Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

στην πρώτη φάση το 1980 ο άνθρωπος ήθελε να το παίξουν όλο το λαιβ πίσω από έναν τοίχο…
εκεί να δείτε γλέντια…
γιατί δεν τον αφήσαν λέτε?

την πρώτη μέρα καθόμουν με παρέα στο κάτω διάζωμα… όταν άρχισε το δεύτερο μέρος σπάστηκα τόσο πολύ από τα “κάτσε κάτω ρε” κτλ… που πέρασα σε χρόνο μηδεν τον πορτιέρη-σεκιούριτι και πήγα μπροστά… για τη δεύτερη μέρα είχα άνω… αλλά έδωσα ένα δεκαρικάκι παραπάνω και πήγα αρένα… στο πρώτο μέρος πίσω, στο δεύτερο μπροστά… αν πήγαινα και σήμερα πάλι κάτω θα διάλεγα!!!

Σταθμό Ειρήνη. Θα προλάβεις, ναι. :slight_smile:

Τhank you man! :slight_smile:

exw eisitiria twn 65 evrw alla einai leei se plaines theseis,oxi arena!tha mporw na katevw arena???

άντε να δούμε και την οπερέτα σήμερα . Παίρνω τσιγάρα, iphone , μια σφυρίχτρα και ένα μπουκάλι κρασί. δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο :stuck_out_tongue:

καταρχάς απαγορεύονται τα greeklish :slight_smile:
Αφού έχεις εισιτήριο των 65 ευρώ τότε προφανώς έχεις εισιτήριο για αρένα…ποιός σου είπε ότι έχεις σε ‘πλαινή θέση’; όπου θέση σημαίνει κάθισμα.Αν πάντως όντως έχεις εισίτηριο για θέση,δηλαδή διάζωμα,τότε όχι,δε μπορείς να πας αρένα ή οπουδήποτε αλλού.Ό,τι πληρώνεις παίρνεις :stuck_out_tongue:

PL1 (Ανω Διάζωμα): 55 ευρώ
PL2 (Αρένα): 65 ευρώ
PL3 (Κάτω Διάζωμα): 88 ευρώ
PL4 (V.I.P.): 145 ευρώ

Πήγα το Σάββατο, δεν είχα γράψει τίποτα μέχρι τώρα γιατί δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι να γράψω :roll:

Το Wall το αγόρασα στα 13-14 και ήταν μέσα στα 10 πρώτα άλμπουμ που αγόρασα.
Είχα να το ακούσω ολόκληρο πάνω από 10ετία, με εξαίρεση 2-3 νυσταγμένες φορές τώρα τον Απρίλη, που έμαθα για τη συναυλία.
Για κάποιο λόγο, δεν πίστευα ότι θα το έπαιζαν, ξέρετε, ολόκληρο, εμ, όπως είναι.
“Έλα μωρε τώρα, το Wall, ναι εντάξει, ωραίο θα’ναι, αυτά άκουγα στα 15 ας πούμε”.
Είχα ξεχάσει ότι θυμόμουν απ’έξω τους στίχους <3
Και τα ζουμιά να τρέεεχουν στο πρώτο μέρος, στο mother έψαχνα χαρτομάντιλο για τις μύξες.

Μόνο στο comfortably numb για κάποιο λόγο μου ήρθε στο μυαλό ο Adorno κι έσκασα ένα μειδίαμα, αλλα τι τα θες.

Συμφωνω με ολους οσους ειπαν οτι το Hey You παιχτηκε οπως επρεπε να παιχτει… Αποξενωση, απομονωση, απελπισια και μια υστατη εκκληση για βοηθεια. Ενας ψυχρος απροσωπος τοιχος να χωριζει εμας και τον καλλιτεχνη. Απο τις κορυφαιες στιγμες και ετσι ακριβως το φανταζομουν, ετσι του “αξιζε”, ετσι επρεπε να παρουσιαστει αυτο το κομματι. Συγκινηση και ανατριχιλα σε ολο μου το σωμα.

Σημερα ηθελα παρα πολυ να παω για 2η φορα, αλλα δεν παιζουν λεφτα και δεν τα καταφερα. :frowning: Κριμα, σας ζηλευω οσους ακουτε καποιο απο τα One Of My Turns, Don’t Leave Me Now τωρα αν κρινω απο την ωρα…

Αν αντιμετωπίζεις το Hey You ως κομμάτι, τότε αντιμετωπίζεις αυτό που είδαμε ως συναυλία. 65? για συναυλία όπου θα παιζόταν το The Wall, μάλλον δεν θα έδινα. 100? για τη μουσική παράσταση που παρακολουθήσαμε, μάλλον θα έδινα. Ξανακάνε μια βαθύτερη μελέτη του κόνσεπτ (αν δεν το έχεις κατανοήσει σε βάθος) και τότε θα καταλάβεις. Το Hey You, όταν ακούγεται σε συναυλία των Pink Floyd είναι κομμάτι. Όταν παίζεται στην περιοδεία του Waters είναι μέρος του κόνσεπτ που αποδίδεται ΟΠΤΙΚΟακουστικά :slight_smile:

Edit: Σαν να άργησαν οι σημερινοί ή ιδέα μου είναι; :-k

Θέλω εντυπώσεις φίλε Ζούγκλα…μην με απογοητεύσεις

… Κορυφαίες στιγμές απόψε…

1. Run Like Hell… κόντεψε να πέσει το ΟΑΚΑ…
  2. Hey You…
  3. Comfortably Numb…

Ε οχι και κορυφαιες στιγμες το hey you. Oι μισοι ηταν τουαλετα και οι αλλοι μισοι μεχρι να συντονιστουν, ειχε τελειωσει το κομματι:p
Λοιπον, οι εντυπωσεις μου…
Τρομερο σοου, ακομα ανατριχιαζω ΑΛΛΑ το κοινο ηταν ψωφιο. Ειλικρινα…
Απο τα ανω διαζωματα μονο εγω και η κολλητη μου καναμε φασαρια και το ζουσαμε ενω οι πισω μας εσπασαν τα νευρα με τα παραπονα τους οτι δεν εβλεπαν. Ε μια, δυο μετα τους αγνοησαμε:p

Γουσταρα τρελα στο run like hell, vera, bring the boys back home kai trial οπου ειχα παθει αμοκ και εκτος απο τους στιχους που ουρλιαζα, επεζα και τους ρολους:p
Αη μωρε οι ξενερωτοι, και παλαμακια βαριοντουσαν να χτυπησουν. Ειδικα στο ραν λαικ χελλ κανεις δεν εκανε τον χορο του κοινου και γιναμε ρεζιλι8)

Τελος, δηλωνω ο Ροτζερ ηταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ και οτι αν πεθανω μετα το αποψινο, θα ειμαι ευτυχισμενη:D

(η φωνη απο τις 10 και μισι ηταν βραχιαμενη και αυριο δεν θα ακουγεται καν)

:D:D:D

Originally Posted by dream_city
exw eisitiria twn 65 evrw alla einai leei se plaines theseis,oxi arena!tha mporw na katevw arena???

Ο dream_city εχει δικιο φιλε angel of death. Αλλη μια μεγαλη μαλακια made in DIDI’S world. Παρασκευη και Σαββατο ειχα παρει 88αρια και ειχα κατσει στις πλαινες θυρες οχι αυτες που κοιτουσαν ακριβως απεναντι στη σκηνη. Σημερα παω απο εκει ναγορασω και πουλαγαν αυτες τις πλαινες με 65! Κανονικο δουλεμα δηλαδη. Θα τα πουλε αυριο με την προστασια καταναλωτη…

Απο εκει και περα θελω να πω οτι ειδα τα 3 ωραιοτερα live της ζωης μου και σευχαριστω οπου και να εισαι roger για ολα. Ο θεος να σε εχει καλα…

Παραξενο.Το κοινο του Σαββατου ηταν πολυ καλυτερο μου φαινεται.Ειδικα σε κομματια οπως το ραν λαικ χελ ημασταν ολοι ορθιοι.Τραγουδαγαμε,χορευαμε!

α ΟΚ τότε,sorry δε ήξερα ότι έχει γίνει τέτοιο μπαχαλάκι :stuck_out_tongue:

Και πού είσαι ακόμα…

Σήμερα αρκετός κόσμος με 55άρια έκατσε στο κάτω διάζωμα (είδα και 2 άτομα μπροστά μου).

Σε μια φάση βγήκα έξω κατά τις 19:00 για να δώσω το εισιτήριο σ’ ένα φίλο μου και άκουσα μια κοπέλα να λέει στο τηλέφωνο κάτι για τους πρώτους 500 με 55άρια που θα τους βάλουν να κάτσουν στο κάτω διάζωμα.

Βασικά στην πύλη για το κάτω διάζωμα πρέπει να 'μασταν καμια 30-40αριά άτομα κατά τις 18:30, οπότε μάλλον φοβήθηκαν ότι δε θα γεμίσει και λογικά σκέφτηκαν να κατεβάσουν τους πάνω στο κάτω διάζωμα για να μη φαίνεται άσχημα στο BD.

Άσχετα που γέμισε σχεδόν πάλι.

δε βαζουν μυαλο με τιποτα ρε πουστη…

Καλα αυτο ηταν Η μαλακια…
Μια φιλη μου, πηρε σημερα εισιτηριο με 65 ευρω και καθοταν ακριβως απεναντι απο το στειτζ στο κατω διαζωμα. Βεβαια το μονο κακο ηταν οτι αυτοι δεν μπορουσαν να σηκωθουν με τιποτα…

Λοιπόν,πρώτον κατά τη γνώμη μου το The Wall είναι το πιο υπερεκτιμημένο άλμπουμ των Floyd.Περίμενα πως,live και με την χρήση και οπτικών μέσων θα ήταν πολύ καλύτερο.Και ήταν.Αλλά σε σχέση με την πρώτη του συναυλία η συγκεκριμένη έχασε.Και φταίει το ίδιο το άλμπουμ γι¨αυτό.Το Dark Side…μουσικά είναι πολύ πιο έντονο άλμπουμ,στέκεται καλύτερα επομένως σε live συνθήκες.Το The Wall δεν είναι ένα συναυλικό άλμπουμ σε καμία περίπτωση και λίγα κομμάτια του κατά τη γνώμη μου ενδείκνυνται για συναυλίες.
Επίσης,στην πρώτη συναυλία του Waters πέρα από την παρουσίαση του Dark Side… ακούσαμε και άλλες τεράστιες επιτυχίες των Pink Floyd,oπότε ένα live όπου παρουσιάζεται μόνο το The Wall χάνει εξ ορισμού στη σύγκριση.
Δεν λέω πως δεν μου άρεσε δηλαδή,γιατί και βούρκωσαν τα μάτια μου και πάλι στο solo του Comfortably Numb,και ένιωθα μια φόρτιση στις αγαπημένες μου στιγμές του άλμπουμ και θα το έδινα πάλι το 65-άρι για να την παρακολουθήσω.Αλλά μου άφησε η συναυλία ένα κενό,ακριβώς όπως και το άλμπουμ(κάτι που το περίμενα από πριν δηλαδή)!