Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

τελικά οι 2 πρώτες ημέρες που παρακολούθησα ήταν εκπληκτικές… και να φανταστούμε πως είμασταν την Άνοιξη που το είχαμε για τελειως άκυρο για εμας… χαλάλι τα 1000 ευρά που μου κόστισε κτλ… χαλάλι και το πισί που γύρισα και χάλασε… this is not who I am?
τώρα death-black-thrash από Σεπτέμβρη και Death From Above 1979!!!
α! και James ρε!
τους Suede τους κάψαμε φαντάζομαι!!! #-o

Τι σου κοστισε 1000? καλε?

Αν βάλεις μεταφορικά, διαμονή, προσωπικά έξοδα, μπλούζες κ.λπ. που αγόρασες, δεν είναι και ακατόρθωτο νομίζω…

Εγώ, ως καπνιστής, το ντουμάνι το ορίζω ως: α) τη στιγμή που βλέπω με τα μάτια μου την κάπνα να θολώνει τον αέρα και β) τη στιγμή όταν βλέπω το κορίτσι δίπλα με κόκκινα μάτια να μην απολαμβάνει το οξυγόνο όσο παλιότερα.
Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα «αν ο καπνός έκοβε τα visuals» είναι κάτι που μπορούμε να συζητάμε με μπύρες και ψιψιψόνια. Εγώ πιστεύω πως ναι. Το θέμα δεν είναι τι πιστεύεις εσύ ή τι πιστεύω εγώ. Το θέμα είναι ότι ο αρμόδιος να το κρίνει (=ο Waters και το επιτελείο αυτού του θεάματος) μας είπε ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι ο όρος για να μπεις μέσα δεν είναι μόνο να πληρώσεις το αντίτιμο, αλλά και να σεβαστείς τους κανόνες.

Off-topic: Αν εννοείς Death From Above στο Brixton Academy, θα είμαστε μαζί :stuck_out_tongue:

εννοώ αυτούς αλλά στο Manchester…
θα πεταχτείς?

Σαν να τα 'γραψα εγω.

Ακριβως ετσι, βιωσα και γω την ομορφοτερη παρασταση που θα δω στη ζωη μου.

Ακομα θυμαμαι την ανατριχιλα και το χαμογελο …λες και μου μιλουσε. :frowning:

ΠΑΜΕ!!!

ΥΓ.: Το DSotM δεν ηταν το 2006;;;

YΓ.2: Bεβαια, μονο σε μενα θυμισε —> http://www.youtube.com/watch?v=EvaN2StFs2c ;;; :lol:

Δεν καταλαβαινω τη διαφωνια σου.

Εχουμε λαθος αν θεωρουμε οτι δεν ειναι η καλυτερη “συναυλια” (δεν το συζητω για σοου/παρασταση) ή αν θεωρουμε οτι το The Wall ειναι ο καλυτερος δισκος που γραφτηκε ποτε (Floyd ή μη);;;

Φτανει μωρε, δεν βαρεθηκατε πια? :stuck_out_tongue:

Ποιος ψηνεται να κανονισουμε ταξιδακι argentina η brazil? :stuck_out_tongue:

1000 ευρώ???:frowning:

Καλαααααααα…

Australia η New Zealand? :stuck_out_tongue:

Είδα την συναυλία δύο φορές. Μία στο Αρνεμ και μία την Παρασκευή. Θεωρώ συγκλονιστικότερες στιγμες τις εξής:

• Dont leave me now: Τα πράσινα (υποκριτικά ίσως?) δάκρυα της γυναίκας, που κατακλύζουν τον τοίχο σιγά σιγά

• Comfortably Numb: Η στιγμή στο δεύτερο σόλο, που ο Roger αγγίζει τον τοίχο και αυτός διαλύεται, απόλυτα συντονισμένο με το κρεσέντο εκείνη την στιγμή του Dave K στην κιθάρα (Αν παρατηρήσετε το αντίστοιχο βίντεο με τον Gilmour στο Λονδίνο, η στιγμή εκείνη δεν είναι τόσο εντυπωσιακή, διότι ο Gilmour δεν δίνει μεγαλύτερο κρεσέντο, αλλά απλώς συνεχίζει τις προηγούμενες φράσεις του)

• Hey you: Το νόημα όλης της συναυλίας. Η απόλυτη απομόνωση του ανθρώπου από τους γύρω του, αλλά και από τον ίδιο τον εαυτό, ιδομένο μέσα από μια “ακραία” κατάσταση: αυτή της μπάντας να παίζει ζωντανά πίσω από τον τοίχο και το κοινό να μην μπορεί να τους δει

• Vera: Η συγκλονιστικότερη στιγμή για μένα. Απίστευτο ταίριασμα από τη μια των στίχων, που μιλούν για την επανασύνδεση μετά τον πόλεμο (Remember how she said that We would meet again Some sunny day) και από την άλλη των εικόνων των παιδιών των στρατιωτικών, που ξανασμίγουν με τους γονείς τους.

Ε εντάξει, σεβασμός στους DFA 1979, αλλά δεν είναι Roger για να τους δω πάνω από μία φορά :stuck_out_tongue:

μολις γυρισα απο το οακα. ειχα παει για δουλεια, για το ξεστησιμο του stage.
ειμασταν γυρω στα 150 ατομα και δουλευαμε πανω απο 6 ωρες για να μαζευτουν ολα αυτα τα πραγματα. Πραγματικα ΑΠΕΙΡΑ! Επισης βλεποντας την οθονη και ολα τα “τουβλα” ζηλεψα που δεν ειδα το λαιβ.
Υπερ-καλτ να μας δωσουν σε ολους τους “εργατες-προλεταριους” μπλουζακια απο την περιοδια με τα σφυρια στην πλατη. :lol:

ξέστησες το stage και δεν έχασες την παράσταση?
Φίλε ήταν ότι πιο ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ έχει γίνει σε show…
Όποιος θυμάται τι έριχναν τα αεροπλάνα ξέρει τι εννοώ

Συμφωνώ μαζί σου και συγγνώμη για το διπλό post
Να σου πώ ότι πήγες κολλητός την τρίτη μέρα…έγιναν διάφορα σκηνικά και ο έλεγχος δεν ήταν τόσο αυστηρός…στο ΝΤΟΥ απο ότι μου είπε πέσανε ορισμένες ψιλές…
Κάφροι Έλληνες:(

Fixed

Εννοουσα οτι και σχεδον καθολου σοου να μην ειχε (που ειναι πρακτικα αδυνατον λογω της ταινιας, των σχεδιων κτλ κτλ) παλι η συναυλια θα ηταν αξεπεραστη, ακριβως διοτι η μουσικη του επλασε στην φαντασια μας αυτην την υπεροχη παρασταση.

1000? αλλά χαλάλι…
220 χ2 αεροπορικό, 190 ξενοδοχείο, 90 χ2 πρώτη μέρα, 65 δεύτερη μέρα, 45 πάρκινγκ, 80 φαγητά, 35 μπλούζα, και κάτι ψιλά στα ψώνια…
μήπως είναι ρε και πιο πολλά!!!
στους Nine Inch Nails είχαν φτάσει τα 2000?!!!
κι εκεί 2 συναυλίες!!!

οφτόπικ αγκαίιν!!!
και να φανταστείς ότι έκλεισα το ταξίδι για να δω SPIRITUALIZED κι ακυρώθηκε!

ΝΑΙ! πριν το διαζύγιο ή μετά???