Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Eίμαι εκτος Ατιικής και Θεσσαλονίκης.

Μπορώ να κλείσω εισιτήρια μέσω [B]χρεωστικής κάρτας[/B] από τα tickethouse, ή θέλει αποκλειστικά και μόνο πιστωτική ;

Εαν ναι, τα εισιτήρια πότε θα μου έρθουν ;

μπορείς κανονικά .τώρα πότε θα σου ρθουν δε μπορώ να σου πω.

:yes::yes:

και στο πανω διαζομα με τα 55e βλεπεις πολυ καλα.και ειναι και πιο ανετα.οποτε μην ξεγελαει η αποσταση.εχω παει πολλες φορες,σε αγωνες μπασκετ.

…μάλλον κιεγώ για κει πάνω είμαι:):!:

Η φωτό είναι τραβηγμένη απ’ το πάνω διάζωμα ή απ’ το κάτω και σχετικά ψηλά;

Επίσης έχει σημασία και ο ήχος νομίζω…

Ε θα το σκεφτούμε επειδή ο Roger Waters υποστήριξε την πτώση του τείχους του Βερολίνου και έκανε και συναυλία για αυτό,οπότε δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι αληθινός επαναστάτης.Επίσης μας θέλει πρόβατα και συνομιλεί κάτω από το τραπέζι με τον Μπους και τους μασονοεβραίους.
Θα δούμε πάντως!:lol::lol:

κ τα ντερνετικα ιδια μερα θα βγουν?

να είδες? τα λες και μόνος σου :lol:

Τα λόγια ανήκουν σε κάποιον ή κάνεις πλάκα; Λέω μήπως τα ανέφερε κάποιος στο παρελθόν:-k:-k:-k

πανω διαζωμα,προς τα αριστερα.γενικα εχει καλη ακουστικη το κλειστο ο.α.κ.α σε σχεση με αλλα σταδια.

[SIZE=“5”][B]NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!![/B][/SIZE]

τα νεα τα εμαθα σημερα το πρωι ξεφυλλιζοντας το εθνος στο καφενειο του χωριου… cult κατασταση…:stuck_out_tongue:
μιλαμε για τεραστια εκπληξη κ συναυλια που περασε μυρια κυματα για να κανονιστει…

εννοειται οτι θα ειμαστε εκει… αρενα ομως γιατι πονεσε λιγο το 88 ευρω στο κατω διαζωμα, δε λεω οτι δεν τα αξιζει λεω οτι δεν τα εχω μιας κ πολλες πολλες μαζευτηκαν για ιουλιο…

κανείς δεν σε αναγκάζει να έρθεις… μπορείς να κάτσεις και σπίτι σου να καπνίσεις όσο θες και να βγάλεις όσα βίντεο θες… ρε τι ακούμε!!

αυτό ακριβώς… και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν… πέραν της περσινής αναφοράς το έχει ξαναδηλώσει κανένας από τους 2?
αλήθεια μετά τη φυγή του Waters, εκτός του Live 8 και της περσινής φιλανθρωπικής εκδήλωσης, έχουν ξαναεμφανιστεί μαζί στη σκηνή?

Nα φοβάμαι κανένα crashάρισμα ticket-pro την Τρίτη ή όχι?

το φοβάμαι και εγώ ότι θα κρασάρει ο σέρβερ αλλά ως ξενιτεμένο αγόρι είναι η μοναδική λύση οπότε ελπίζω να μη γίνει καμία μαλακία.

97 ευρώ το κάτω διάζωμα… μπρρρρρρρρρρ:?

88 ειναι…

Όχι εντάξει εγώ τα λέω για πλάκα αν και πρόβατα μια φορά εδώ πέρα μας είπαν:lol::lol:

επειδή θα το πάρω από τικετπρο πάει 97

ο τύπος παίζει μόνος του ρεεεεεεεεε!!! :?