Και κατι αλλο ρε σεις.
Δεν ηταν τρελο φεηλ που απ’εξω πουλαγαν μπλουζες που εγραφαν’‘Pink floyd live in Greece’’?
Ποιοι Φλουντ ρε;Να τις δει κανεις να τρομαξει:p
Δες στις αγγελίες, λογικά κάτι θα βρεις… Έχει γεμίσει ο τόπος
Νομίζω ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο της φράσης σε αυτή την περίπτωση…Αντε να βρεις κάτι να πλησιάσει έστω αυτή την εμπειρία και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα…Μπααα,νομίζω ότι ο κύριος Waters μου κατέστρεψε τα μελλοντικά λάιβ…
poios tha paei stis 12 ksana???
Ένας εδώ, γιατί;
Δεν απαγορεύονται τα greeklish;
ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
Συμφώνησες με τους όρους του forum όμως κατά την εγγραφή.
Επίσης απαγορεύονται και τα κεφαλαία, εκτός κι αν μου φωνάζεις :Ρ
Απάντησε και στην ερώτησή μου τώρα αν θες.
έπεσαν και το πρώτο βράδυ τα κόκκινα χαρτάκια στο τέλος τέλος 
Σήμερα το απόγευμα στο Ticket House είχε μια μεγαλούτσικη ουρά - αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να με αποτρέψει από το να περιμένω και να πάρω κι εγώ το “μαγικό” χαρτάκι. Μόνο στο τέλος, και αφού προηγήθηκαν μερικές συζητήσεις για τις θέσεις στο ΟΑΚΑ, την ώρα έναρξης, κτλ κτλ, με ρώτησε κάποιος για την τιμή και, όταν του φάνηκε υπερβολική, κατάλαβα πλέον ότι οι περισσότεροι περίμεναν εισιτήριο για τους Πυξ Λαξ!! 
Γιατί σου κάνει εντύπωση? Αφού η συναυλία των Πυξ Λαξ είναι το συναυλιακό γεγονός της χρονιάς…#-o#-o
Ήρθε και η δική μας σειρά σήμερα!
Προσπάθησα να μη διαβάσω όλα τα spoilers απο Παρασκευή/Σάββατο αλλά από τις αντιδράσεις σας κατάλαβα ότι προβλέπεται να είναι αξέχαστη εμπειρία και για κάποιον όπως εγώ που ποτέ οι Floyd δεν υπήρξαν το αγαπημένο μου συγκρότημα…
“[I]το ψυχρά εκτελεσμένο «Hey You», που το… ακούσαμε, αλλά δεν το είδαμε (η μπάντα ήταν κρυμμένη πίσω από το τείχος).[/I]”
#-o#-o#-o
Δυστυχως, δε λεει ψεματα ρε συ.
ΟΚ, concept ολη η φαση, αλλα ηταν ενα μειον.
Το μοναδικο, βεβαια, αλλα ηταν, γιατι για πολλους ειναι το highlight του δισκου.
Συνεχίζω
#-o#-o#-o
Για μένα είναι από τις κορυφαίες στιγμές της παράστασης.
Φαντάζομαι όσοι το κρίνουν το κάνουν με την λογική “εε τώρα έπαιξαν ένα ωραίο κομμάτι το Hey You και βλέπαμε τον τοίχο αντί τους μουσικούς,φάγαμε ήττα κτλ”
Ο καθενας εχει τη λογικη του.
Κι αυτη μερια για την οποια μιλας, παρουσιαζει μια οπτικη.
Η καλυτερη στιγμη της παραστασης πώς μπορει να ειναι, συμφωνα με τη δικια σου;;;
Τεσπα, ηταν για μενα το μονο σημειο που με “χαλασε” σε αυτη την τελειοτητα (αν και για το συγκεκριμενο εργο, η λεξη “χαλασε” χανει το νοημα της και ειναι εντελως μεταφορικη), καθως αποτελει το αγαπημενο μου κομματι απο το δισκο και περιμενα αυτη τη στιγμη αλλιως.
(Ασε που το “it was only fanta[B]ZZZZ[/B]y” με εβαλε σε υποψιες για τα φωνητικα του Roger …υποψιες λεω, πιθανον να κανω λαθος, εννοειται)
Το Wall είναι μία ροκ όπερα,ένα έργο,μία παράσταση και το Hey You είναι ένα μέρος από αυτήν.
Ο λόγος που παίζεται έτσι πηγάζει μέσα από το νόημα που έχει μέσα στην ιστορία του έργου,και για εμένα προσωπικά ήταν έντονο το συναίσθημα να το ακούω και να βλέπω απλώς τον…τοίχο…
Δεν μπορεί να παιχτεί αλλιώς και να μεταδώσει όσα μπορεί να μεταδώσει αυτό το κομμάτι.
Από το 1980 έτσι παίζεται.
Χωρίς να θέλω να φανώ “κάποιος” ή “ξερόλας” κτλ για μένα όσοι στραβώνουν με αυτό μάλλον κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά,όπως και αυτοί που λαμβάνουν το Wall σαν μία συναυλία.
Δε στραβωσα, προσωπικα.
Κατανοω οτι ολα ειναι μερος ενος concept που υπαρχει για την παρασταση.
Και μενα μου αρκουσε να ακουω το Hey You με τον τελειοτερο ηχο μπορει να υπαρξει σε λαηβ.
Αλλα μπορω να καταλαβω την αλλη αποψη, αφου κι εγω παροτι ειπα παραπανω οτι μου αρκει να θεωρει ο Roger οτι ετσι μεταδιδεται σωστοτερα το κομματι και να το ακουω τετοιο ηχο, ηταν κατι που το περιμενα διαφορετικα.
Δε μιλαμε, λοιπον, ουτε για “αντιληψη” οσον αφορα το Wall (που μπορει να μην την εχω κιολας, αφου ποτε δε με τρελανε σε σχεση με οτιδηποτε βγαλανε στα 70ς) ουτε για το αν μιλαμε για παρασταση ή συναυλια.
Τέλος πάντων,απλώς διαφώνησα με το άρθρο.Θεωρώ ότι ο χαρακτηρισμός “ψυχρός” και ότι γενικά ήταν στα “μείον” το Hey You,είναι λάθος και εκτός τόπου και χρόνου.
Απόψεις είναι αυτές.
Θα συμφωνήσω πως το “Hey You” ανήκε μεν στις λιγότερο εντυπωσιακές στιγμές του λάιβ, κάθε άλλο παρά σωστούς όμως βρίσκω χαρακτηρισμούς όπως “ψυχρός”, “μείον”, κλπ. Καταλαβαίνω γιατί τους λέει κάποιος. Αλλά δε συμφωνώ.
Κάθε στιγμή του λάιβ είχε και μια ιδιαίτερη σχέση με το τείχος. Το βλέπουμε να χτίζεται λίγο λίγο. Βρήκα συγκλονιστική τη φάση που βλέπαμε τον Roger στο μοναδικό άνοιγμα που είχε απομείνει, να τραγουδάει το “Goodbye Cruel World”… Και μετά να κλείνει το τείχος.
Και έπειτα? Η απόλυτη [B]αποξένωση[/B] του Hey You. Ένα τείχος γυμνό, σκέτο, άδειο. Μέχρι που σταδιακά, κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, βλέπουμε σχήματα πάνω στο τείχος… κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει.
Και σιγά σιγά το show αρχίζει πάλι να κυλάει… Όλα βρίσκω πως ταιριάζουν απόλυτα με το νόημα και το concept…
@ Κατα τ’ άλλα συνεχίζω να μη την παλεύω… Μας έκανε ζημιά αυτό το λάιβ, αααααααχ.
για να μην ψάχνω όλα τα Posts, αρχίζει 21:30 και τελειώνει τι ώρα? Μετά παίζει ηλεκτρικός ή δεν προλαβαίνουμε?