Bέβαια 5*65=325 και αυτό είναι κανονικό πρόβλημα της ζωής
εγω με κοβω να πηγαινω
[B]1η που θαναι ολοι τρελαμενοι απο τσιτα/αδρεναλινη/αναμονη
4η που θαναι η τελευταια κ θα εχει τρομερη φορτιση σαν φιναλε ισως κ γενικως συναυλιακο του waters.[/B]
μαλλον δλδ.να αποω κ στις 4 μπα οκ ψυχραιμια.
Το έπιασες το θέμα!!! Τώρα άνευ πλάκας. Αν δεν δηλώσει μέχρι τότε άλλη μέρα κοντά, δηλαδή Τουρκία, Κύπρο? και Ισραήλ θα τολμήσω να πω δεν το γλυτώνουμε, κάποιοι, το 400αρι για εισιτήρια. Ρωτήστε και τι γίνεται με τα ξενοδοχεία αν έχετε κανένα γνωστό. Ρίξτε μια ματιά εδώ [B]Roger Waters - Athens Wall show announced[/B] και προσέξτε την διαφήμιση της Google δεξιά από το κείμενο. ¨οχι το Roger Waters Tickets το 125 hotels in Greece.
Εγώ το έχω δώσει ήδη…220 για Λονδίνο + 200 για τα αεροπορικά (λέω να βγάλω τη νύχτα στο heathrow) + 145 για ΟΑΚΑ τουλάχιστον…
Αλλά το έχω πεί: Θυσιάζω το διαρκείας του Γαύρου
Δε θα έλεγα όχι και σε 2η μέρα, αλλά 4 μέρες, όσο κι αν είναι το The Wall, μου φαίνεται μάλλον υπερβολικό. Τουλάχιστον, θα μπορούσαν από την Didimusic να κάνουν καμιά έκπτωση σε όσους πάνε πάνω από μία μέρα.
(λέω εγώ τώρα…)
Πάντως, η 2η μέρα είναι 1000% σίγουρη, ειδικά αν ισχύει ότι έχουν ακυρώσει τις κινηματογραφήσεις στο Λονδίνο. Σε όσα DVD γυρίζονται πλέον, υπάρχει τακτική να κινηματογραφούνται τουλάχιστον 2 μέρες, ώστε να καλύπτονται λάθη, κλπ.
(σκέφτομαι τώρα τον υπουργό Οικονομικών, βλέποντας την απήχηση του όλου event, να βάλει κάνα τρελό φόρο, είτε στο εισητήριο είτε στον καλλιτέχνη και να κλαίμε όλοι μαζί. Ικανό τον έχω…)
[B][SIZE=“4”]Moderator εδώ. [/SIZE][/B]Υπενθυμίζω ότι στο συγκεκριμένο Thread επιτρέπονται πρώτα τα Waterιστικα ως γλώσσα. ΘΑ παρακαλούσα λοιπόν τον χρήστη Raziel666 να χρησιμοποιεί αυτά πρώτα. Πιο συγκεκριμένα. Δεν λέμε υπουργός Οικονομικών, λέμε [B]ΓΟΥΡΟΥΝΗΣ Οικονομικών[/B].
Τώρα σοβαρά. Πως το βλέπετε να σκάει κανένα από αυτά τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ εκεί και να δίνει και μετά συνέντευξη λέγοντας για το πόσο τον στιγμάτισε ο Waters και οι FLOYD όταν ήταν νέος!!!
Προς Διοργανωτή Τα γιαουρτάκια επιτρέπονται εντός του σταδίου;;;
[B]Και κάτι ακόμη. Αν σκάσουν μύτη τίποτα από αυτά τα πορνίδια που υπηρέτησαν το σύστημα αποβλάκωσης του λαού μας τα τελευταία χρόνια με την υποκουλτούρα και τα χαζοτραγουδάκια τι κάνουμε;;;;[/B]
Προσωπικά δεν κάνω τίποτα. Δε με νοιάζει. Εγώ θέλω να πάω ήρεμος να απολαύσω κάτι το εξωπραγματικό και το επόμενο βράδυ όταν πλέον θα έχω φτάσει στο σπιτάκι μου στην Καβάλα να προσπαθω να καταλάβω τι έζησα!
Στη Μαλακάσα δεν είδα κανένα από αυτά τα πορνίδια. Είδα Αυγερόπουλο Βαξεβάνη. Εδώ όμως είναι οι θύρες πολλές και δεν θα περάσουν μέσα από τον πολύ κόσμο αν πάνε VIP, οπότε τα βλέπω να σκάνε μύτη.
Ο πρώην υπουργός οικονομικών, ο Αλογοσκούφης, έχει πει σε συνεντεύξεις του ότι ήταν/είναι ροκάς από παλιά, και ότι παίζει ηλεκτρική κιθάρα! Οπότε δε θα μου φανεί περίεργο.
Από την άλλη, με την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην κοινωνία, αποφεύγουν όσο γίνεται τη συναναστροφή με κόσμο. Άλλωστε γι’ αυτούς, δεν είναι τίποτα να πεταχτούν μέχρι Αγγλία να τους δουν, που όσο να πεις, πιο απαρατήρητοι θα περάσουν!
Blacky23002, αποφεύγω τους χαρακτηρισμούς, γιατί επαγωγικά, αν όλοι αυτοί είναι γουρούνια, τότε όλοι εμείς που τους στηρίζουμε αυτά τα χρόνια είμαστε πρόβατα. Αλλά δε νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος χώρος ή τόπος για πολιτικές τοποθετήσεις.
Αδιαφορούμε και απολαμβάνουμε τη συναυλία. Simple as that.
Ο Αλογοσκούφης έχει δηλώσει ότι το αγαπημένο του τραγούδι είναι το…Working Class Hero του John Lennon:roll:
Kατά τα άλλα λογικά στην πρώτη μέρα θα υπάρχει πράγμα:wink:
Όπου πρώτη μέρα = 8/7 ε;;; Δεν νομίζω να μπουν μέρες πιο πριν!
Ναι ρε
Πωωωω δευτέρα μάλλον θα βάλω αγγελία σε “εκπαιδευτικά” περιοδικά μπας και βγάλω κανα φράγγο!
@Raziel666
Δες το λίγο αγόρι μου γιατί επανειλημμένα κάνω υπομονή με αυτά που λες.
Παίρνω μια ατάκα σου και πάω να κάνω πλάκα. Αναφέρω για Waterιστικα, Moderator κλπ. Εσύ κάνεις μια πολιτικοθεωρητική τοποθέτηση, να μην τη χαρακτηρίσω, και στο τέλος μας λες ότι δε νομίζεις ότι είναι ο κατάλληλος χώρος ή τόπος για πολιτικές τοποθετήσεις. Κατάλαβες ότι εγώ ζήτησα από κανέναν να κάνει πολιτική τοποθέτηση; Πολιτικοί =γουρούνια στο Animals δεν λέει ο Waters;
Γενικά σε έχω δει πολλές φορές να δημιουργείς ένα ερώτημα το οποίο δεν το έθεσε άλλος και να απαντάς επάνω σε εκείνο.
Υ.Γ. Και οι πολιτικοί δεν μπορούν να πηγαίνουν ούτε στο Εξωτερικό άνετα. Και εκεί μπινελίκια τρώνε
[B]EDIT[/B] Και προς θεού τώρα μη νομίζεις ότι το λέω από κακία.
Και για να το κάνω πιο λιανά το ερώτημα ήτανι πως θα νοιώσεις αν κάποιο από αυτά τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, που υποθήκευσε το μέλλον το δικό σου και των παιδιών σου, έρθει και πει ΄΄ πόσο τον στιγμάτισε ο Waters και οι FLOYD όταν ήταν νέος??? Δεν θέλω να μου απαντήσεις αν έρθει ή αν είναι ροκάς, τυράς ή κλεφτοκοτάς. Όπως δεν θέλω να κάνεις τον Πάγκαλο και να βγάλεις ενοχή του στυλ ??μαζί τα φάγαμε??. Αυτοί οι άνθρωποι ορκίστηκαν να φυλάττουν το Σύνταγμα της χώρας μας και να καλυτερέψουν την ζωή μας… Γι αυτό τους ψήφησαν οι περισσότεροι που δεν τα φάγανε μαζί τους. Το ότι αυτοί είναι επίορκοι ποιός σου είπε ότι αυτό σε κάνει αυτόματα πρόβατο, Ο Πάγκαλος;;;
Τέλος πάντων άστο.
Mother, should I trust the government?
Eίμαι περίεργος μόλις πει ο γέρο Roger αυτήν την φράση για το τι επικές ατάκες θα ακουστούν από κάτω!
οταν πει το “Together we stand, divided we fall” να δεις!
Στη συναυλια που ειδα στις ΗΠΑ, αυτην την στιγμη την ανακαλω ως μια απο τις κορυφαιες, που το τραγουδαει και ο κοσμος απο κατω “αναστατωνεται” και κακως δεν το ανεφερα και στο σχετικο report. Επισης παιζει αποθεωση και στο σημειο που λεει “Mother, do you think they like the song?”
Aν και σαν σεσημασμενος Floydακιας που εισαι, και στο “Is There Anybody Out There: The Wall Live 1980-1981” θα το εχεις παρατηρησει και σε κανα bootleg οτι τα συγκεκριμενα σημεια εχουν την τιμητικη τους
Σε παρακαλώ τώρα…8)
Και φυσικά όταν ρωτά “Is There Anybody Out There?”
[B]@Raziel666[/B]
Ο Μιχάλης φταίει που επανέρχομαι.:lol::lol:#-o:) (Πρέπει να βάζουμε και κάμποσα χαμόγελα για να μη λέτε ότι κτίζουμε τοίχους!!!)
[B]Σας ρώτησα λοιπόν:[/B]
[B]Εσύ απάντησες:[/B]
[B]Και τι λεει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που θα πας να ακούσεις:[/B]
Έι εσύ! Εκεί έξω στο κρύο
που είσαι μοναχός σου, που γερνάς, μπορείς να μ ? αισθανθείς;
Έι εσύ! Που στέκεσαι στους διαδρόμους
με τα ψωριάρικα πόδια και τα ξεθωριασμένα χαμόγελα, μπορείς να μ ? αισθανθείς;
[SIZE=“4”][B]Έι εσύ! Μην τους βοηθήσεις να θάψουν το φως.
μην παραδοθείς χωρίς καμιά μάχη.[/B][/SIZE]
Έι εσύ! Εκεί έξω που είσαι μοναχός σου
στέκεσαι γυμνός πλάι στο τηλέφωνο, θα μ ΄ αγγίξεις;
Έι εσύ! Με τ ? αυτί σου κολλημένο στον τοίχο
περιμένοντας για κάποιον να σου φωνάξει, θα μ ? αγγίξεις;
Έι εσύ! Θα με βοηθήσεις να κουβαλήσω την πέτρα;
άνοιξε την καρδία σου, έρχομαι σε σένα.
Όλα ήταν στο μυαλό του.
ο τοίχος ήταν πολύ ψηλός, και δεν μπορούσε να δεί απο την άλλη μεριά.
Άσχετα πόσο προσπάθησε, δεν μπορούσε να ελευθερωθεί.
Και τα σκουλήκια έτρωγαν το μυαλό του
Έι εσύ! Εκεί έξω που πάντα κάνεις αυτό που σου λένε, μπορείς να βοηθήσεις;
Έι εσύ! Εκεί έξω από τον τοίχο
που σπάζεις μπουκάλια στον διάδρομο, μπορείς να με βοηθήσεις;
Έι εσύ! Μην μου λες πως δεν υπάρχει καμιά απολύτως ελπίδα.
Μαζί στεκόμαστε, διαιρεμένοι ( χωρισμένοι) πέφτουμε?!
Είναι κανείς εκεί έξω;
Είναι κανένας εκεί έξω;
[B]Υ.Γ. 1) Τα αγράμματα πορνίδια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και στόχο ζωής είχαν αυτό που κατακρίνουν οι FLOYD στο MONEY να σας πω ότι δε με απασχολούν. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι το γαμoσύστημα που λέγετε τηλεόραση τις επόμενες μέρες ( ??που θα θάβουν το φως?? όπως λέει και ο Roger) θα τους δείχνει από το πρωί ως το βράδυ και τα υπόλοιπα ??ζώα της φάρμας?? που λέγετε Ελλάδα δεν θα καταλάβουν καν τι έγινε ώστε να ξυπνήσουν λίγο.
Για αυτό έθεσα μια φιλολογική ερώτηση.
Το τι θα κάνουμε εγώ και η παρέα μου με αυτούς, αν πετύχουμε κανέναν, το ξέρουμε.[/B]
[B]Υ.Γ. 2) Το Simple as that μου άρεσε και θα το βάλω μαζί με το Take_Down_THE_WALL :):):)[/B]