Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Όσο αφορά το θέμα Gilmour…Μην ξεχνάμε ότι στην περιοδεία υπάρχουν ακόμη και οι συναυλίες στο Λονδίνο (O2 Arena) που θα μαγνητοσκοπηθούν επίσης…!
http://www.rogerwaterstours.com/index.php/roger-waters-to-perform-the-wall-in-athens-greece/
Κι εδώ πέρα σαν να αφήνει 2 ενδεχόμενα να εμφανιστεί ο Gilmour!Ή στο Λονδίνο,ή σε εμάς!
Μιλάμε θα γίνει ο χαμός αν βγει στο Άνετα Μουδιασμένος :smiley:

χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν επανάσταση το να καπνίζουν σαν αράπηδες σε κλειστό χώρο και το να τραβάνε με τη κάμερα βίντεο που σου έχει ευγενικά ζητηθεί να μην το κάνεις επειδη θα γυριστεί σε dvd.πραγματικά χαίρομαι, είμαστε στο σωστό δρόμο.

[B]Βολικά μουδιασμένος, κοινώς ??ζώον??[/B] . Ο Waters έχει δύο αγάπες. Την Αγγλία και την Ελλάδα. Πιθανόν το dvd θα έχει το ένα μέρος Αγγλία και το άλλο από Ελλάδα. Επειδή είναι κάτι που θα είναι?? to be?? δηλαδή δεν ξέρουν πιο από τα δύο μέρη θα παίξουν καλύτερα στην Αγγλία και πιο στην Ελλάδα ο Gilmour θα είναι κα στις δύο.
Ο Waters έφυγε ζοχαδιασμένος από την Μαλακάσα γιατί το σόου ήταν μισό (αστροναύτες , μπάλες κλπ). Την αγάπη στην Ελλάδα δεν της έκρυψε ποτέ. Επέλεξε στο τελευταίο (πιστεύω) μεγάλο σόου του να βάλει την σφραγίδα-όνομα αυτού του όμορφου τόπου. Τον ευχαριστούμε και γι αυτό.

στην αρχή γινοταν έλεγχος στα πάντα και κόσμος έμπαινε με ρυθμούς χαλασμένης χελώνας…
ως που άρχισαν τα νεύρα.και σταμάτησαν τα ψαξίματα…
οι μαστοδον έπαιζαν και κόσμος πάλευε να μπει…
ευχαριστώ.!:slight_smile:

Εντάξει, νομίζω θέμα με τις κάμερες το εξαντλήσαμε και κάθε ένας απο μας έβγαλε τα συμπεράσματα του.

Αλλά όμως βλέπω να αναφέρετε αρκετά τον Gilmour, τελικά πρόκειται για ρεαλιστική προοπτική η εμφάνιση του, ακόμα και αν δεν έχει ανακοινωθεί καθόλου? (εντάξει, πολύ φοβάμαι οτι θα την πάθω την ανακοπή σε τέτοιο ενδεχόμενο, δε το γλιτώνω).

Τέλος πάντων, το ίδιο σκεφτόμαστε όλοι βασικά, με Gimlour θα ήταν το Απόλυτο, αλλά και χωρίς Gilmour κοντά είμαστε…

ενα πραγμα φοβαμαι μονο, μην κρασαρει ο σερβερ εκεινη την ημερα και δεν προλαβω να παρω τικετ.
φανταζομαι οτι 8α σκασει φουλ κοσμος και 8α γινει χαμος.
μηπως ειναι καλυτερα να στη8ω στην ουρα για σιγουρα??

εγώ προβληματίζομαι με τι εισητίριο να πάρω :-k
το 65αρι ή το 88αρι??? το 88αρι τηα χει αριθμημένη θέση??? και πω μπορώ (αν μπορώ) να επιλέξω σε πια θύρα θα είμαι??? πφφφφφφ

Πόσο δίκιο έχεις. Τα λένε απλά και σαφέστατα τί επιτρέπεται και τί όχι. Μέχρι πριν 10 μέρες που δεν ήταν να έρθει παρακαλάγαμε να έρθει. Όταν κάτι ακούστηκε λέγαμε ας είναι όπου είναι κι εμείς εκεί. Τώρα το ένα μας βρωμάει, το άλλο μας ξινιζεί. Εγώ εκείνο το βράδυ δε θα καπνίσω. Μόλις τελειώσει η συναυλία, θα γυρίσω σπίτι, θα πιω ένα ποτό και θα απολαύσω το τσιγάρο μου σκεπτόμενος όσα είδα. Κάμερα δε χρειάζεται. Ούτε να χαλάσει το show, ούτε να αποσπαστώ από την παρακολούθησή του. Κινητό: Θα πάρω μια μπαχαντέλα χωρίς κάμερα, και με ασπρόμαυρη οθόνη για ώρα ανάγκης. Και αν μου πούν όχι…κρατάω την κάρτα και το πετάω…

Και εδώ δίκιο έχεις…σα μουσική το λατρεύει…πρέπει να την ακούσεις να το τραγουδάει. Την ταινία φυσικά δεν της την έχω δείξει ακόμα, αλλα έχει δεί μεγάλο μέρος του Wall Live in Berlin. (Μπαμπά, αυτός που παίζει σαξόφωνο είναι ο Αη Βασίλης ντυμένος στα μαύρα;;;). Κάτι η δυνατή μουσική, κάτι κάποιες εικόνες…θα δούμε…

Όπως νομίζω ότι ανέφερα πριν από αρκετές σελίδες, με βεβαιότητα θα γνωρίζουμε στις 18/5, τελευταία ημερομηνία στο O2 του Λονδίνου.

Αν δεν έχει εμφανιστεί εκεί, τότε θα μπορούμε να είμαστε (σχεδόν) σίγουροι ότι θα έρθει εδώ. Διαφορετικά, το πράγμα περιπλέκεται… :confused:

Για το θέμα των εισητηρίων: ξέρει κανείς αν μπορώ π.χ. να κλείσω σε ένα συγκεκριμένο διάζωμα; Ή θα επιλέξω π.χ. το γκρι διάζωμα και όπου τύχει;

Για καλό και για κακό δεν ρωτάς την ίδια την εταιρεία?

Τώρα για το θέμα του Γκίλμορ, αν δεν εμφανιστεί στο O2, προβλέπω ομαδικές αυτοκτονίες, θα ζήσουμε μεγάλη στιγμή!

Ε ρε λύσσα

Raziel, εδώ
Μπορείς να επιλέξεις αριθμό, όχι θέση. Μόλις πρόσεξα ότι δεν έχει εισιτήρια για το πάνω διάζωμα απέναντι από την σκηνή. Οπότε λιγότερα τα εισιτήρια.

Παντως το εχουμε πολυ “σιγουρο” οτι θα εμφανιστει καπου ο Gilmour και τελικα δεν θα εμφανιστει πουθενα μου φαινεται.

Ναι και γω τείνω πως είναι καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι, είναι και νόστιμα τα άτιμα τα κεράσια και παίζει να μας παραφουσκώσουν (τη φαντασία).

Waters. The Wall. Αρκούν. Απο και και πέρα, ας γίνει ό,τι είναι να γίνει…

Το άνω διάζωμα είναι δεξιά-αριστερά, δεν υπάρχει στις άλλες 2 πλευρές κερκίδα.

OK δεν το ήξερα. Το 89 ή 91 στους GN’R ήταν στα μπετά τότε και το βλέπαμε από έξω.

Tο '93 ήταν! Και στο ανοιχτό ΟΑΚΑ :stuck_out_tongue: Το κλειστό τότε ήταν όντως στην κατασκευή και “βοήθησε” σε πολεμοφόδια στο ανεπανάληπτο greek-ντου! :p:p

Ελπίζω και εγώ να μην γίνει κάποιο παρατράγουδο με τον Waters και την συναυλία λόγω κινητών, τσιγάρου κτλ.

Το δύσκολο για εμένα είναι άλλο (να δω ποιος μπορεί να λύσει αυτήν την εξίσωση):

Θέλω να πάω και στο Wall και στους Bon Jovi. Τον Ιούλιο όμως δουλεύω καθημερινα και Σάββατα απ τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ! Έχω εισιτήριο για Bon Jovi και θέλω να πάρω και για Waters… Πως θα κατέβω 2 φορές από Ήπειρο-Αθήνα? Τί να κάνω με τη δουλειά? Ποιος θέλει να γίνει χορηγός μου για να μου δώσει τα έξοδα διαμονής και ταξιδιού επί 2? :stuck_out_tongue: :anyone:

Mr Floydized πόσο εύκολο είναι να κανονίσουμε και μια ακόμη συναυλία στα Γιάννενα?? Υπόσχομαι δεν θα φέρει κανένας κινητό! :roll: :please:

χαχαχα! ας γινει και στη Δωδωνη! :stuck_out_tongue:

Θα είμαι απόλυτος. Να πας Bon Jovi. Ειδικά στο Keep The Faith να προσέξεις μη πάθεις καν έμφραγμα από τη συγκίνηση.

[B]EDIT[/B] Και για όσους δεν το ξέρουν, έφυγε ένας ακόμη ημίθεος. Το έμαθα τώρα μόλις και στεναχωρήθηκα.

ελα να γουσταρουμε λιγο