Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

@dxtdx
@tall_shadow
Νομίζω ότι το λήξαμε το θέμα και δε πρέπει να το ανασύρουμε από το αρχείο.

@Red Rum
Φίλος που παρακολουθεί την συζήτηση και δεν συμμετέχει με προέτρεψε να πω μια ιστορία που αφορά κάμερες και μαγνητοσκοπήσεις. Πριν από κάποια χρόνια λοιπόν ανακοινώθηκε ότι o καλλιτέχνης που υπεραγαπώ θα εμφανιζόταν στην Ελλάδα. Μετά την κατάλληλη προετοιμασία ήρθε επιτέλους η μέρα που έδινε την παράσταση. Φροντίσαμε να ήμαστε από νωρίς εκεί γιατί είχαμε αποφασίσει να περάσουμε, παρόλο που απαγορεύεται, μια κάμερα (με τιμή αγοράς 1.850 ευρώ το 2002). Την πρώτη προσπάθεια την κάναμε ευθέως. Απευθύνθηκα λοιπόν στον υπεύθυνο που ήταν στην είσοδο και του ζήτησα να μου το επιτρέψει να περάσω την κάμερα εξηγώντας του πόσο σημαντικό ήταν για μένα να έχω ως ανάμνηση την συγκεκριμένη παράσταση και εγώ ως αντάλλαγμα δεν θα έδινα σε κανέναν αυτό που θα κατέγραφα. Αυτός μου απάντησε ότι του αρέσει που του μίλησα ευθέως αλλά αν είμαι κάποιος από την δισκογραφική εταιρεία και μόλις μου πει πέρνα εγώ του πω 3.000 ευρώ πρόστιμο πως θα ένοιωθε; Ήταν μια παράμετρος που δεν είχε περάσει από το μυαλό μας. Δεν θα πω το πώς αλλά την κάμερα την περάσαμε τελικά και καταγράψαμε την συναυλία. Αυτό που καταγράψαμε το κρατήσαμε για πάρτη μας μέχρι να ολοκληρώσει την περιοδεία του ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης και αφού βάλαμε και ελληνικούς υπότιτλους και σκηνές από παράσταση που έδωσε στην Λισαβόνα το ανεβάσαμε στο διαδίκτυο. Την ίδια μέρα απέστειλα e-mail στην εταιρεία παραγωγής UNIVERSAL και τους εξήγησα ότι με την κίνηση αυτή δηλώνω την δυσαρέσκεια μου που ταινία με θέμα έναν δίσκο του συγκεκριμένου καλλιτέχνη που κυκλοφορεί σε ψηφιακό δίσκο DVD δεν έχει Ελληνικούς Υπότιτλους. Όλος περιέργως μετά από αρκετό καιρό κυκλοφόρησε το συγκεκριμένο DVD με Ελληνικούς Υπότιτλους.
Εγώ λοιπόν στις 8 Ιουλίου δεν θα πάρω κάμερα ή κινητό μαζί μου. Θέλω να μου απαντήσεις αν σου φαίνομαι από αυτούς που αναφέρεσαι στο σχόλιο σου.

Λοιπόν ας αφήσουμε τα πολλά και όποιος έχει τα κότσια ας ακολουθήσει,το μεγάλο σχέδιο υπάρχει και έχει γραφτεί πριν πολύ καιρό…8)8)

Για να τελειώνει το θέμα με τις κάμερες και τα κινητά: Είμαι υπέρ των φωτογραφιών σε συναυλίες, αλλά ήμουν και στη συναυλία στις 25.03.2011 στη Μαδρίτη. Πριν την έναρξη, μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα παράκληση του Waters, σε πολύ ευγενικό τόνο, να μην χρησιμοποιηθούν τα φλας, καθώς η φωτογράφηση επιτρεπόταν. Με την έναρξη, εκατοντάδες λαλάκες άρχισαν να τραβούν φωτογραφίες με φλας. Σας πληροφορώ ότι κατέστρεψαν το show. Υπήρξαν στιγμές (κυριολεκτικά) κατάνυξης, που ήθελα να να στρίψω το λαρύγγι του μπροστινού μου, ο οποίος επέμενε να χρησιμοποιεί φλας (δεν αναφέρω τι ήθελα να κάνω στην μπροστινή μου που ούρλιαζε συνεχώς χωρίς προφανή λόγο!). Τα φλας σε αυτή τη συναυλία δεν πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε και δεν υπάρχει και κανένας λόγος: οι φωτογραφίες σας θα είναι χαμηλής ποιότητας και θα ενοχλήσετε αυτούς που θα προσπαθούν να απολαύσουν το θέαμα.

Μπορεί να τα μπέρδεψε και να νόμιζε ότι βλέπει τον John Lennon και τον George Harrison (λες τόσο πολύ μπέρδεμα;)
Για τις κάμερες το προσπέρασα την πρώτη φορά και δεν σχολίασα την τοποθέτηση του Red Rum αλλά πιστεύω όσοι δεν είχαν καταλάβει τι πρόκειται να γίνει να καταλάβουν μετά το προηγούμενο post μου.

[SPOILER]Ρε ο ημίθεος αποφάσισε να σας περάσει στην ιστορία και εσείς θέλετε να το ???παίζετε επαναστάτες??;;;
[/SPOILER]

Οποιος σας χαλαει τη συναυλια με τετοια, δωστε τον κανονικα. Simple:)

Σωστός.

Και μετά θα διακοπεί το show επειδή θ’ αρχίσουμε τις μάπες :slight_smile:

Οκ, είναι λίγο φαιδρό πια το θέμα με τις κάμερες. Δηλ θα πάθουμε τίποτα αν σε ΜΙΑ συναυλία δεν βγάλουμε ούτε μια φωτο??? Έλεος δηλαδή…

Και να πεις ότι δε θα βγει σε Blu Ray/DVD…

Αν και δεν είναι το ίδιο βέβαια, κάποιοι θέλουν να φαίνονται οι ίδιοι με ντοκουμέντα.

http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/3082

HIT CHANNEL EXCLUSIVE: Όπως ΠΡΩΤΟΙ σας είχαμε ενημερώσει για την άφιξη του Roger Waters στην Αθήνα τον Ιούλιο, τα νέα έχουν και συνέχεια.Ο Roger Waters θα παρουσιάσει και θα μαγνητοσκοπήσει το The Wall στην Αθήνα για 2 συναυλίες,όπως σας είχαμε πει και σε προηγούμενες ενημερώσεις!!!Η δεύτερη συναυλία θα είναι το Σάββατο 9 Ιουλίου και θα ανακοινωθεί και επίσημα λίγες μέρες μετά την αρχή της προπώλησης για την πρώτη συναυλία.Δηλαδή στο τέλος της επόμενης βδομάδας θα υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση της 2η ημερομηνίας.Η είδηση,όπως και οι προηγούμενες εξάλλου,είναι 100% σίγουρη και επιβεβαιωμένη από μέλος της μπάντας του Roger Waters,που περιμένει με ανυπομονησία τις Αθηναϊκές συναυλίες. Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να προλάβετε τα εισητήρια για τη συναυλία της 8ης Ιουλίου,μην αγχώνεστε.Έχετε κι άλλη ευκαιρία!!!

αναμενόμενο… :smiley:

Tο περιμέναμε, εξάλλου θα γίνει πανικός την πρώτη μέρα προπώληση, πολλοί δε θα προλάβουν.

Huh; Δε θα γίνει μαγνητοσκόπηση στο Λονδίνο καθόλου;

Ίσως είναι too much να κινηματογραφηθούν 6+1+1 συναυλίες, δεδομένης της φύσης του εγχειρήματος. Οπότε ίσως αφαιρεθούν οι 6, και μείνουν οι 1+1… :wink:

Tελικά στο Λονδίνο δεν παίζει κινηματογράφηση!!
Χοχοχοχοχο Ελλάδα μόνο ρε:!:

Χοχοχο θα σκάσει Γκίλμορ ρε!

Κλαψ και λυγμ… ποια από τις 2 μέρες όμως;;;; :S :S :S

επειδη δεν ξερω καθολου τον χωρο που θα γινει η συναυλια, ποια θεση ειναι καλυτερα να επιλεξω??? εχω δει δυο φορες τους PINK FLOYD μια στο Λονδινο με πληρη συνθεση, το 1989 στο Ολυμπιακο Σταδιο με τους τρεις τους, και ειδα και τον Waters στην Μαλακασα…Οι δυο πρωτες, εξωπραγματικες εμπειριες…ο Waters στη Μαλακασα (δεδομενου του απαραδεκτου για μενα χωρου) δεν ηταν αυτο που περιμενα…τωρα ομως βλεπω οτι μιλαμε για πολυ επαγγελματικη δουλεια, πιστευω η εμπειρια θα ειναι εκπληκτικη!! ελπιζω μονο να σεβαστουμε τον Waters και τις απαιτησεις του…γιατι απο οτι βλεπω εδω υπαρχει μια διχογνωμια…
και επιστρεφω στο πρωτο ερωτημα: οσοι ξερουν τον χωρο, μπορουν να δωσουν μια γνωμη για το που ειναι η καλυτερη θεση?? ξερουν μηπως αν στο διαδικτυο θα υπαρχει η δυνατοτητα επιλογης θεσης? πηρα στην εταιρεια να μου πουνε αλλα…τι περιεργο…δεν ξερανε!!!

Και πες ότι υπάρχει καλύτερη θέση και σου λένε όσοι ξέρουν ποια είναι.

Πιστεύεις ότι θα είσαι ο μόνος που θα τη διεκδικήσεις;

δεν ειπα τετοιο πραγμα…μια πληροφορια θελω, για το που κρινει καποιος οτι ειναι καλυτερα…δεδομενου οτι για τετοια θεαματα αξιζει κανεις να δωσει κατι παραπανω, ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω και το ακριβοτερο εισιτηριο, αν αξιζει ομως…γιατι ειναι αληθεια στις ελληνικες εταιρειες δεν εχω ιδαιτερη εμπιστοσυνη, δεδομενης και της εμπειριας μου απο τη Μαλακασα με τον Waters, που ειχα αγορασει το ακριβοτερο εισιτηριο και το μετανιωσα…

Έχει ήδη ειπωθεί πως ένα απ’ τα καλύτερα σημεία είναι στο κέντρο περίπου της αρένας.

Δες εδώ τι θα παίζει περίπου.

Εγώ αναρωτιέμαι τι θα παίζει με τα 405/405Β/406/407 και αν θα παιχτεί καμιά βλακεία με τις συγκεκριμένες θέσεις.
Επίσης μου φαίνεται πως όποιος κάθεται σε αυτές τις θέσεις, θα είναι πολύ ψηλά απ’ τη σκηνή, θα τα βλέπει όλα από πάνω ένα πράγμα, και μου φαίνεται κάπως άκυρο.
Νομίζω πως είναι οι χειρότερες θέσεις.