Βρε Blacky, αμέσως να ειρωνευτείς? Το σχόλιό μου ήταν για τα έξοδα που έχουμε εμείς απ την επαρχία για να κατέβουμε Αθήνα τόσες φορές. Όχι για το τί αξίζει περισσότερο…Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρ στην τελική…
Παρεπιμπτόντως, εννοείτε βέβαια ότι αν κάποιος/α συγκινηθεί με τους BJ και το Keep the Faith, είναι κατώτερου επιπέδου ροκάς και δεν αξίζει να είναι καν εδώ μέσα, ε?
Κοντεύω τα 40 πλέον, και δεν αντέχω αυτήν την “μάχη” των “αξιόλογων” vs “φλώρων” στο ροκ…
Αντικειμενικά οι Pink Floyd είναι ένα σκαλί τουλάχιστον πάνω απ τα περισσότερα συγκροτήματα, αλλά η ανάγκη να το επιβεβαιώσουμε αυτό δείχνει συμπλέγματα κατωτερώτητας…:-k
ok, σε ευχαριστω…σκεφτομαι οπως βλεπω το seating plan κατι σε 103…τα vips ακριβως απεναντι τι παραπανω θα εχουν που δικαιολογουν την αυξημενη τιμη τους? απο οτι βλεπω απο αποψη θεας ειναι το ιδιο…
Το ότι είσαι κοντά στα 40 το κατάλαβα από τη φάση που είπες με τους GN?R. Δεν σε ειρωνεύτηκα. Απλά είχα ένα δίλλημα να βάλω να μη βάλω στο τέλος τη φατσούλα που γελάει αλλά δεν την έβαλα τελικά για ένα και μόνο λόγο. Ο BJ θεός και αυτός για να θυμηθούμε τα νιάτα μας (εγώ είμαι 43)κα τις καψούρες μας. Και εγώ από Β. Ελλάδα σκεφτόμουνα να κατέβω. Όλες οι σκέψεις μόλις ανακοινώθηκε για τον ΑΡΧΟΝΤΑ έσβησαν. Συνεννοήθηκα δε με τους δικούς μου ανθρώπους ότι θα είμαι εκεί όσες μέρες και αν παίξει. Οπότε προτείνω να πράξεις το ίδιο και άσε τα πιπίνια να πάνε BJ. Εκτός και αν είσαι Free OLE. Τότε έχεις όντως θέμα και λογικό το δίλημμα. Εγώ την άποψη μου είπα. Και ήμουν ο μοναδικός νομίζω.!!!
Υ.Γ. Ακούστηκε ότι κάποιοι πάνε σε γραφεία Βουλευτών για να καβατζάρουν εισιτήριο. Ακούσατε τίποτα;
[B]EDIT[/B] Θέλω να μου υποδείξετε τα καλύτερα βίντεο από την μέχρι τώρα περιοδεία ή torrent
Ναι καλός. Τον έχω δει. Έχει όμως γενικά πλάνα. Αυτός ( http://www.youtube.com/watch?v=AfgViWHojK4 )πιστεύω ότι το έχει περισσότερο δηλαδή πιστεύω ότι ακλουθούν σωστά την ροη του σόου οι λήψεις του. Κάτι τέτοιο θέλω, όχι γενικά πλάνα.
Το θεμα με τις φωτογραφικες το εξαντλησαμε νομιζω… Και εμενα μου αρεσει να βγαζω φωτο για ενθυμιο αυτων που εζησα σε καθε συναυλια, αλλα αφου μας εξηγει οτι μπορει να δημιουργηθει προβλημα στην βιντεοσκοπηση της συναυλιας, τερμα. Μια φορα δεν θα παρουμε φωτογραφικη, δεν θα παθουμε τιποτα. Τωρα αυτο με την 2η ημερομηνια με εβαλε σε σκεψεις, απο την αποψη οτι Σαββατο δεν δουλευω και θα μπορω να ειμαι εκει απο νωρις και πιο ξεκουραστος. Θα βιντεοσκοπηθουν και οι 2 συναυλιες? Ποσο εγκυρη ειναι η πηγη που ειπε για 2η μερα?
Δεν προλαβαίνουν να ξεστήσουν και να στήσουν από Μιλάνο. Και στάνταρ θέλουν την προηγούμενη οι τεχνικοί να δουν το χώρο και το που θα στήσουν τις κάμερες. Μη σου πω ότι μπορεί να το κάνουν και πρόβα.
πολύ καίριες οι παρατηρήσεις σου και σ’ευχαριστώ προσωπικά γιατί το σκεφτόμουν να πιάσω τέτοια θέση στην αρένα ώστε να είμαι σε απόσταση αναπνοής απο το roger. Ομως ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα επικών διαστάσεων show με τετραφωνικό ήχο, το οποίο αξίζει να το παρακολουθούμε από μια σχετική απόσταση. Απλά θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου και για τις θεσεις του κατω διαζώματος ακριβώς απέναντι από τους vip. είναι καλή περίπτωση νομίζω. συν τοις αλλοις, ως άνθρωπος μετρίου αναστήματος υποψιάζομαι ότι στο κέντρο της αρένας ίσως να μην πολυβλέπω τον roger όταν θα βρίσκεται κάτω στο σκηνικό. Μην ξεχνάς κιόλας ότι το ανοιχτό του οακα εχει κλίση οπότε ευρισκόμενη το 89 αρκετα μακρια από την σκηνη είχες μια εύνοια στη θέαση.
΄Οσο για το ανακύψαν ζήτημα των κινητών που μας τρώει, προσωπικά νιώθω πανευτυχής που αυτό το σόου θα βγει σε dvd μονταρισμένο,σκηνοθετημένο και ποιοτικά αρτιότατο. Και προς τιμήν μας στην Ελλάδα.Δε χωρά αλλη κουβέντα. Ας προσπαθήσουμε να απολαύσουμε στο μέγιστο τούτη την εμπειρία. Να στε σίγουροι ότι αυτή η βραδιά θα χαραχθεί ανεξίτηλα στο “φιλμ 35mm” των πιο έντονων μας αναμνήσεων
Υ.Γ. Χρήσιμη πληροφορια προς κάθε floydian. Ρωτησα στην big star promotion και με βεβαίωσαν πως απλά επιλέγεις άνω ή κάτω διάζωμα. Δεν αριθμούνται ούτε οι θέσεις ούτε οι θύρες
Όπως είδα από τις Φώτο του ΟΑΚΑ η αμέσως επόμενη καλή θέση είναι στην κερκίδα απέναντι από τη σκηνή 5-10η σειρά. Και πρόσεχε μην ψαρώσεις και σκύψεις από τους έλικες και τις σφαίρες που θα βαράνε πίσω σου.
[SPOILER][SIZE=“6”]Βρε πως θα γλιτώσουμε από το τρελάδικο μετά από αυτό μου λέτε;;;;;;[/SIZE][/SPOILER]
Φυσικά και αυτό που λες σωστό είναι. Απλά εκεί θα ακούς περισσότερο το ένα κανάλι από τα μπροστά. Στο σόλο το David στο CN όταν ο ήχος θα πηγαίνει από το ένα κανάλι στο άλλο δεν θα έχεις καλή στερεοφωνική εικόνα .
[SPOILER][B][SIZE=“5”]Τι λέω ο άνθρωπος ρε!!! Ο επόμενος αυτός τα έχασε λέμε!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
Αμα παει οντως 4 μερες, τη γ@μησ@με… θα πρεπει να πληρωσουμε 4 εισιτηρια με την κρυφη ελπιδα που εχουμε να “σκασει” στη σκηνη ο Gilmour. Είναι λιγο τζογος η φαση:-k.
Προσωπικα αν ημουν 100% σιγουρος οτι δεν θα ανεβει ο Gilmour στη σκηνη, θα πηγαινα το πολυ 2 φορες και αν δεν ηταν και το dvd ισως 1 φορα. Τωρα με το dvd και την φημολογια για τον Gilmour θα παω σε ολες και αν ισχυσει το “4 συναυλιες” και δεν βγει ο μαστορας, θα εχω δει μια πανομοιοτυπη συναυλια/παρασταση 5 φορες… και ας ειναι το “The Wall”