2 μερες…Αν δεν ανακοινωθει πριν την τριτη εγω θα παω και θα παρω εισητηριο.Αν τελικα γινει το οτιδηποτε και δεν γινει η δευτερη μερα θα ξενερωσω.Αλλα επισης αν γινουν 2 συναυλιες και αν τελικα ισχυει το οτι σε μια απο τις συναυλιες του τουρ θα ερθει guest ο Gilmour θα ξενερωσω απιστευτα αν παω την πρωτη και βγει την δευτερη η το αντιστροφο…
Εντάξει, τώρα είμαστε αναγκασμένοι να παίζουμε με τη θεωρία των πιθανοτήτων. Τουλάχιστον το καλύτερο θα ήταν να ξέρουμε εκ των προτέρων (δηλαδή από τώρα) τι μέρες ακριβώς θα γίνουν οι συναυλίες ώστε να κάνουμε και τον προγραμματισμό μας.
Άρα δεν είναι σίγουρο. Πάλι νομίζω λέτε :-k τεσπα και εγώ μαζί με τους από πάνω, αν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, την Τρίτη θα πάω να στηθώ στην ουρά του ticket
το νομίζω του floydized πρέπει να πήγαινε [B]ως προς το ποιος είπε[/B] οτι θα υπάρχει δεύτερη μέρα και όχι για το αν θα έχουμε 2η μέρα
Αρα είναι σίγουρο. Το κρίμα στο λαιμό σας έτσι και δεν υπάρξει δεύτερη μέρα 8)
σιγουρα θα υπαρχουν 2+ μερες. γενικα αυτο διαβαζω δηλαδη.
οσο για μενα αν και μολις 1,70 σιγουρα θα ειμαι στην αρενα, ελπιζοντας οτι ο Floydized θα σταθει διπλα μου και οχι μπροστα μου!!
για πανω διαζωμα αν και φαινεται να εχει καλη οπτικη το ΟΑΚΑ και μαλλον και καλη ακουστικη δεν το σκεφτομαι καθολου λογω υψοφοβιας… :?
ψάξε να βρεις φωτογραφίες από το live των Pearl Jam στο κλειστό ΟΑΚΑ το 2006… εκείνο κι αν ήταν liveara…
Καλημερα. Ευχαριστω tall_shadow, εβγαλα “ειδηση” χαρη στην βοηθεια σου.
Λοιπον, απο τη μπασκετικη φωτο του mike(blackie) πρεπει να ξεχασουμε τις κερκιδες πισω απο τις μπασκετες. Αυτες ειναι λυομενες και για προφανεις λογους (για να μην ανεβοκατεβαινει ευκολα ο κοσμος στην αρενα και στις κερκιδες) δεν θα υπαρχουν στη συναυλια! Εψαξα για τους Pearl Jam και βρηκα ενδιαφερουσες φωτο.
Αυτη εδω ειναι τραβηγμενη πισω απο τη σκηνη (δεν εχω καταλαβει αν ο φωτογραφος βρισκεται χαμηλα στο πανω διαζωμα, ψηλά στο κατω διαζωμα ή… στο ταμπλο) και ειναι προφανες οτι καπως ετσι θα μας βλεπουν οι καλλιτεχνες: http://www.flickr.com/photos/45304918@N00/281593329/
Ειναι σαφες οτι απεναντι απο τη σκηνη ΔΕΝ υπαρχουν οι λυομενες. Ετσι, οχι μονο δεν υπαρχει το προβλημα που ανεφερα με τη μετακινηση πληθυσμου, αλλα και η σκηνη παει πιο πισω (κολλαει στην κερκιδα) και κερδιζεται χωρος στην αρενα
Οσον αφορα σε αλλες φωτο, δεν βρηκα (ακομα) καποια που να εχει τραβηχτει απο το πανω διαζωμα. Βρηκα ομως με φωτο απο τις κερκιδες (πλαγια). Δεν ειναι κατι φοβερο, αλλα ακομα κι ετσι παιρνουμε τζουρα (για οσους ενδιαφερονται):
http://www.flickr.com/photos/kyanoun/3997380879/
Η αναζητηση στο flickr: http://www.flickr.com/search/?q=pearl+jam+athens+2006&f=hp
Τελος, στο youtube υπαρχει μια σειρα βιντεο απο την ιδια συναυλια και ειναι ευκολο να σχηματισετε αποψη. Παντως, ο φωτογραφικος φακος δεν ειναι ιδιος με το ανθρωπινο ματι. Ο,τι κι αν δουμε σε φωτο ή βιντεο, σιγουρα θα ειναι διαφορετικο απο την αισθηση (κυριως της αποστασης) που θα εχουμε εκεινη τη στιγμη.
Απλά η καλύτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Γιατί έπαιζε η καλύτερη μπάντα του κόσμου :D.
Εγώ πάντως θα πάω Τρίτη πρωΐ για εισιτήρια. Μια ερώτηση που έκανα τις προάλλες στο Tickethouse αφορούσε το πόσα εισιτήρια θα διατεθούν από το Tickethouse Αθήνας, πόσα από το Tickethouse Θεσσαλονίκης και πόσα μέσω Internet. Στους Rammstein είχε γίνει ψιλοτζέρτζελο με τα εισιτήρια των 35 και των 45. Έχει σημασία πόσα εισιτήρια θα διατεθούν από Tickethouse και πόσα από Internet, αν του Internet είναι λίγα τότε δεν πρέπει να νομίζουμε ότι μπορούμε εύκολα να πάρουμε από εκεί, γιατί ως γνωστόν δεν έχει ουρές και είναι εύκολο να τελειώσουν.
EDIT: Φυσικά δεν ήξεραν να μου απαντήσουν
το 55αρι αξίζει λέτε? ή θα κλαίω ου δεν έδωσα άλλα 38 ευρώ να πάρω το 88άρι?
Ξέρω πως είμαι λίγο απαράδεκτος που δεν ψάχνω καλύτερα ( όντως έψαξα λίγο ) , αλλά υπάρχει κάπου post που να λέει σε τι θέσεις αντιστοιχούν ποιες τιμές ?
edit : το βρήκα
Παιδιά όπου και να είστε θα βλέπετε,η σκηνή γενικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ,και φυσικά θα ακούτε και τέλεια.
Είναι ο Roger Waters των Pink Floyd,όχι ο Χάρης του Πάνου,οπότε μην φοβάστε για το αν θα βλέπετε ή θα ακούτε καλά.
ίσως να είναι ηλίθια η ερώτηση μου αλλά τα εισιτήρια θα πουληθούν και online έτσι;
δεν θα χρειάζεται να πάω να τα πάρω όπως σε άλλες συναυλίες που δεν έχουν καθόλου online προπώληση;
Δεν θα διαφωνησω μαζι σου, απλα εχοντας την κακη εμπειρια της Μαλακασας (λογω χωρου) ειμαι λιγο επιφυλακτικος στο αν απο παντου βλεπεις (κυριως αυτο) και ακους καλα!! Μην ξεχναμε οτι και ο ιδιος ο Waters ειχε πολλα παραπονα απο την οργανωση στη Μαλακασα…
Οκ αν παω αρενα και βλεπω μονο κεφαλια, αφου εισαι και 2+ μετρα παλικαρι, θα με σηκωσεις στους ωμους σου ε. Κι ας παθεις κηλη μετα. :!:
Η Μαλακάσα είναι Μαλακάσα.Πλέον μιλάμε για κλειστό χώρο.Ένας από τους λόγους για τους οποίος ο Waters έγραψε το The Wall ήταν και η εμπειρία του από τα ανοιχτά,μεγάλα στάδια τα οποία δεν ήταν για μουσική(με αποτέλεσμα η φωνή του Γκίλμορ να ακούγεται τραχιά :? :? )
Πιστεύω ότι σε κλειστό χώρο δεν θα υπάρξουν προβλήματα,θα έχει μεριμνήσει το τεχνικό team.
Όποιος φίλος μπορεί και έχει δει την παράσταση,ας μας πει την εμπειρία του στο θέμα του ήχου
Edit:Ράνια,θα κανονίσουμε άμα είναι8)
Δεν θα διαφωνησω ξανα μαζι σου…Οντως, αλλο πραγμα ειναι ο κλειστος χωρος…Η εμπειρια μου απο κλειστο χωρο οταν ειδα το Wall στο Λονδινο με πληρη συνθεση των Floyd, ηταν το κατι αλλο (ημουν 10 χρονων τοτε)!!!
Επειδη ομως εδω μιλαμε για Ελλαντα, με οτι συνεπαγεται αυτο, με κανει λιγο επιφυλακτικο!! Κλασσικο παραδειγμα επισης κακης ελληνικης οργανωσης ηταν και η συναυλια του 1989 στο Ολυμπιακο Σταδιο. Παλι καλα που τοτε υπηρχαν αριθμημενες θεσεις…Θυμαμαι ακομα στα πανω διαζωματα που αρκετοι μπηκαν χωρις εισιτηριο με την κλασσικη μεθοδο του…ντου…Θυμαμαι οταν τελειωσε η συναυλια 12 η ωρα, δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ μεσο μαζικης μεταφορας!!! Περπατησα χιλιομετρα τοτε, μεχρι να φτασω Συνταγμα (!!!) να βρω ταξι…Η συναυλια ηταν θεϊκη, αλλα οπου εβαλε το χερακι του ο ελληνικος παραγοντας ηταν μπαχαλο!!
Και εγώ να σου πω την αλήθεια φοβάμαι λίγο την οργάνωση εδώ…Αλλά πιστεύω πως λόγω και της σημασίας των event θα είναι τα πράγματα στην θέση τους,αρκεί να έχουμε καλή θέληση και εμείς.
Κατά τα άλλα,μόνο και μόνο που είδα το bold ανατρίχιασα,πες τι θυμάσαι από τότε σε παρακαλώ πολύ!
την οργανωση κατα κορον θεωρω οτι θα την αναλαβουν οι ανθρωποι της Live Nation
Γαμώ τη γκαντεμιά μου γαμώ!!! Δεν θα μπορέσω να έρθω Ελλάδα και έχω τρελαθεί…!!!
Αλλά για να πνίξω τον πόνο μου έκλεισα για 3η φορά στο O2 11 Μαΐου!