Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

…νομίζω ότι το Thread αφορα τη συναυλία του waters, παμε παλι λοιπόν: γνωρίζουμε κατι πιο επίσημο για δεύτερη ημέρα στο καπάκι?

Γνώμι μου θα μάθουμε (επίσημα) μετά το sold out της Τρίτης 8)8)8)

Εγώ σου λέω ότι έχεις δίκιο σε αυτά που λες. [B]Και ζητώ συγνώμη από όλους που μπορεί να τους έπρηξα[/B] ( και δεν θα επικαλεστώ την απειρία που έχω με τα Forum). Γενάτε ένα ερώτημα τώρα. Εσείς πράξατε σωστά που μου συμπεριφερθήκατε έτσι ή αυτό το μήνυμα έπρεπε να μου το είχατε στείλει ως προειδοποίηση πριν μου διαγράψετε τα post;

Υ.Γ.Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Καλά να περνάτε.

αυτο θα εγραφα και εγω μολις τωρα,δηλαδη στην χειροτερη μεχρι την επομενη πεμπτη θα εχουμε κατι επισημο πιστευω

Παιδιά, συγγνώμη που θα το τραβήξω λίγο ακόμα, απλά χρειάζεται να δοθεί και μια απάντηση σε αυτό το ποστ. Εσείς συνεχίστε την κουβέντα κανονικά.

Το να σβήνονται 1-2 ποστ στο φόρουμ δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, πίστεψε με, και αφορά τους πάντες. Συμβαίνει συνήθως όταν ξεστρατίζει πολύ μια κουβέντα απο το θέμα ενός τόπικ. Γίνεται ξεκάθαρο απο τους κανόνες του φόρουμ πως δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο, ειδικά για θρεντ υψηλού ενδιαφέροντος όπως αυτό εδώ (για πιο χαλαρές συζητήσεις έχουμε το off topic στην τελική).

Το να στέλναμε “προειδοποιήσεις” σε κάθε χρήστη προτού σβηστεί ένα ποστ είναι κάτι αδύνατο, θα γέμιζε όλο το φόρουμ με προειδοποιήσεις. Μερικές φορές μπορεί να το κάνει κάποιος mod, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Γι’ αυτό υπάρχουν οι κανόνες. Ο κάθε χρήστης είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του. Δε συμπεριφερθήκαμε σε “εσένα” ειδικά έτσι, και μη το παίρνεις προσωπικά γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

Αυτά, ελπίζω να καταλαβαίνεις, θεωρώ οτι είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος. Θα χαρούμε αν ξαναγράψεις κάποια στιγμή στο θρεντ πάνω στο θέμα μας και γενικά δεις την όλη φάση εδώ μέσα περισσότερο [B]συλλογικά[/B] στο εξής.

Σε ξενο φλουντοφορουμ που γραφει τυπος μεσα απο το τουρ του Waters, και δεν εχει πεσει ποτε μα ποτε εξω, λεει οτι η δευτερη μερα ειναι σιγουρη, και προσπαθουν και για τριτη.

Θεωρηστε το σιγουρο πλεον:)

ρε παιδιά, αυτό με τις άλλες μέρες είναι σίγουρο? γιατί θέλω να πάω την Τρίτη που βγαίνουν τα εισιτήρια, αλλά αν υπάρχουν και άλλες μέρες αλλάζει το πράγμα. Δε θα πρέπει να το ξέρουμε πριν ξεκινήσει η προπώληση.

και κάτι ακόμα. Από αρένα είδα ότι γράψατε ότι αν είσαι μέτριου αναστήματος δε θα βλέπεις καλά :frowning: και πιστεύω ότι είναι μια συναυλία που αξίζει να βλέπεις και να ακούς. οι καλύτερες κερκίδες ποιες είναι (από θέμα ήχου και οπτικού πεδίου)? απαντήστε με αριθμούς αν είναι για να δω τι θα κάνω :-s

Ας γραψω κι εγω κατι εδω, ισως να ειναι χρηστικο:

Δεν εχω ιδεα σε ο,τι αφορα στη συγκριση του κλειστου του ΟΑΚΑ με τις φωτο που θα παραθεσω, αλλα χρειαστηκε να ψαξω λιγο στο νετ καθως δεν μπορω να δωσω 100αρια ευρω με τετοια ευκολια. Αναρωτηθηκα, λοιπον, τι θεα να εχουν σε ενα κλειστο γηπεδο τα 55αρια και τι εξοπλισμο μπορει να εχει το σοου. Τα συμπερασματα δικα σας:

Imgur
http://concertconfessions.com/2010/11/waters_stl/
Imgur

Imgur

Υπαρχουν πολλες φωτογραφιες σε καθε λινκ, οποιος ενδιαφερεται ισως παρει μια ιδεα.

ΕΔΙΤ: Αυτη μαλλον ειναι πιο χαμηλα στην κερκιδα http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1180.snc4/150290_1631042050717_1076601424_31727507_3818279_n.jpg

Σωστός ο από πάνω,άσε που θα βλέπουν και όποιοι πάνε τον Γκίλμορ σε απόλυτη ευθεία!

^Τώρα αυτό γιατί το είπες; :ς

Τόσα έχουν ειπωθεί εδώ μέσα,και ειδικά σήμερα,άσε και εμένα να κάνω το κομμάτι μου!

sorry για το άσχετο, αλλά αυτό ήταν θεωρώ το καλύτερο reply ever σε αυτό το thread, για να μην πω σε ολόκληρο το forum! :lol::lol:

θεϊκό!!

Ωραίες οι photo, jonkyr! :wink:

Βέβαια σε κάποιες στην arena φαίνονται καθισμένοι… αναρωτιέμαι τι τελικά θα ισχύσει εδώ.

Ορθιοι. Ειμαι 99% σιγουρος αν και δεν το εχω ρωτησει. Μην μπερδευεσαι με τις φωτο, αλλα τα χουγια των αμερικανων, αλλα των αγγλων, αλλα των κεντροευρωπαιων κλπ. Το θεμα ειναι να ειμαστε σε θεση να εχουμε μια ιδεα του ποσο μπορει να απολαυσουμε ενα γεγονος. Δυστυχως, δεν θυμαμαι συναυλια στο κλειστο του ΟΑΚΑ για να γκουγκλαρω αντιστοιχα και να βρω τπτ φωτο. Και μιλαω για σοβαρες συναυλιες, οχι τπτ Βισσες, οκ;

Αυτη ειναι και η δικια μου απορια, γιατι το κοβω να βλεπω κεφαλια και λιγο απο το πανω μερος του τοιχου. :-s Το σκεφτομαι για κερκιδα τωρα (το 55αρι ε).
Για πειτε.
Μπα πολυ μακρια μου φαινεται το 55αρι. Ουυυυυυφφφφ

Μα βρε καλέ μου άνθρωπε, ποιός ξεχνάει την συναυλία της JLo στο συγκεκριμένο χώρο?!:lol:

Αγαπητή Ράνια,deadmemories και όποιος/α άλλος/η έχουν την ίδια απορία,το είπε και ο Pentagrammer παραπίσω νομίζω,θα υπάρξει και δεύτερη μέρα.
Άσχετα από το ποιες πληροφορίες έχει ο καθένας,άσχετα από τα άτομα που μιλάει,τα παιδιά στο Hit Channel έχουν αναρτήσει αυτήν την είδηση εδώ και καιρό.

http://www.hit-channel.com/music/music-news/rock-music/item/3082-αποκλειστικοκαι-2η-μέρα-ο-roger-waters-στην-αθήνα

Μάλιστα η πληροφορία τους είναι επιβεβαιωμένη και από μέλος του συγκροτήματος του Αρχηγού.

Χμ… Εγω; :lol::lol::lol:

Φαινεται οτι ειχε πολυ κοσμο εκεινη την ημερα, σαν τσαμπια κρεμονταν απο το πανω διαζωμα και δεν μπορουσαν να τραβηξουν καν φωτογραφιες! Δε βρηκα τπτ με ενα γρηγορο τσεκ (κι ουτε νομιζω να βρω ποτε)!

photo απο ανω διαζομα,με τα 55e.θυρα 54 τμημα 410](http://picturepush.com/public/5582934)[/IMG].γενικα βλεπεις καλα.και καλη ακουστικη εχει.και δε θα εχει και στριμοξιδι.λογικα θα ειναι αριθμημενες οι θεσεις.οπως και σε ολα τα live που γινονται σε σταδια.τωρα για να ειπαν οχι κινητα και καμερες,λογικα θα εχει ελεγχο.π.χ EVANESCENCE το 2004 στο λυκαβητο,οποιος θυματε,οι σεκιουριταδες στον τριτο ελεγχο σε σκαναραν με ενα μηχανημα.σαν αυτο που εχουν στα αεροδρομια.γιαυτο δε βρισκεις και κανενα βιντεο στο youtube απο τοτε.ειδωμεν.

Τι ύψος πρέπει να έχεις για να βλέπεις καλά από την αρένα; Γιατί με το 1,70 με κόβω να βλέπω λαιμούς και πλάτες…