Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Στανταρ αυτο. Ειχα παει απο τις 6 παρα και ηταν σχεδον αδεια η πυλη σας:p

Να ρωτησω ρε σεις. Θυμαμαι σε κατι σελιδες πιο πριν, λεγαν μερικοι οτι πηραν τουβλα… Πως στο καλο τα καταφερατε;:stuck_out_tongue:

Νταξ, άμα κάποια στιγμή συνειδητοποιήσεις ότι δεν παρακολούθησες συναυλία, αλλά κάτι σαν παράσταση, μπορεί και ν’ αλλάξεις γνώμη.

Να συγκρίνουμε όμοια πράγματα παιδιά.

παντως το official channel του Waters στο youtube, εχει αρκετα video απο τα show στο ΟΑΚΑ, και δειχνει ποσο Ελληναρες ειμαστε τελικα…και δεν λεω για αυτο που εχει ανεβασει ο ιδιος ( Waters, παραγωγη οποιος…) αλλα για αρκετους που θα δειτε απο το κοινο με κινητο η καμερα…

Για να μη σχολιάσω τους καρκινιάρηδες.

Σήμερα είχε ομίχλη πριν καν το Intermission. Κι έβλεπα κάτι μάγκες να το φουντώνουν.

Κάπου εκεί εύχεσαι το SMG του Waters να είχε πραγματικές σφαίρες :Ρ

Νταξ,άμα συνειδητοποιήσεις ό,τι παραδέχομαι πως είναι κάπως άδικη η σύγκριση…

Από αυτούς δεν πρόκειται να ησυχάσουμε. Το Σάββατο ένα άτομο της ασφάλειας έκανε παρατήρηση σε έναν στην αρένα που κάπνιζε. Μόλις απομακρύνθηκε, μετά από 5 λετπά άναψε άλλο. Ε τι να κάνεις πια, δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Σε αυτό έχεις δίκιο, παρόλ’ αυτά όμως την κάνεις.

Τέλος πάντων, δεν αποτελούσε σκοπό μου να μειώσω την άποψή σου, εξάλλου είπες ότι το διασκέδασες.
Απλά δε θεωρώ πως έπρεπε να σου αφήσει κάποιο κενό, ειδικά εσένα που ήξερες από πριν τι πας να δεις.

Βασικά αυτό που ηθελα να κάνω ήταν κάτι σαν σύγκριση εμπειριών.Το πρώτο live του,το έχω στο μυαλό μου ως ό,τι καλύτερο έχω δει ποτέ(μάλλον) και περίμενα και το The Wall να μου αρέσει ακόμα περισσότερο.Τέλος παντων,no hard feelings.:wink:

link ???/
plox ??

http://www.youtube.com/user/rogerwaterschannel#p/u/2/fw05E5H_fZw

χαμος απο κατω απο καμερες κ κινητα… ντροπη τους…

Ενδεικτικα στο link που εδωσα, κοιτα καπου στο 4.51 και 4.55 βγιανουν 2 κινητα και βγαζουν φωτο. Αν θυμαμαι καλα και στο ιδιο βιντεο και καπου αλλου το ειχα παρατηρησει.
Γενικα σε οσα και αν ειδα, παρατηρησα κινητα κλπ ενω δεν θα επρεπε να υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ.
Να μην πω μεγαλη κουβεντα, μονο αυτο δεν μας εκαναν για να μας πουν μην βγαλουμε τα κινητα μας απο την τσεπη…και δεν λεω για την χαριτωμενη κοπελια με την ντουντουκα και τις εξυπνες ατακες…!!!

Καθίστε ρε μάγκες. Ο Waters έχει αυτά τα βίντεο στο επίσημο κανάλι του στο youtube? Τα έχει κάνει upload στο κανάλι του; Δεν σας παραξενεύει αυτό; :-k

Δεν εχει παντως video μονο απο Αθηνα, αρα τι να μας παραξενεψει?

[B]Roger Waters The Wall (Facebook) - A note from Roger - July 12, 2011 [/B]

Further to the cameras and cell phones at gigs debate, we didn’t have any in Athens and it was great!!! Because we were going to film, we appealed on TV news, and on the tickets themselves.

Anyway it worked, not one flash, not one red glow, not one focus light, not one little screen obscuring anyone else’s view, heaven!!!

Thank you Athens, What a difference!!!

It’s our last show tonight, number 120, they’ve all been great, and the band and I thank you all for coming and making them such momentous occasions for us.

Love Roger

Τελικά όταν σέβεσαι τον καλλιτέχνη , λαμβάνεις και την ανάλογη αντίδραση! Δεν νομίζω ,άλλωστε, να ήταν και τόσο δύσκολο :stuck_out_tongue: (Eξαιρούνται φυσικά οι “έξυπνοι” που φάνηκαν και στο yt, ευτυχώς ήταν ελάχιστοι)

Αυτό το βίντεο που είναι από Αθήνα, ποιος το έχει τραβήξει; Αν είναι (που είναι) κάποιος από το κοινό, αφού ο ίδιος ο Γουότερς απαγόρεψε κινητά, τότε πώς βρίσκεται στο κανάλι του; Έχει ιδέα τι γίνεται στο κανάλι του ή μπα;

Το κάπνισμα στη συναυλία του Roger Waters πηγάζει από το ίδιο αντικοινωνικό ένστικτο που έσπειρε τη χώρα με αυθαίρετα. Η τζάμπα μαγκιά του εγωισμού βρίσκεται παντού και η απόλαυση του κλεμμένου προνομίου είναι η βασίλισσα της χυδαιότητας. Τα συμπλέγματα του ραγιά μάς κατατροπώνουν και η έλλειψη συνείδησης απομακρύνει την έξοδο από την κατάντια.

Άντε, να κάνουμε και το Ηρώδου του Αττικού τασάκι και να σβήνουμε τα αποτσίγαρά μας στο ιερό των ναών την ώρα της βάπτισης.

:frowning:

Φανταζομαι με τον ιδιο τροπο που βρεθηκε και αυτο απο Λονδινο στο ιδιο καναλι…

και απο κατω λεει στα comments…

Dave Gilmour plays Comfortably Numb with Roger Waters on The Wall Tour in O2 Arena in London, 12th May 2011.

A big Thank You goes to my friend Julesychan for recording this epic moment!

και το καναλι του Julesychan
http://www.youtube.com/user/julesychan

Βασική απορία από την οποία μπορεί να προκύψει διαφορά: Στο Λονδίνο απαγορεύονταν κάμερες και κινητά; Δεν το νομίζω…

Αν κατάλαβα καλά στο προηγούμενο ποστ είπες πως έχει ανεβάσει ο Waters κάποιο επίσημο vid από Αθήνα … λάθος ? :p:p

Επίσης κάποιος που να πήγε σήμερα και ή Σάββατο ή Παρασκευή να μου πει διαφορές (π.χ. διαμόρφωση αρένας, οι κάμερες τι τράβαγαν (κοντινά μακρινά κλπ) και ό,τι άλλο διέφερε από τις άλλες 2 μέρες
thx

Ουτε και εγω νομιζω να υπηρχε ανακοινωση για το Λονδινο για κινητα κτλ.
και?