:lol: πόσο κακιά και ψωνάρα θα φανώ που χαίρομαι που βλέπω να λέτε ότι χτες ξεπήδησαν τελικά Ελληνάρες με κινητά,τσιγάρα κλπ και ότι ήταν και πιο ξενέρωτο κοινό από τις προηγούμενες μέρες;Μήπως ισχύει ότι τη πρώτη μέρα όπου όλα ήταν πιο άψογα από θέμα ακροατηρίου λόγω ότι εκείνο το ακροατήριο ήταν το πρώτο που έτρεξε να δει τον Waters άρα και οι πιο φανατικοί,άρα και που σέβονται πιο πολύ όσα είχαν ζητηθεί και ξαναζητηθεί;Και στην τελευταία μέρα δεν άντεξαν και τα γάμησαν όλα όσοι πηγαν-ή μάλλον όχι όσοι πήγαν,ας μη γενικεύω-αρκετοί τουλάχιστον,πολλοί περισσότεροι απτις 2 πρώτες μέρες.Ειλικρινά πάντως,την πρώτη μέρα,που ήμουν πάνω διάζωμα και έβλεπα πιάτο όλη την αρένα,δεν φαινόταν ούτε μισό φωτάκι κινητού κλπ.Πάντως μακάρι να φανεί στο dvd όσα έχουν μαγνητοσκοπήσει μόνο ή έστω το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης βραδιάς,μπας και δω την κλαμένη φάτσα μου στο κοινό
πλάκα πλάκα αυτό θα ήταν πραγματικό ντοκουμέντο και μάλιστα πολύ συγκινητικό…να λες είχα πάει στον Waters στο wall και φαίνομαι και στο dvd.
Βασικά έπρεπε να υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος στην είσοδο ούτως ώστε να μην περάσει [B]ούτε ένα κινητό, ούτε μια κάμερα, ούτε ένας αναπτήρας[/B] μέσα στο ΟΑΚΑ. ΜΟΝΟ στην ελλάδα το κοινό δεν σέβεται τον καλλιτέχνη. Τι να πω, χάλασε όλη η εμπειρία. Αλλά μήπως έχουμε κράτος? ε? 
Ναι αυτο ρε φιλε! Διπλα μου ηταν ενας τυπος, που καθ’ ολη την διαρκεια του σοου καθοταν στο καθισμα και χτυπαγε ρυθμικα τα χερια του. Η κοπελα του δε, ειχε ακουμπισει την πλατη της πισω ή στον ωμο του και κοντευε να κοιμηθει.
Ειναι δυνατον;
Εγω παντως, λιγα κινητα ειδα… Αναπτηρες ομως πολλους… Επιπλεον στο intermission μπουμανιασαμε απο την καπνα. Και τι δεν θα εδινα να πηγαινα την Παρασκευη
Εγω παλι πιστευω πως ειναι θεμα ανθρωπου.Εγω π.χ. το σαββατο το περασα το κινητο αλλα το μονο μου εκανα ηταν να βλεπω την ωρα και να μιλησω στο διαλλειμα.Αν ηθελες δηλαδη δεν το χρησιμοποιουσες για αλλα.Και κατι αλλο.Καπνιζε θυμαμαι ενας τυπος και ηρθε σεκιουριτι και τον πηγε εξω για να καπνησει.Γενικα το σαββατο δεν παρατηρησα προσωπικα κατι παραξενο.
Εγω παλι πιστευω πως ειναι θεμα ανθρωπου.Εγω π.χ. το σαββατο το περασα το κινητο αλλα το μονο μου εκανα ηταν να βλεπω την ωρα και να μιλησω στο διαλλειμα.Αν ηθελες δηλαδη δεν το χρησιμοποιουσες για αλλα.Και κατι αλλο.Καπνιζε θυμαμαι ενας τυπος και ηρθε σεκιουριτι και τον πηγε εξω για να καπνησει.Γενικα το σαββατο δεν παρατηρησα προσωπικα κατι παραξενο.
Και εμεις του Σαββατου ημασταν πιο τυχεροι γιατι:[SPOILER]ΠΗΡΑΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ 8O[/SPOILER]
Εντιτ:Καποιος μοντ να σβησει το σχολιο #2514.Εκανα βλακεια!
Ο ελεγχος ηταν τραγικος.
’‘Εχετε κινητο’’
’‘Οχι’’
’‘Μου ανοιγετε την τσαντα σας;’’’’‘Περαστε’’
Προσωπικα, ειχα κινητο μαζι, απενεργοποιημενο απο τον σταθμο της ειρηνης, μαγκωμενο στο σουτιεν:p
Φυσικα δεν το ανοιξα, σεβαστηκα τον καλλιτεχνη, την επιθυμια του και τον χωρο αλλα επρεπε να το παρω μαζι για να συννενοηθω με εναν φιλο που θα μας επαιρνε μετα απο εκει…
Χαρακτηριστικα, 2 σειρες πανω απο εμενα καθοταν ενας τυπος που ειχε βγαλει κινητο και μιλουσε και τιν πλησιασε ενας του προσωπικου και αντι να του το παρει ή να τον βγαλει εξω, του ειπε να το βαλει μεσα. :?
@μπιλλ
Θελω και εγω κομματιιιιιιιιιιιιι
αυτο που γραφεις δεν ισχυει γιατι αμα μπεις στο youtube και ψαξεις εχει παρα πολλα βιντεο απο το εξωτερικο.
Ναι αλλα μονο στην Ελλαδα υπηρχε απαγορευση.
Δεν ειναι τοσο η απαγορευση. Εμενα μου την δινει οταν μου απαγορευουν κατι και απο αντιδραση θελω να το κανω. Οφειλεις να σεβαστεις ομως τον καλλιτεχνη
α σορι δεν το ηξερα…
:eek:
χαχαχα ‘‘ειναι δυσκολο… ναι ειναι!!!’’
ΘΕΟΣ!!
Εγω λιωνω εκει που λεει το ‘‘Λοιπον’’ 
Οταν λεει οχι κινητα και καμερες και παιρνει αυτο το υφος, σκαω στα γελια.
’‘Πανευκολο’'
ή το ‘‘παρακαλω’’ που μου θυμιζει το se para collo pou eine toe bar
Πάντως στο τέλος που τα έλεγε ζωντανά τα ελληνικά, τα έλεγε πολύ καλύτερα απ’ ότι στο βίντεο 
Φαίνεται αυτές τις μέρες που έμεινε στην Ελλάδα έκανε practice
α ρε Θεέ floydized ναι!! το έψαχνα κι εγώ αυτό το βιντεάκι αλλά δεν μπορούσα να το βρω.
@Λένα πιστεύω είναι παιδιάστικο αυτό που είπες πριν, ότι όταν σου απαγορεύουν κάτι,εσύ το κάνεις από αντίδραση.ΟΚ ναι το ζήτησε ο Roger πάνω απ’όλα και αυτό είναι το βασικό για εμάς που τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε.Αλλά θα πρέπει να σκέφτεσαι όταν σου απαγορεύουν κάτι αν αυτό είναι και για καλό δικό σου και για τους γύρω σου,φτάνει πια ο σταρχιδισμός.Για σένα το κάνεις,αν δεν το χεις καταλάβει.Και πίστεψέ με ούτε σε σένα θα σου άρεσε αν σ’το έκαναν μες στη μούρη.
Τι θεος, τι θεος!!!
Ευτυχως που δεν εχει αλλη συναυλια!
Είπε ο Waters ότι δεν επιτρέπεται να ναι κάποιος topless?:-k
:lol::lol:
Καρδιακο ρε.67 Χρονων ανθρωπος ειναι:p