Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Ποσο δηλαδη;

35 :slight_smile:

Αχα ωραια.

:frowning: ισχύει

Θέλω κι εγώ να πω κάτι πάνω σε όσα ειπώθηκαν για τους ‘‘ξενέρωτους του πάνω διαζώματος’’.Οι μισοί λέτε ότι τα καθίσματα είναι για να καθόμαστε και οι άλλοι μισοί λέτε πως οι των διαζωμάτων δεν συμμετείχαν στο όλο σκηνικό.Προσωπικά,σέβομαι όσους κάθονται από πίσω μου και ναι,εφόσον υπάρχουν καθίσματα δεν πρέπει να σηκωνόμαστε και να ενοχλούμε ΟΛΗ την ώρα τους από πίσω που ενδεχομένως διάλεξαν κάθισμα για να κάθονται-υπήρχαν και πιο μεγάλης ηλικίας άτομα-ΑΛΛΑ! όταν έρχεται ο Waters στη μεριά σου και σου κάνει νόημα να σε ξεσηκώσει γιατί θέλει να δείξεις ότι συμμετέχεις,ότι σου αρέσει η συναυλία,επειδή ζητάει ένα χειροκρότημα,έναν ενθουσιασμο…ε τότε πώς μπορείς να κάθεσαι σα ντολμάς στο κάθισμα σου;Δεν είπα για όλη τη διάρκει της συναυλίας αλλά έστω όταν έρχεται κοντά ο Waters και ζητάει επιδοκιμασία,οφείλεις να σηκωθεις,να χειροκροτήσεις,να τον τιμήσεις.Επίσης,πώς γίνεται να μην σηκωθείς στο run like hell όταν έχει ξεσηκωθει ΟΛΟ το πλήθος και έχει σχηματίσει μία θάλασσα από χέρια που ανοιγοκλείνουν ρυθμικά.Κάτι τέτοιο δε γίνεται ενώ είσαι καθιστός…δεν το ζεις…πώς το λενε;Και στο κάτω κάτω,πας να δεις την αγαπημένη σου μπάντα…ΟΚ διάλεξες διάζωμα…αλλά άμα ακούς το comfortably numb δεν μπορείς να καταπιεστείς κι εκείνη τη στιγμή,απλά δε μπορείς.

Μια που αναφέραμε τη μετασυναυλιακή κατάθλιψη, παραθέτω τον ακόλουθο ορισμό, έτσι όπως σκέφτομαι εγώ το θέμα:

[SPOILER]Μετασυναυλιακή κατάθλιψη: ιατρικός όρος της ψυχολογίας που αναφέρεται στο μετατραυματικό στρες που βιώνουν οι οπαδοί της μεταλικής και ροκ μουσικής μετά από πετυχημένη συναυλία. Το σύνδρομο εκδηλώνεται συνήθως την επόμενη ημέρα της συναυλίας και οι προϋποθέσεις της εμφάνισής του ποικίλουν. Η συγκεκριμένη μορφή κατάθλιψης συνήθως εμφανίζεται μετά από συναυλία συγκροτήματος το οποίο έχει αποδώσει το μέγιστο των ικανοτήτων του, ενώ ο οπαδός που παθαίνει κατάθλιψη είναι ενεργητικός και όχι παθητικός δέκτης των ερεθισμάτων, δηλαδή έχει την ικανότητα λήψης και αφομοίωσης στο ασυνείδητο των μηνυμάτων που μεταδίδει το συγκρότημα, καθώς και του παλμού που εκπέμπει στη σκηνή. Συνεπώς, η μετασυναυλιακή κατάθλιψη εντοπίζεται κυρίως στους ένθερμους μεσογειακούς λαούς, και ειδικά στους Έλληνες, οι οποίοι αποτελούν στην πλειοψηφία τους ενεργητικούς και ιδιαίτερα ένθερμους δέκτες των εκπεμπόμενων μηνυμάτων, ενώ σπανίζει σε βορειότερες χώρες (π.χ. Γερμανία, Σουηδία, Πολωνία κλπ), όπου οι οπαδοί είναι απαθείς. Επίσης, ιδιαίτερα διαδεδομένη είναι στη Λατινική Αμερική, όπου το κοινό είναι εξαιρετικά φανατισμένο. Ιατρική αντιμετώπιση της μετασυναυλιακής κατάθλιψης δεν υπάρχει. Οι ψυχολόγοι συνιστούν πάντως την παρακολούθηση και άλλης συναυλίας μετά την έλευση σχετικά σύντομου χρονικού διαστήματος, η οποία έτσι θα εξουδετερώσει μερικώς ή ολικώς τις επιπτώσεις της κατάθλιψης (η φράση αυτή βεβαίως δεν ξέρω αν ισχύει στην περίπτωση του Waters). \m/[/SPOILER]

αχαχαχαχαχαχχααχ να μπει άμεσα σε όλα τα βιβλία ψυχολογίας και σε όλα τα σύγχρονα λεξικά!!!

savax… :bow2: ‘‘Ιατρική αντιμετώπιση της μετασυναυλιακής κατάθλιψης δεν υπάρχει. Οι ψυχολόγοι συνιστούν πάντως την παρακολούθηση και άλλης συναυλίας μετά την έλευση σχετικά σύντομου χρονικού διαστήματος’’ ναιιι!!! έτσι πρέπει!να επαναλαμβάνεται το wall μια φορά τον μήνα ας πούμε (αλλά πιο φτηνά) :stuck_out_tongue:

Πολύ σωστό το προηγούμενο ποστ της Angel…

Για τα διαζώματα ισχύει μια λεπτή ισορροπία βασικά, ανάμεσα στο να κάθεσαι (και να σέβεσαι φυσικά αυτούς που θέλουν να δουν απο πίσω σου) και να σηκώνεσαι σε συγκεκριμένες στιγμές στο λάιβ… Στο κάτω διάζωμα ας πούμε ο κόσμος καθόταν μεν, αλλά σε συγκεκριμένα σημεία και τραγούδια σχεδόν όλοι (και γω πρώτος πρώτος!) επιλέγαμε να σηκωθούμε! Run Like Hell, Comfortably Numb, Another Brick… Έβλεπες τον Roger να έρχεται προς το μέρος σου και να σηκώνει τα χέρια, δλδ, wtf!

Και μου άρεσε που έβλεπα κόσμο κάποιας ηλικίας να έχει σηκωθεί και να το γλεντάει με την ψυχή του…

Απο κει και πέρα, όταν όλοι κάθονται, καλό είναι να κάνεις και συ το ίδιο για να μην ενοχλείς (προσωπικά μου ήταν πολύ επώδυνο να κάθομαι πάντως! :P)

@ Κατα τ’ άλλα η μετασυναυλιακή κατάθλιψη καλά κρατεί…

savax…'εγραψες…φοβερο…

Πωπω, τώρα είδα το ποστ του savax! Εύγε παιδί μου, άξιος ψυχολόγος!!! :smiley:

για εμας που θα πρωτοπάμε αύριο στον waters, τι ώρα ξεκινάει το πανηγύρι?

Χαχα, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, χαίρομαι που συνέβαλα και γω στην εύθυμη διάθεση του φορουμ.
Πάντως συμφωνώ με τα παραπάνω ποστ για εξέδρες-αρένα. Εγώ προσωπικά επέλεξα αρένα γιατί πιστεύω ότι θα πιεζόμουν πολύ ψυχολογικά να δω αυτή την πανδαισία καθιστός. Δεν μπορώ, θέλω να εκδηλώνομαι, έτσι έχω συνηθίσει τόσα χρόνια. Είχαμε πάει αρκετά μπροστά και βλέπαμε όλο αυτό το πράγμα να έρχεται κυριολεκτικά πάνω μας…απίστευτη, μοναδική αίσθηση!

Νder, το πανηγύρι ξεκινάει ακριβώς 9.30, καλή απόλαυση. Έχε μάτια και αυτιά σε πλήρη εγρήγορση.

21:30 όπως και τις προηγούμενες μέρες. Και τελειώνει ~23:50.

Παίδες ελπίζω πάντως να 'στε δυνατοί αύριο, δε θα ‘θελα να ζήσω κάτι πιο υποτονικό, από άποψη του κόσμου φυσικά, γιατί απ’ τους άλλους δεν περιμένω κάτι λιγότερο από αυτό που έζησα την Παρασκευή :Ρ

Αυτά που λέτε για το πάνω διάζωμα είναι μπούρδες.Την πρώτη μέρα που είχα πάει και καθόμουν στο πάνω διάζωμα είτε είμασταν σηκωμένοι είτε είμασταν καθιστοί(σε λίγα κομμάτια) έτρεμαν τα κάγκελα + ότι όλοι τραγουδούσαν με τη ψυχή τους8)

21:30 λοιπόν. thanks!!!

Ακούστηκε τίποτα ότι θα έχει ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ μέχρι τις 02:00 ή πρόκειται για ράδιο αρβύλα;

Αν και νομίζω πως προλαβαίνουμε να φύγουμε αφού τελειώνει 23:50.

Αλλά ρε γαμώτο, μου φαίνεται άκυρο να τρέχω να φύγω μετά την τελευταία αποθέωση και υπόκλιση :confused:

Τελεια…θελω να ξαναπαω αλλα το 65αρι δε με βγαζει :frowning:
Μπας κ τραβηξω κ ενα φιλο π κ αυτος δεν εχει αλλα θελει να παει (κριμα ειναι)

Oσοι εχουμε εισιτηρια για ανω/κατω διαζωμα,τι ωρα να παμε ωστε να βρουμε καλη θεση? γυρω στις 7 ?

Ρε οσοι πηγατε και τις 2 μερες για πειτε λιγο…

Αναμεσα στο “Young Lust” και “One Of My Turns” εδειχνε ενα βιντεο με μια κοπελα να περιφερεται σε ενα δωματιο και να μπαινει και στο μπανιο ενος σπιτιου λεγοντας το “Oh my God a fabulous room… κτλ κτλ” (οπως δλδ αρχιζει το “One Of My Turns” και στο άλμπουμ)

Ε λοιπον εμενα μου εχει σφηνωθει στο μυαλο οτι δεν παιχτηκε αυτο το βιντεο το 2ο βραδυ!:!:

Εγω ημουν τοσο αφηρημενος και ασχολιομουν με τπτ αλλο ή οντως δεν παιχτηκε?

παίχτηκε. κοίταζες το σκουλαρικάκι στην κοιλίτσα της μπροστινής σου;