Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Μαλλον ειχες το μυαλο σου αλλου :stuck_out_tongue:
Φυσικα κ το παιξε ^^

Παιχτηκε κανονικα!

Θα μιλουσα στο κινητο ή θα εστριβα τσιγαρο εκεινη την στιγμη φαινεται:p, wtf?

χαχαχαχα στο young lust έχανες λίγο την ροή των γεγονότων η αλήθεια είναι :stuck_out_tongue: ( 8O )

Ρε παιδιά, να πω και γω την δική μου απορία τώρα, μια που το θίξατε.

Στο Young Lust στο βίντεο της δεύτερης μέρας, η γκόμενα γδυνόταν ως το τέλος??? Γιατί εμένα μου φάνηκε πως φόραγε στριγκάκι, ενώ την πρώτη μέρα τα βγαζε ολα.

[SPOILER]ποιός σας είπε πως την παλεύω??? Είναι ΚΑΙ αυτό σύμπτωμα της μετασυναυλιακής κατάθλιψης!!! :D[/SPOILER]

κάτσε ρε νομίζω και στην πρώτη τα έβγαλε όλα
ή κάνω λάθος;
(τα μάτια μου κάνουν πουλάκια μου φαίνεται 8O)

Επισης επιβεβαιωστε μου οτι το μονο το δευτερο βραδυ επεσαν κοκκινα χαρτακια στο “Coomfortably Numb” γιατι θα αρχισω να ανησυχω για την ψυχικη μου υγεια:p

Εμενα παντως μου ερχεται να τα βγαλω ολα σκεπτομενος τι εζησα σε συνδυασμο με τον καυσωνα. Α ρε Roger… Εν τω μεταξυ ειμαι αφραγκος, προσπαθω να κανονισω διακοπες και δεν μπορω να μην σκεφτομαι καθε στιγμη οτι θελω να παω και αυριο… Γαμημενα φραγκα…

@ Metal militia, τα διάβασες ανάποδα. :stuck_out_tongue:

@ Giannis, [U]θυμάμαι[/U] πως έπεσαν χαρτάκια και την πρώτη μέρα, κατά το δεύτερο μισό του λάιβ, δε θυμάμαι όμως αν ήταν στο Comfortably Numb! :stuck_out_tongue:

@ Όσο αφορά αυτό για τα χρήματα και τις διακοπές, παίζει τον ρόλο του και για μένα για να τείνω στο να μην πάω και αύριο τελικά… Αν και είναι και καναδυο ακόμα παράγοντες που με σπρώχνουν προς τα κει…

Άντε. Άντε να τελειώσει και η αυριανή μέρα, δεν αντέχω να σκέφτομαι πως θα γίνει και τρίτο λάιβ!

:-s
οκ αποχωρώ…

νομίζω και το πρώτο βράδυ έπεσαν…:-k:-k

Ναι, καποιος απο την παραγωγη πατησε κατα λαθος νωριτερα το κουμπακι, απ’οτι διαβαζω ο Waters τους εκραξε μετα:lol:

Κανονικα πεφτουν παντα στο τελος τα χαρτακια

Όντως έπεσαν μόνο τη 2η μέρα, αλλά δεν ξέρω (και δε νομίζω βασικά) αν ήταν λάθος ή απλά ήθελαν να δοκιμάσουν πως θα “γράψει” στην κάμερα :wink:

Επίσης τη 2η μέρα το τείχος έπεσε πολύ πιο εντυπωσιακά μαζί με… σκόνη!!!

• Τη 1η μέρα υπήρχε λίγοτερος διαθέσιμος χώρος στην αρένα, μιας και είχαν αφήσει αρκετό χώρο για να μπορεί να κινηθεί πιο άνετα η κάμερα πάνω από το κοινό.

Τέλος, να πω πως η διαφορά ανάμεσα στο πάνω διάζωμα και το κάτω (μαζί με την αρένα), είναι ΠΟΛΥ μεγάλη. Πάνω δεν μπορείς να καταλάβεις πλήρως το μεγαλείο της παραγωγής. Οπότε όσοι το σκέφτεστε ακόμα: Να πάτε αρένα ή κάτω διάζωμα.

Ναι, την πρωτη μερα επεσαν στο Outside the Wall, οπως παντα δηλαδη:wink:

Και ναι ηταν λαθος, διαβαζα ριβιου ενος τυπου που ηταν απο πισω:p

link :stuck_out_tongue:

12345

TO
TICKET HOUSE
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού ενημερώνουμε ότι το Ticket House θα λειτουργεί ΚΑΙ σε ειδικά διαμορφωμένο ταμείο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το Ticket House από την Τρίτη 12 Ιουλίου θα λειτουργεί ΚΑΙ στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ απέναντι από τη Θύρα 35 του κεντρικού Σταδίου, και συγκεκριμένα στο χώρο που βρίσκεται μεταξύ γηπέδου μπάσκετ και γηπέδου ποδοσφαίρου. Η πρόσβαση μπορεί να γίνει από τις Πύλες Α & Δ της οδού Σπύρου Λούη και από τον σταθμό ΕΙΡΗΝΗ του ηλεκτρικού.

Ωράριο Λειτουργίας: 11:00 - 22:00

Το Ticket House θα βρίσκεται στο Ο.Α.Κ.Α. από την Τρίτη 12 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 13 Ιουλίου το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι οι αγορές εισιτηρίων ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και στα εκδοτήρια του Ticket House και του Musicland, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντιστοίχως.

Σημεία προπώλησης και ώρες λειτουργίας:

Αθήνα
TICKET HOUSE
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα ? Παρασκευή: 10:30 ? 21:00
Σάββατο: 10:30 ? 16:00

Θεσσαλονίκη
MUSICLAND
Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264 880
Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή (πρωί): 10:30 ? 14:30 &
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή (απόγευμα): 17:30 ? 20:30
Σάββατο: 10:30 ? 15:00

Ημουν μέσα στις 8, το έζησα απο την αρένα…Προσπάθησα πολύ τις επόμενες μέρες να απαντήσω σε ερωτήσεις τύπου “Πως ήταν το show?”,“Πως πέρασες?” αλλά απέτυχα παταγωδώς…Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα λόγια φθείρουν την ‘χθεσινή’ βραδιά… Ο καθένας μας το έζησε διαφορετικά, συγκινήθηκε σε σημεία που είναι ξεχωριστά για αυτόν, αλλά όλοι μας υποκλιθήκαμε στο μεγαλείο αυτού του καλλιτέχνη. Πλέον οι αναμνήσεις,τα μηνύματα,το ‘THE WALL’ έχουν ριζώσει βαθιά μέσα μου… Ηταν ένα ‘πάτημα’ για να ζήσω μέσα απο τον κεντρικό χαρακτήρα Pink,να αναβιώσω και να αναθεωρίσω πολλά στην ζωή μου και να βγώ απο το στάδιο ίσως καλύτερος ανθρωπος απο ότι ήμουν… Ενα τεράστιο ευχαριστώ στον Roger Waters για αυτό που μας προσέφερε εν έτη 2011. Είμαστε απο τους τυχερούς ! :slight_smile:

( Εκτός φυσικά απο αυτούς που πρέπει να κάνουν ανασκόπηση… Υπάρχουν άραγε λέξεις,προτάσεις για να περιγράψεις αλλά και να ικανοποιήσεις κάποιον που δεν το παρακολούθησε? Προσωπικά, είμαι επιφυλακτικός ακόμα και για το Blu-ray. Tουλάχιστον θα το βλέπουμε και θα μας ξυπνάει όλα αυτά που βιώσαμε αυτήν την εβδομάδα… )

θα πρεπει να περιμενουμε να τελειωσει η περιοδεια το 2012 για να βγει το dvd ή θα βγει σε κανα 6μηνο?

Μια φιλη μου ενδιαφερεται…Πουλαει κανεις για αυριο αρενα ή διαζωματα;

…Ιούλιος 2011 και το κλειστό του ΟΑΚΑ γεμάτο να δει τον Roger Waters ή άραγε να δει την φάτσα του που θα κυκλοφορήσει σε dvd το συγκεκριμένο live? Όπως και νά?χει ο Roger Waters αν και γερασμένος (κάτι που φαίνεται στη φωνή του) μας τα έδωσε όλα. Και καταπληκτικό ήχο και φανταστικές μαριονέττες στη σκηνή και εξαιρετικά video και animation. Πιο δυνατές στιγμές, το Mother με την απάντηση γιουχάισμα στο ?should I trust the government?? και το φινάλε με το γκρέμισμα του τείχους.

Οι Pink Floyd όπως και όλα τα μεγάλα συγκροτήματα δεν είναι τα τραγούδια τους αλλά τα βιώματά σου μέσα από αυτά…