Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

Blacky, καλημέρα.
Καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου. Κοίταξε, υπάρχουν σχετικά thread για τη λειτουργία του φορουμ, στην αρχική του σελίδα, εκεί που λέει “Προτάσεις και εντυπώσεις” και “Απορίες και προβλήματα”. Πιστεύω εκεί μπορείς να αναφέρεις τις αντιρρήσεις σου (όχι ότι ενοχλούμαι προσωπικά που διαβάζω τα ανωτέρω έτσι? για δική σου διευκόλυνση το αναφέρω).

Άντε, να πλησιάζει και η Τρίτη σιγά σιγά…:stuck_out_tongue:

Επίσης, απ’ ότι διαβάζω σε πρτοηγούμενο ποστ, εμείς οι κοντοί δηλαδή να μην πάμε αρένα?? :slight_smile:

Το λογαριασμό μου από πού τον σβήνω;

Blacky, επειδή θεωρώ οτι είσαι αξιοσέβαστος χρήστης, αλλά μάλλον λίγο παρορμητικός, θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις το ποστ μου που το προσπέρασες. Το θέμα δεν είναι να μην γίνονται κουβέντες, αλλά να γίνονται στο σωστό μέρος.

Απο κει και πέρα οι λογαριασμοί δεν διαγράφονται.

Blacky, νομιζω οτι παρεξηγησες τι ηθελα να γραψω. Κανεις δεν ειπε να βγεις απο το φορουμ, αντιθετως εγω προσωπικα εμαθα πολλα απο τα ποστ που εχεις κανει.

Κατι για 4+ μερες μου φαινεται ακραιο.Αν ομως τυχει και κατσουν τοσες πολλες θα πρεπει να επιλεξουμε σε αυτες που υπαρχουν πιθανοτητες εμφανισης του Γκιλμουρ.Πρτωτη ή τελευταια λεω εγω.Και κατι αλλο.Οι θεσεις στα 55αρια πως ειναι;Εχει παει κανεις ξανα στο κλειστο;

Από τις πάνω εξέδρες μη νομίζεις ότι θα βλέπεις και τοοοοοοσο μακριά. Αντιθέτως, θα έχεις μια καλή πανοραμική θέα. Τώρα δεν ξέρω αν εγκατασταθούν τίποτα περίεργα ηχητικά συστήματα από την οροφή μήπως κόψουν τη θέα. Για καλό και για κακό, όποιος θέλει να πάει πάνω, ας πάει στις πρώτες σειρές, ίσως είναι καλύτερα εκεί από άποψη οπτικού πεδίου.

Λίγο υπερβολικό με φαίνεται το 4+ μέρες… Δηλαδή δεν έγινε αλλού και θα γίνει στην Ελλάδα…:-k τι να πω…μακάρι

Όσο για τον γκιλμορ δεν μπορεί να βγει σε όλες? Σιγά…ένα τραγούδι θα παίζει κάθε φορά…δεν θα πάθει και τίποτα…
5 μέρες ακόμα ΡΕ!!!

Τι είναι αυτά που λες. Είσαι ένας από τους δύο που σκεφτόμουν να στείλω το τηλ μου. Απλά πάσα μου έδωσες γι αυτό σε ρώτησα. Ο άλλος για την ιστορία είναι Idol γιατί αν και μικρός είναι καλό μαγκάκι.

Οι θεωρίες καλές. Σε πληροφορώ ότι:

1. έχω κερδίσει δικαστήριο που αφορούσε όρους χρήσεις ιστοσελίδας. Δεν μπορεί ο καθένας να βάζει όποιον όρο του βολεύει. Για να υπάρχει αυτό το Forum πρέπει και εσείς να τηρείτε κάποιους κανόνες. Στην περίπτωσή μου όχι απλά δεν τους τηρήσατε αλλά τους καταπατήσατε και από πάνω.
  2. δεν έχετε απαντήσει ακόμη το αν τα σχόλια μου ήταν έκτος θέματος. Αν ρωτήσετε (και τον προκαλώ να το κάνει) τον Raziel666, παρόλο τον εγωισμό που μπορεί να του τσίτωσα, επειδή ήταν ανοιχτή η συζήτηση, στην ουσία έμαθε κάτι σήμερα.
  3. Σε πληροφορώ επίσης ότι οτιδήποτε έχει γίνει από το πρωί το έχω καταγράψει με την διαδικασία του print screen (camtasia λένε το πρόγραμμα).

Σας ενημερώνω ότι θα το δω αυτό με το λογαριασμό που δεν έχω την δυνατότητα να τον σβήσω και μπορεί αν είναι παράνομο να κινηθώ δικαστικά.

Υ.Γ. Άλλα HITS από μένα για να κονομάτε από την GOOGLE και τους λοιπούς δεν έχει.

??? :-s

*τα εχεις παρει χωρις λογο

οι πιο κοντοί έχουν θέμα γενικά σε όλες τις συναυλίες στην αρένα. πόσο μάλλον σε αυτή που θέλεις να βλέπεις τα πάντα απ’ότι γίνεται εκεί. στις άλλες μπορεί να χτυπιέσαι, να χορεύεις και να μη σε νοιάζει και τόσο. για μένα η πιο καλή θέση για να δεις αυτό το live είναι πλάγιες κερκίδες (τα 88αρια δλδ και τα VIP. λογικόν). οπότε για οικονομία προτιμήστε 55, για καλή θέαση 88 (αλλά τις πλάγιες κερκίδες είπαμε κατά προτίμηση. αλλιώς ίσως δεν αξίζει τόσο).

Τι να κάνουμε, οι κοντοί πληρώνουμε αμαρτίες.

τραγικος…

Στα μηνύματα που μου έσβησαν έλεγα ότι σκεφτόμουν σε κάποιους από το forum που συμπαθώ ή νομίζω ότι το έχουν με τους Floyd να τους στείλω σε προσωπικό μήνυμα το κινητό μου για να γνωριζόμασταν κι από κοντά εκείνες τις μέρες.

Αν τελικά το πάτε δικαστικά εισιτήριο θα βάλετε? και αν ναι θα μπορώ να φέρω κάμερα ή θα γίνει και αυτό DVD?

Και μετα ρωτας γιατι σου σβησαμε τα ποστ…

Eνα απο τα post σου που σβηστηκαν.

Blacky23002
Raziel
Στην θεωρεία είσαι καλός. Αυτό το κατάλαβα όταν είχαμε την συζήτηση για τα προηχογραφημένα φωνητικά που όλοι υποδεικνύατε άρθρα επί άρθρων για να πείτε κάτι , και τελικά εγώ βρήκα το βίντεο που ??εξέθετε τον Waters??. Δηλαδή σαν πρόβατα ισχυριζόσασταν κάτι που δεν είχατε δει με τα μάτια σας. ( να μη θυμηθώ τώρα και τις εξυπνάδες του awake)

Αν δεν κατάλαβες ότι έκανα πλάκα τότε σημαίνει ότι είμαι moderator και υπάρχει η γλώσσα Waterιστικα!!! Μπορείς να μου πεις καμιά λέξη από αυτή την γλώσσα αν ξέρεις;
Εσύ με το ?? Τα αγράμματα πορνίδια που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και στόχο ζωής είχαν αυτό που κατακρίνουν οι FLOYD στο MONEY να σας πω ότι δε με απασχολούν?? ?η με?? το έθεσα μια φιλολογική ερώτηση?? κατάλαβες ότι προτρέπω να σπάσουμε τα μούτρα κανενός ή αυτό θα κάνω αν πετύχω κανέναν από αυτούς με την παρέα μου;

Το take down the wall το έχω βάλει επίτηδες για μια φάση που είχε γίνει πριν χρόνια. Μη στενοχωριέσαι ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα πως είναι ο στίχος.

ΘΑ κλείσω αυτό το ποστ με μια σοβαρή τοποθέτηση.
Σκέπτομαι μέρες πριν το σόου να στείλω με προσωπικό μήνυμα το κινητό μου σε όποιο από τα παιδιά του Forum συμπαθώ ή έχω καταλάβει ότι το έχουν με του Floyd, για να γνωριστούμε κιόλας εκείνη την μέρα.
Σε εσένα θα το πω από τώρα. Δεν το έχεις με τους Floyd.
Και εξηγώ:
Έχεις καταλάβει ότι ο Waters έψαχνε στη ζωή του τα λεφτά;
Έχει περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι ο πόνος που είχε και οι φοβίες (τις οποίες παραδέχεται ότι είχε και στα 36 του που έγραψε το The Wall) τον άφηναν να σκεφτεί για λεφτά;
Και τέλος το ότι απέδειξε στον μαλάκα τον δάσκαλο του (που τον ξεφτιλίζει στο σόου βάζοντας 12χρονα να το κυνηγάνε) ότι λεφτά δεν κάνεις μόνο ακλουθώντας την Βιομηχανική εξέλιξη και το νέοφιλελευθερισμό αλλά λεφτά κάνεις και με την τέχνη εσένα σου λέει αυτό ότι ξέχασε την έννοια του Money;;;

Υ.Γ. Δείτε σας παρακαλώ αυτά τα βίντεο για να καταλάβετε το πολιτικό νόημα της σκηνής που ο Pink τις τρώει από το δάσκαλό του και πως η βιομηχανική εξέλιξη και αυτοί που την υπηρετούν έχουν καταστρέψει την παιδεία και κατ επέκταση τη δημιουργικότητα του ανθρώπου.
Σερ Κεν Ρόμπινσον: Φέρτε την επανάσταση στην εκπαίδευση!
To σχολείο που σκοτώνει τη δημιουργικότητα

Λεει παρα πολλα για την συναυλια.Τι να σου πω.Περιμενω απο εναν ανθρωπο
μεγαλυτερο να εχει μια αλφα λογικη ρε αδερφε.Εχεις 80 ποστ ολα σε δυο θρεντ.
Σεβασου και το τυπακι που ειναι στο γραφειο και μπορει να μπει 5-10 λεπτα στο
φορουμ που θελει να μαθει κατι νεο για το λαηβ.2η μερα,αλλαγες σε τιμες,τι ηχο
ειχε στο Ζαγκρεμπ κτλ κτλ.Δεν εχουν ολοι την ορεξη να διαβασουν οτι συμπαθεις
τον εναν ή τον αλλον.

Και μην ξεχνας οτι με την εγγραφη σου στο φορουμ ειπες οτι διαβασες τους κανονες
και συμφωνησες σε αυτους.Αυτα ως απλος Moderator.Για περαιτερω θα σου απαντησει ο admin.

Πες τα ωρέ!:slight_smile: Γιατί μας κούρασαν… έλεος!

Προκάλεσα και άλλον. Βάλε σε BOLD αυτά που πιστεύεις ότι δεν έχουν σχέση με το θρεντ για να το τελειώνουμε το θέμα και να σας αφήσω ήσυχους.

Λοιπόν. Θες να μιλήσεις για τους Floyd και την ιδεολογία? Θες να μιλήσεις για τους στίχους τους? Πήγαινε στο θρεντ των Pink Floyd.

Θες να μιλήσεις για τους πολιτικούς και το σύστημα? Έχουμε θρεντ που μιλάμε αποκλειστικά για πολιτική.

Θες να μιλήσεις με τα παιδιά που θα συναντηθείτε στο λάιβ και να ανταλλάξετε τηλέφωνα? Στείλε τους pm.

Αν παρόλ’αυτά δεν καταλαβαίνεις, οκ, i rest my case. Σεβάσου τουλάχιστον τους χρήστες του φόρουμ που θέλουν να διαβάσουν κάτι σχετικό με τη συναυλία.

εδιτ. Και όπως είχες γράψει πριν κάποιο καιρό

Ε, κάποιοι εδώ μέσα το βλέπουν αντίστοιχα σχετικά με τα δικά σου, μη σχετιζόμενα με τη συναυλια, ποστ. Γράψε τα, αλλά όχι εδώ ρε αδερφέ.

Ζούμε και πάλι στιγμές Grace_Karali.Συγκίνησις…