Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

ταπεινά θα πω πως “hey you, with your ear against the wall” / “with your ear behind the wall” / “the wall was too high” / “would you help me to carry the stone”, ηταν το concept της στιγμής εκένης. Αυτός πίσω απ το τείχος μόνος του και μεις απ την άλλη, “with itchy feet and fading smiles”. :slight_smile:

Με χάλασε αλλά το αιτιολογώ βάση στίχων!

συμφωνώ απόλυτα με Floydized και islascanarias… Το όλο concept του Hey you αυτό είναι… να ακούγεται σαν μια “κραυγή” πίσω από ένα “ψυχρό” τείχος… αυτός πίσω και ο υπόλοιπος κόσμος απ’έξω…

εξ’άλλου όσοι είμασταν το 2006 στη Μαλακάσα το ακούσαμε και “κανονικά” το Hey you :wink:

είναι 21:30 με 22:30 μετά έχει μισάωρο διάλειμμα και μετά 23-24…τον ηλεκτρικό τον προλαβαίνεις απλά πρέπει να βιαστείς λίγο…

23:50 τέλειωσε και την Παρασκευή και το Σάββατο.

00:39 φεύγει το τελευταίο δρομολόγιο από Ειρήνη προς Αττική ή όπου αλλού πας (σύμφωνα με το site του ΗΣΑΠ αυτό).

Με το ΜΕΤΡΟ είναι το θέμα τι γίνεται.

ευχαριστω για απαντησεις…
απόψε λοιπόν :slight_smile:

αν δεν με απατά η μνήμη μου δεν το είχε παίξει το Hey You στην Μαλακάσα το 2006

Φυσικα και το hey you παιχτηκε και παρουσιαστηκε σωστα.Μονο και μονο οι στιχοι του κομματιου παραπεμπουν στην ‘‘αποξενωση’’ του χαρακτηρα και ενας κενος τειχος ηταν η καλυτερη δυνατη παρουσιαση.

Αχ επιτελους!!!
Κατα τις 6 λεω να παω… Καλα δεν ειναι; Ανω διαζωμα θα ειμαι
Τελικα εκεινη η φιλη μου πηρε σημερα για διαζωμα απο τα νεα που κυκλοφορησαν:))))

Εγω ειχα παει 7 παρα και βρηκα ανετα πολυ καλη θεση.Βεβαια πηγα να κοιμηθω μεχρι να αρχισει αλλα νταξ:p

Ναι αυτο, θα σκυλοβαρεθω στην αναμονη:p Μπιριμπα μου μυριζει:D

εγω διαβαζα κλασσικα:p

Καλο και αυτο. Θα ξεθαψω τιποτα:D

Εμείς πάντως ξαπλάραμε με τον Ελρικ και πίναμε μπυρόνια! :stuck_out_tongue:

Ερώτηση για κάτω διάζωμα:

136, 105 ή 107;

Μάλλον για 136 με βλέπω (ακριβώς απέναντι), αλλά οι 105/107 τι λένε;

Κι εγώ #-o έτσι κάνω Floydized…
Συμφωνώ με billrocki, tall shadow και ellanor :slight_smile:

Mπορεί να μην ήταν εντυπωσιακό το παίξιμο του συγκεκριμένου τραγουδιού όμως πιστεύω ότι έγινε έτσι εσκεμμένα…ώστε να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα αποξένωσης,να νιώσουμε μόνοι,αποκλεισμένοι,χωρίς επικοινωνία με τους υπόλοιπους ανθρώπους-όπως και με τη μπάντα-ήταν αλληγορικό,συμβολικό το όλο σκηνικό.ένας άνθρωπος βρίσκεται μόνος του μπροστά από ένα τιτάνιο τοίχος και ουρλιάζει προκειμένου η φωνή του να διαπεράσει το τοίχος και να φτάσει ως απέναντι,όπου βρίσκονται άλλοι άνθρωποι και να τον νιώσουν,να τον αγγίξουν…να τον βοηθήσουν. but it was only a fantasy…the wall was too high as you can see

μου περασε ξυστα απο το μυαλο να πουλησω το εισιτηριο για twisted sister για να δω τον waters κ 3η φορα … αλλα δεν τους εχω ξαναδει ρε γαμωτο κ φοβαμαι μηπως δεν ξαναρθουν…

καλα να περασετε οσοι πατε (και) σημερα… ζηλευω…
ελπιζω ο dee να με κανει να ξεχασω οτι την ιδια ωρα θα παιζεται το mother ξερω γω…:stuck_out_tongue:

εντιτ: ειναι τουλαχιστον αστειο να λες ψυχρα εκτελεσμενο το hey you…μονο δακρυα…

Αυτό ακριβώς είναι το νόημα της συγκεκριμένης εκτέλεσης του Hey You: να νιώσεις μόνος και αβοήθητος.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον τρόπο που αποδώθηκε :slight_smile:

Για να μην παρεξηγηθω, επειδη πιθανον να το εξεφρασα λαθος…

Σε καμια περιπτωση δε συμφωνω με το “ψυχρος”.

Ή βασικα, συμφωνω …επειδη, οντως, ετσι πρεπει να 'ναι το Hey You.

Aπλα, μπορω να καταλαβω και καποιον που λεει οτι περιμενε κατι διαφορετικο αντιμετωπιζοντας το Hey You ως [B]κομματι[/B].

όταν τελείωσε και η 2η συναυλία αναρωτιόμουν αν θα κατάφερνα να δω και 3η φορά τον τοίχο… σήμερα πολλά χιλιόμετρα μακριά λυπάμει που έχασα τη 3η συναυλία αλλά θυμάμαι τις 2 νύχτες κι αναπολώ… μέσα στα 5 καλύτερα πράγματα που χω δει…
και δεν ξέρω τι άλλο να περιμένω να δω εδώ περα πια!

Σε λίγες ώρες φτάνει η μεγάλη στιγμή και για εμάς. Παιδιά που βολεύει να κατέβω με το τραίνο; Στον γυρισμό θα το προλάβω;