και τον δεις σήμερα θα είσαι θεός!
Πρώτα απ’ολα να εκφράσω την ξενέρα μου απο το ΆΠΕΙΡΟ σπάμμιγκ που έγινε στο θρεντ αυτό…
ερωτήσεις που επαναλαμβάνονται… μονολεκτικές απαντήσεις… ΠΟΛΥ chat!..
[SPOILER]
-να πάρω κινητό? τι λέτε παιδιά?
-να πάρεις.
-ε, ξέρω γω… μην πάρεις.
-δεν ξέρω, δεν έχω φλας… οπότε σκεφτόμουν να πάρω.
-όχι ρε. εγώ π.χ. δε θα πάρω.
-ουτε εγώ θα πάρω.
-ναι ρε, δεν παίρνουμε κινητά γιατί θα βιντεοσκοπηθεί.
-ε, μα το δικό μου είναι χωρίς φλας
-και το δικό μου μπακατέλα είναι… αλλά δε θα το πάρω
-σιγά ρε εγώ θα το πάρω…
-τελικά δεν κατάλαβα… να το πάρω η όχι…??
-ε μην πάρεις μωρέ
ΜΑ ΛΑ ΚΙ ΕΣ! ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??? εκεί θα την κάνεις την επανάσταση/τσατσιά σου? και πάνε τόσες σελίιιιιιιιιιιιιδες στο θρεντ του live για το αν θα πάρεις κινητό ή όχι… πφφφφφφφφφφφφφφφ
δεν ξενέρωσα μόνο με τις ερωτήσεις περί κινητών… αλλά με όλες τις “διευρινηστικές” ερωτήσεις τύπου - “τι μου λέτε να κάνω?”…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!!!
ΠΦΦΦΦ [/SPOILER]
χμμμ υπήρχαν κι άτομα σαν εσένα δηλαδή στο κοινό, που βάζουν βαθμό στο live αυτό, και μάλιστα 8/10, έχοντας και παράπονα ότι θα προτιμούσαν “αλλιώς” κάποια πράγματα…
… τι να πω… είναι αστείο… πολύ αστείο…
αααααα!!! γαμώτο ήθελα κι εγώ… έβλεπα ότι έπαιρναν μόνο όσοι ήταν αρένα… και είχα σκασει απο τη ζήλια μου! ήθελα κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω…
κι εγώ στο πάνω διάζωμα καθόμουν αριστερά. Όσον αφορά τη ζέστη, γενικά ήταν τέτοια η μέρα, αλλά μπορώ να πω ότι πάνω ήταν σχετικά καλά…
Αποπνικτική έγινε η ατμόσφαιρα λίγο με τα πυροτεχνήματα… αλλά δεν με πείραξε και τόσο… με έκανε να νιώσω ότι ήμουν σε “πεδίο μάχης”… να νιώσω ατμόσφαιρα πολέμου… μαζί με τα αεροπλάνα… τα ελικόπτερα… όλα… τα φώτα… όλα όλα ήταν τέλεια… ήταν ό,τι πρέπει…
Και ντάξει ναι μεν “έμπαιναν” μπροστά στην κυκλική οθόνη τα ηχεία… αλλά δεν “χάσαμε” και πολλά γιατί ουσιαστικά υπήρχαν “3 οθόνες”…
Κι εγώ αν μπορούσα θα το έβλεπα ξανα και ξανά απ’όλες τις θέσεις του κλειστού… πάνω-κάτω διαζώματα… αρένα… ό,τι θες… αλλά οκ, δεν νομίζω να έχασα πολλά… και “τα’βλεπα όλα”
2-είναι σπαστικό να κάθονται κάποιοι καθιστοί και ακίνητοι, ενώ έρχεται ο waters και έχει τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και χαιρετάει… ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩΤΟ??
αυτό…
ΠΕΣΤΑΑΑΑ! ΠΕΣΤΑ ΓΑΜΩΤΟ… ΜΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ “ΚΟΠΕΛΙΕς… ΚΑΘΙΣΤΕ”…
ΡΕ… 
ΠΕΣ ΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΓΑΜΩΤΟ!!! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΊΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ ΑΠΟΡΩ!..
γενίκευσες πάρα πολύ μ’αυτό το σχόλιο, και είναι “ΚΑΚΟ” για τον κόσμο που καθόταν πάνω.
είναι λες και χαρακτηρίζεις ΟΛΟΥΣ τους θεατές “μαλάκες” επειδή 2-3 καπνίζανε…
Λοιπόν, επειδή εγώ ΗΜΟΥΝ πάνω, και παρατηρούσα τον κόσμο δίπλα μου-πίσω μου, και απέναντι στο άλλο διάζωμα… και κάτω… και στην αρένα… τα’βλεπα όλα>>
στα πάνω διαζώματα δεν “έπεφτε” φως όπως κάτω. Οπότε ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ο κόσμος. Με το ζόρι λίγο φαινόντουσαν τα χέρια αν τα σηκώναμε. Και αν κάποιοι ήταν ΞΕΝΕΡΩΤΟΜΑΛΑΚΕΣ που μας “φώναζαν” να κάτσουμε… δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε κόσμος που πορώθηκε… και έβλεπα και τον κόσμο του “απέναντι” διαζώματος πάνω… και με το ζόρι μεν ξεχώριζα τα χέρια τους γιατί ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΦΩΣ πάνω τους… αλλά τους έβλεπα γαμώτο που ήταν όρθιοι… άντε πια…

αυτό για να υπερασπιστώ τον αδικημένο-καταπιεσμένο πορωμένο κοινό του πάνω διαζώματος…
και στην τελική ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ θα υπάρχει κάποιος μπροστά σου-πίσω σου-δίπλα σου που θα σε ξενερώσει… είναι αναπόφευκτο…
μα πως να μην τις κοιτάξεις… ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! καμία μα καμία τους δεν ήταν έστω μέτρια… έστω “καλή”… ήταν όλες … W O W ! … όλοι-όλες ΑΥΤΕΣ κοιτούσαμε!
δίπλα μου καθόταν ένα αντρόγυνο, και όταν άρχισα να διαβάζω το ποστ σου νόμιζα ότι είσασταν δίπλα, αλλά τελικά καθόσασταν κάτω διάζωμα.
Πάντως, γι’αυτό το περιστατικό με το μπουκάλι… η αλήθεια είναι ότι σε εμας έφυγε ένα ΑΔΕΙΟ μπουκαλάκι νερού κάτω ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!.. και δεν προλαβαμε να το πιάσουμε… και δεν ξέραμε πως ν’αντιδράσουμε… αλλά δεν νομίζω να χτυπησε κανέναν εφόσον ήταν άδειο (ΕΥΤΥΧΩΣ)… 
Διάβασα κάπου πιο πριν για ένα άλλο μπουκάλι που έπεσε που ήταν γεμάτο με πάγο… αυτό φαντάζομαι το είχαν φέρει έτσι απο το σπίτι τους, γιατί το κυλικείο έδινε μόνο κρύα νερά… όχι με πάγο μέσα. Αλλά κι αυτό πρέπει να’ταν ατυχημα και όχι επίτηδες.
Ναι το είδα κι εγώ ότι έχουν ανεβάσει διάφορα βιντεάκια στο youtube απο το live…
και ρε γαμώτο πραγματικά ξενερώνω… ναι φυσικά και θέλω να ξαναδώ το live και σε video για να θυμηθώ τι έζησα… αλλά ρεεεεεε γαμώωωωτο… δεν είναι δυνατόν όταν “κάνεις μια συμφωνία” με τον ίδιο τον waters να ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ κινητό/κάμερα… και μετά τελικά να αποδεικνύεις ότι είχες… πόσο ζώον είσαι… κι ίδιος στο ζήτησε “σβήστο και βάλτο στην τσέπη σου!” … ντάξει… πφφφ…
Ίσως έπρεπε να γίνει πιο αυστηρός έλεγχος στην είσοδο στο κλειστό. Εμάς του πάνω διαζώματος δεν μας εψαξαν καθόλου. Και οκ, όποιος τελικά άνοιξε κάμερα και “κατέγραψε” λιιιγο απο τη συναυλία επειδή πορώθηκε και ήθελε σόνει κ καλά να το τραβήξει ο ίδιος… ε, ντάξει ρε φίλε, τον αγαπάς τον waters αλλά δεν τον σέβεσαι. !
να, κάτι τέτοια σχόλια είναι που με τρελαίνουν σε συναυλίες γαμώτο… να ακούς τον κάθε Ο,ΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ να λέει χωρίς να κοκκινίζει την ΑΠΟΨΑΡΑ του… και έχω ακούσει σχεδόν σε κάθε συναυλία που’χω πάει διάφορους τέτοιους γύρω μου…
ΕΧΕΤΕ ΧΑΡΗ ρε… που δεν είμαι καμια νταρντανογυναίκα να σας αρχίσω στα μπουνίδια! 
Άλλη μια άκυρη στιγμή ήταν όταν άκουσα 2-3 φορές απο τον κόσμο κάτω (αρένα-κάτω διαζώματα) να λένε ένα γυπεδικό σύνθημα “οεεεε οε οε οεεεε… ροτζέεερ γοτέεερς” (νομίζω κάπως έτσι)…
Ντάξει… ΛΩΛ!..
ενώ αντίθετα: χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ όταν διαβάζω απο άτομα που δεν είναι φανατικοί floydάκιδες, να λένε ότι έζησαν μια μοναδικη εμπειρία…
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ… είχα πάρει quote το πρώτο απο τα 2 αυτά ποστ σου, και μετά το ξαναείδα πολλές σελίδες αργότερα…
και επειδή δεν απάντησε κανείς…
ναι, 1/11 μπαίνει πάντα δωρεάν.
χαχα φυστικάκι, μα γιατί άραγε σε έκανε πατάκι ο ψηλός πίσω σου???
γι’αυτό κι εγώ αποφεύγω τις αρένες γενικά… όσο και να θέλω να “πορωθώ” μαζί με το πλήθος και να’μαι όρθια όλη την ώρα… φοβάμαι μην με ποδοπατήσουν-αφανίσουν τίποτα ψηλοί…
Όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία απο το live:
Ήταν πραγματικά ίσως Ο,ΤΙ καλύτερο έχω δει… !!!
Τα μάτια μου είναι “χορτάτα” από αυτό το ΥΠΕΡΘΕΙΚΟ έργο τέχνης…
Όταν μπήκαμε στο κλειστό και είδα ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ μισοχτισμένο δεξιά κι αριστερά… η συγκίνηση που ένιωσα δεν περιγράφεται… Οι στιγμές που έπεσε ΚΛΑΜΑ ήταν πολλές… Όπως και οι στιγμές που έπεσε ΠΟΡΩΣΗ ΤΡΕΛΗ και δεν νοιάστηκα για τους “απο πίσω” και σηκώθηκα να χειροκροτήσω και να αφήσω το πάθος και το κύμα της παράστασης να με συνεπάρει…
goodbye blue sky απο τις πιο όμορφες και γλυκιές στιγμές…
ο αμέτρητος ενθουσιασμός όταν άκουγα τα αεροπλάνα-ελικόπτερα… ή όταν έβλεπα τα σύμβολα-βόμβες που έριχναν…
η στιγμή που μέσα απο τον τοίχο εκείνος ο ζωγραφισμένος άνθρωπος έτρεχε “προς το κοινό”-προς εμάς, να ρήξει τη χειροβομβίδα … το πώς ΤΙΝΑΧΤΗΚΑ απο τη θέση μου !!! ούτε σε θρίλερ δεν έχω τρομάξει έτσι…!
η ομορφιά στο “comfortably numb” …
η στιγμή που το κοριτσάκι έμεινε αποχαυνωμένο όταν επέστρεψε ο πατέρας της και το πως έτρεξε στην αγκαλιά του…
το πως οι εικόνες που προβάλλονταν στις οθόνες συμπληρωναν η μία την άλλη…
οι γιγάντιες μαριονέτες… !
η φωνή του roger που ήταν ΑΨΟΓΗ…
ο ίδιος ο roger που ερχόταν και προς τις κερκίδες και κοιτούσε και προς το πάνω διάζωμα και χαιρετούσε…
το πόσο κωλοχάρηκα όταν στο τέλος έκανε το χαιρετισμό με το χεράκι να στριβει δεξιά αριστερά (έναν πολύ ιδιαίτερο χαιρετισμό που χρησιμοποιώ μερικές φορές)
Η πόρωση στα “another brick in the wall 2”, " waiting for the worms" και “run like hell”… ! μου’ρχοταν να πεταχτώ απο το πάνω διάζωμα!..
Ήταν απο τις κορυφαίες εμπειρίες της ζωής μου… και νιώθω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ τυχερή!!! μακάρι να μπορούσα να την ζήσω για 2η-3η φορά (σάββατο και τρίτη)…
H παράσταση αυτή ήταν για μένα πολύ ανώτερη της ταινίας… ίσως επειδή έβλεπα το κοσμο να είναι μέρος αυτού του έργου… αυτού του ΤΑΙΡΑΣΤΙΟΥ έργου!!!.. ίσως επίσης επειδή ήμουν κι εγώ μέρος αυτού… (εγωίστρια κι έτσι…)
ROGER Σ’ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ που μας άφησες να είμαστε μέρος του υπέροχου έργου σου!!!..
Πώς να συνέλθεις από αυτό που έγινε την Παρασκευή και το Σάββατο;
Πηγαίνοντας και την Τρίτη φυσικά!
Ρε παιδια σορρυ αλλα επειδη το ξαναειδα γραμμενο τωρα, οσοι εχουν εισιτηρια για κερκιδες, αν εξαιρεσεις μερικα σημεια που οκ επιβαλλεται να σηκωθεις, το νοημα ειναι να ΚΑΘΕΣΑΙ, αλλιως τραβα πανε αρενα ξερω γω, υπαρχουν και μεγαλυτεροι ανθρωποι που πηραν διαζωμα για να καθονται.
Kαι μετά την Τρίτη τι θα κάνεις;;;
Μετά την Τρίτη θα έχουμε όλοι μετασυναυλιακή κατάθλιψη.
μιας και αναφερε καποιος τις ομορφιες στο young lust, γουσταρα που το παιξανε εντελως σληζια το κομματι
με γρετζο στη φωνη οσο πρεπει και αλητικα licks στην κιθαρα, νομιζες οτι θα σκασουν οι Motley Crue χαχαχα
?Νιώθω τόσο χαρούμενος με την απόφασή μας να γυρίσουμε το WALL LIVE στην Αθήνα! Από τα 119 show της περιοδείας, το κοινό στις συναυλίες της Αθήνας είναι το πιο εντυπωσιακό. Και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους έλληνες φίλους μας που ανταποκρίθηκαν με αυτόν τον τρόπο στο κάλεσμά μας να μην φέρουν εντός του χώρου κινητά τηλέφωνα ή κάμερες.?
Roger Waters, Σάββατο 9 Ιουλίου 2011
Πριν λίγη ώρα γύρισα από tickethouse, πήρα για κάτω διάζωμα ενώ είχε όλες τις κατηγορίες (την Παρασκευή ήμουν στο πάνω).
Μια κοπέλα που γνώρισα στην ουρά που υπήρχε μέχρι έξω και πάνω στην Πανεπιστημίου πήρε 2 55άρια.
Πλέον δεν ξέρω αν έχουν μείνει τα φθηνά.
To δελτίο τύπου της didi λέει ότι λόγω αναδιάταξης υπάρχουν εισιτήρια για όλες τις κατηγορίες αν και περιορισμένα!
Μακάρι να ‘ναι περιορισμένα, μόνο και μόνο απ’ την άποψη του ότι αυτό δείχνει ότι δε θα είναι μισογεμάτο ή ακόμα χειρότερα.
Μακάρι βέβαια να βρουν όλοι όσοι μπορούν.
μια ώρα στην ουρά για ένα εισιτήριο…έλεος… happy end…
εγω παντως τσιμπησα το δικο μου χτες αργα το βραδυ σε γνωστο σαντουιτσαδικο του περιστεριου στην μιση τιμη για αρενα!να ναι καλα η παρεα που δεν θα μπορεσει να παει και σκοτωσε τα εισητηρια!!για οποιον ενδιαφερεται εχει αλλα 3!
Τι λες τώρα, ρε κοπελιά. Αν δε σηκωθείς πώς θα αποδείξεις ότι γουστάρεις αυτό που βλέπεις; Και στα αρχίδια σου οι άλλοι από πίσω, μετά έρχεσαι εδώ και υπερηφανεύεσαι κιόλας γι’ αυτό που έκανες και βρίζεις αυτούς που φώναζαν ‘‘κάτσε κάτω, δε βλέπουμε’’.