Αδερφέ σίγουρα δεν περνάς εμμηνόπαυση;
Γιατι σου ειπε κανενας οτι υπαρχει;
φασισμος. χουντα. αισχροι και οι δυο…
[SPOILER][/SPOILER]
Αν αύριο δεις καμία 25 καινούρια μέλη και δεν τολμάς να γράψεις κουβέντα που λες να την βάλεις αυτή τη μαγκιά σου ρε αδελφή;
Συγνώμη [B]ξαδέλφη [/B]ήθελα να πω!!!
εμπνευσμένα σχόλια :lol:
Εγώ θα προσπαθήσω να γράψω κάτι το σχετικό με το live. Αναφέρθηκε ότι στο κέντρο της αρενας έχει καλύτερο ήχο μπλα μπλα μπλα. Aπό ορατότητα πως πάει;; Εμείς οι του μετρίου αναστήματος θα βλέπουμε καλά;;
Βασικά η ερώτηση πάει σε όσους έχουν παρακολουθήσει από κοντά το The Wall.
Από τη στιγμή που δεν καταπάτησα κάποιο νόμο γιατί σβήστηκαν τα σχόλια μου;
Παρόλο που δεν μπήκα σε καμία κοκορομαχία, τα σχόλια των άλλων χρηστών γιατί έπρεπε να σβηστούν;
Από ότι είδα ακόμη και για γκρικλις γίνονται συστάσεις πριν κοπούν σχόλια. Εδώ γιατί κόπηκαν σελίδες; Συγνώμη αλλά τίθεται θέμα δημοκρατίας εδώ!!!
Θα παρακαλούσα κάποιον από τους διαχειριστές να δώσουν απαντήσεις για να μην λέει ο καθένας ότι του κατέβει.
μεγάλες στιγμές
astaldo ξενέρωτε :thumbdown:
Από τους κανόνες
[B]5. Μηνύματα spam σε θέματα υψηλού ενδιαφέροντος ενδεχομένως να διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.[/B]
Από την πλευρά μου σε ευχαριστώ πολύ!!!:p:D:D:p:D:p:D:):lol:
Θα φωνάξεις τον Μπάμπη τον Σουγιά,τον Γιάννη τον Καρχαρία,τον Βαγγέλη τον Φάλαινα και τον Φώντα τον Χάκερ? Να βάλω βενζίνη στην πάπια δλδ και να φωνάξω τα τσακαλάκια να κλάσει μέντες μέχρι και ο Γαρδέλης?Να πάω στο κουρείο των φιλάθλων να μου φτιάξει το τσουλούφι?Πες μας.Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols.
Νόμος που δεν είναι νόμος του κράτους αυτόματα δεν ισχύει.
Και άντε κάποιοι το έκαναν που επαναλαμβάνω δεν το έκανα εγώ (τα σχόλια μου είχαν θέμα το σόου και την φιλοσοφία του καλλιτέχνη) τα σχόλια των άλλων χρηστών γιατί σβήστηκαν;;
Blacky.
Σε ενα θρεντ για το συναυλιακο γεγονος των τελευταιων ετων και στο οποιο μιλανε
πολλοι και το βλεπουνε ακομα περισσοτεροι η κοντρα σου (οσο κοσμια και αν ηταν) δεν
μας αφορα.
Αν πατησεις μια φορα κλικ πανω στο ονομα του καθε χρηστη υπαρχει καποιες επιλογες.
Η δευτερη επιλογη αυτολεξει ειναι Send a private message to Deathster και την οποια
μπορουσες να χρησιμοποιησεις για να τα βρειτε με τον Raziel.
Αν γινοταν σε κανα θρεντ των Assassin ας πουμε δεν θα υπηρχε προβλημα αλλα εδω
οπως ξαναγραψα το βλεπουν πολυ περισσοτερα ατομα απο οσα γραφουν και αν δεν κανω
λαθος δεν μιλαγατε για το λαηβ μονο.Αν θες να συζητησεις για την φιλοσοφια του
καλλιτεχνη υπαρχουν και τα εκαστοτε θρεντζ.
Αυτο το μηνυμα οπως και τα υπολοιπα θα καταστραφουν λιαν συντομως.
deathster το thread σου μου θύμησε μήνυμα στον σαίνι :lol:
Mother, should I trust the government?
Blacky, το θρεντ αυτό αναφέρεται στο/α επερχόμενο/α Live του Waters και το επισκέπτονται εκατοντάδες χρήστες και επισκέπτες κάθε μέρα. Μας ενδιαφέρει λοιπόν να διαβάζουμε ποστ σχετικά με το [B]live[/B], γιατί είναι πραγματικά δύσκολο να εξερευνούμε σελίδες επί σελίδων για να διαβάσουμε κάτι σχετικό, και στις υπόλοιπες 2-3 άτομα να έχουν πιάσει τη κουβεντούλα.
Γι’ αυτό και σβήνονται τα ποστ. Απο και και πέρα, υπάρχουν χώροι στο φόρουμ που αν θες μπορείς να κάνεις τέτοιες συζητήσεις, το off topic ας πούμε (αυτό για το σχόλιο σου περί φίμωσης, δημοκρατίας κλπ). Ή αν θες να πεις κάτι σχετικό με τις ιδεολογίες και τους Floyd, υπάρχει και το θρεντ των Pink Floyd. Ή μπορείς να ανταλλάξεις ένα pm με τον χρήστη που έχετε πιάσει την κουβέντα.
Αυτό, κατανοώ τη σύγχυση σου μια που είσαι νέος χρήστης στο φόρουμ (οι παλιοί το έχουν πιάσει το νόημα), ελπίζω όμως και συ να καταλαβαίνεις, συνεχίστε αν γίνεται την κουβέντα πάνω στο θέμα μας.
ΥΓ - Με πρόλαβε ο Δεθστερ, για δες.
Και όμως κάνεις λάθος. Σε καμιά στιγμή δεν ξέφυγα από το θέμα. Ούτε στην αναφορά μου στα προηχογραφημένα(που υπάρχουν και σε αυτό το σόου και κάποιοι από αυτούς που το παρακολουθούν, όπως λες, μπορεί να μην το γνωρίζουν), ούτε στην αναφορά μου αν ο καλλιτέχνης που αφορά το topicέχει πουλήσει τις αξίες του . Και η αναφορά μου στην παιδεία είναι θέμα που και αυτό το θίγει στο σόου.
Με ??νομίζω ?? να σβήνουμε μηνύματα, δηλαδή τη γνώμη κάποιου…τι να πω!!
Στο Ζάγκρεμπ αρχικά είμανε δίπλα στον ήχο και μετά πήγα αρκετά πιο μπροστά. Από ήχο είσαι γενικά κομπλέ όσον αφορά την αρένα. Η σκηνή όμως δεν είναι ιδιαίτερα ψηλά κι ακόμα κι εγώ που είμαι αρκετά ψηλός δυσκολευόμανε να δω τα τεκταινόμενα στην σκηνή και το γερο-Roger όταν ήτανε κάτω (για τον τοίχο δεν το συζητώ φαίνεται τέλεια από παντού). Ευελπιστώ λόγω κινηματογράφησης του DVD να τη σηκώσουν λίγο ψηλότερα στην Αθήνα (αν γίνεται κι αυτό, γιατί οι τεχνικοί παράγοντες σε αυτό το show είναι τόσοι πολλοί που μπορεί να επηρεάζονται τα πάντα).
Ευχαριστώ αδερφέ. Κερκίδα λοιπόν και μάλλον άνω διάζωμα εκτός αν κερδίσω joker :lol:
Έχω μια υποψία βέβαια ότι στο live της Αθήνας ακόμα κι αυτοί που θα πάνε κερκίδα πάλι όρθιοι θα είναι. Είδωμεν…