Το ότι έκανες πλάκα δεν ήταν προφανές, τουλάχιστον σε μένα. Αυτά έχει η συζήτηση μέσω forum. Τώρα, το ότι κάνεις υπομονη με αυτά που λέω… whatever man, δεν νομίζω ότι έχω πει κάτι που να θίξει κάποιον - για να μην πω πόσο βαρύγδουπη και “δήθεν” ακούγεται αυτή η δήλωση…
Το “Don’t give in without a fight” δε νομίζω ότι σημαίνει να σπάσεις στο ξύλο όποιον δεν συμφωνείς μαζί του (βλ. “αγράμματα πορνίδια”). Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω όταν λες “Το τι θα κάνουμε εγώ και η παρέα μου με αυτούς, αν πετύχουμε κανέναν, το ξέρουμε”.
Για το τι λέγανε οι Floyd στο Money: οι ίδιοι μετά από τόσα χρόνια και τόσα εκατομμύρια λίρες στη διάθεσή τους, μάλλον το έχουν ακυρώσει, δε νομίζεις;
Πάντα φιλικά!
Υ.Γ.: Όσο για το “simple as that” χαίρομαι που σου άρεσε, αλλά αν θες άλλαξε το “take down the wall” σε “tear down the wall” γιατί αυτό λέει στο δίσκο!
[B]Raziel[/B]
Στην θεωρεία είσαι καλός. Αυτό το κατάλαβα όταν είχαμε την συζήτηση για τα προηχογραφημένα φωνητικά που όλοι υποδεικνύατε άρθρα επί άρθρων για να πείτε κάτι , και τελικά εγώ βρήκα το βίντεο που ?[B]?εξέθετε τον Waters??.[/B] Δηλαδή σαν πρόβατα ισχυριζόσασταν κάτι που δεν είχατε δει με τα μάτια σας. ([B] να μη θυμηθώ τώρα και τις εξυπνάδες του awake[/B])
Αν δεν κατάλαβες ότι έκανα πλάκα τότε σημαίνει ό[B]τι είμαι moderator και υπάρχει η γλώσσα Waterιστικα!![/B]! [B]Μπορείς να μου πεις καμιά λέξη[/B] από αυτή την γλώσσα αν ξέρεις;
Εσύ με το ?? Τα αγράμματα πορνίδια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και στόχο ζωής είχαν αυτό που κατακρίνουν οι FLOYD στο MONEY [B]να σας πω ότι δε με απασχολούν[/B]?? ?η με?? το έ[B]θεσα μια φιλολογική ερώτηση[/B]?? κατάλαβες ότι προτρέπω ν[B]α σπάσουμε τα μούτρα κανενός[/B] ή αυτό θα κάνω αν πετύχω κανέναν από αυτούς [B]με την παρέα μου[/B];
Το [B]take down the wall[/B] το έχω βάλει επίτηδες για μια φάση που είχε γίνει πριν χρόνια. [B]Μη στενοχωριέσαι ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα πως είναι ο στίχος.[/B]
ΘΑ κλείσω αυτό το ποστ με μια σοβαρή τοποθέτηση.
Σκέπτομαι μέρες πριν το σόου να στείλω με προσωπικό μήνυμα το κινητό μου σε όποιο από τα παιδιά του Forum[B] συμπαθώ[/B] ή έχω καταλάβει [B]ότι το έχουν με του Floyd[/B], για να [B]γνωριστούμε κιόλας εκείνη την μέρα[/B].
Σε εσένα θα το πω από τώρα. [B]Δεν το έχεις με τους Floyd.[/B]
Και εξηγώ:
Έχεις καταλάβει ότι [B]ο Waters έψαχνε στη ζωή του τα λεφτά; [/B]
Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου [B]ότι ο πόνος που είχε και οι φοβίες[/B] (τις οποίες παραδέχεται ότι είχε και στα 36 του που έγραψε το The Wall) τον [B]άφηναν να σκεφτεί για λεφτά;[/B]
Και τέλος τ[B]ο ότι απέδειξε στον μαλάκα τον δάσκαλο του [/B](που τον ξεφτιλίζει στο σόου [B]βάζοντας 12χρονα να το κυνηγάνε[/B]) ότι λεφτά δεν κάνεις μόνο ακλουθώντας [B]την Βιομηχανική εξέλιξη και το νέοφιλελευθερισμό αλλά λεφτά κάνεις και με την τέχνη εσένα σου λέει αυτό ότι ξέχασε την έννοια του Money;;; [/B]
Είστε εκτός θέματος. Εδώ μιλάμε για την συναυλία άντε να πούμε και 2-3 πράγματα παραπάνω. Αλλά εδώ και 5 σελίδες μιλάτε για πολιτική κλπ κλπ τα οποία θα μπορούσατε να τα πείτε στο topic των Pink Floyd [B]εδώ[/B] ή επειδή είναι μεταξύ σας κόντρα ακόμα και σε Personal Messages.
Όταν μπαίνω σε topic Roger Waters live in greece θέλω να διαβάζω για το live και όχι άσχετα πράγματα.
@Astaldo
Δεν έχω τα αγόρι μου καμία κόντρα με κανέναν. Κάνουμε μια συζήτηση. Και μέσα από και από ??εντάσεις ??, μερικές φορές, κάποιοι μαθαίνουμε πράγματα!!! Αυτό είναι όλο!!! Το να καθόμαστε και να λέμε τα ίδια και τα ίδια? ξέρω εγώ δεν θα είναι κουραστικό;;;
[B]EDIT[/B] Τι έγινε!!! Λείπουν σελίδες οι εγώ δεν μπορώ να τις δω;
απλά μωρέ επειδή ήταν κοκκορομαχία, χωρίς να μιλάτε απρεπώς ή να βρίζετε πάντως, τα σβήσανε. είναι ας πούμε η νοοτροπία του φορουμ αυτή , να μη γίνονται πολύ ξέμπαρκες κουβέντες σε σχέση με το τόπικ ή να γίνονται προσωπικές “διαμάχες”.
Από τη στιγμή που δεν καταπάτησα κάποιο νόμο γιατί σβήστηκαν τα σχόλια μου;
Παρόλο που δεν μπήκα σε καμία κοκορομαχία, τα σχόλια των άλλων χρηστών γιατί έπρεπε να σβηστούν;
Από ότι είδα ακόμη και για γκρικλις γίνονται συστάσεις πριν κοπούν σχόλια. Εδώ γιατί κόπηκαν σελίδες; Συγνώμη αλλά τίθεται θέμα δημοκρατίας εδώ!!!