Κοιτα να δεις, αυτο που εζησα τοτε, σε τοσο μικρη ηλικια (μολις ειχα ανακαλυψει τους Floyd, χαρη σε εναν θειο μου, ο οποιος αυτος με πηγε Λονδινο για να δουμε τη συναυλια), ειναι κατι που δεν περιγραφεται…Βιωνεται!!! Θυμαμαι, να κλαιω απο συγκινηση στο δευτερο solo του Comfortably numb!! Θυμαμαι εκεινες τις μαγικες εικονες που ειχε το show, τα videos, τις ακτινες laser, πραγματα που τοτε ηταν εντελως εξωπραγματικα!!! Θυμαμαι οτι (χωρις καμια υπερβολη) περασα πολλες αγρυπνες νυχτες προσπαθωντας να συνειδητοποιησω τι εζησα…Περασαν πολλα πολλα χρονια, ειδα πολλες συναυλιες απο διαφορους καλλιτεχνες, και ομως κατι παρομοιο δεν εζησα ποτε, εκτος ισως απο το 1989, οπου ταξιδεψα παλι σε κοσμους εντελως εξωπραγματικους…
Ελπιζω κατι παρομοιο να ζησουμε και στις 8 Ιουλιου, και αν μας παιξει και τα solo του ο Gilmour, τοτε με βλεπω να…ξανακλαιω…
Μπραβο στα παιδια που ποσταραν φωτο, απ’ οτι φαινεται θα βλεπεις καλα και απο τις πανω κερκιδες… Ειμαι κατα 90% να παρω 55αρι…
Με τόσα πολλά φέτος και ειδικά τον Ιούλιο χαλάρα το 55άρι το οποιο μια χαρά θα είναι !
memories …
Περπάτημα μέχρι τις 03¨30 όπου κ φτάσαμε στην Πατησίων! Και στις 8 γράφαμε αγγλικά για τις απολυτήριες! Έγραψα, ότι στίχο ήξερα!!
οταν εδινα για προφισιενσι επεσε ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
γιατι καποια τραγουδια ξεχνιουνται μεσα σε μια εβδομαδα ενω αλλα ποτε?.:roll:
το οτι αρχισα να αναλυω τραγουδια των φλουντ(ΜΟΝΟ) μαλλον ηταν κινηση ματ για να περασω ανετα.
3eri kaneis an stin arena 8a ine seated?
Κι εμάς μας έβαζαν κάτι θέματα με διακοπές και ξερωγώ τι άλλο… Δοκίμιο θα γραφα αν μου βγαινε τέτοιο θέμα!
Έχω την εντύπωση ότι θα είναι όλοι όρθιοι… Αλλιώς θα το διευκρίνιζαν ότι θα είναι καθισμένοι…
Ακριβώς,θα είναι όλοι όρθιοι.
Edit:
Μιας και δημοσιεύτηκε ήδη από το Fleeting Glimpse,ας το πούμε και εδώ.
O David Gilmour θα παίξει πιθανότατα και το Run Like Hell.
Σταυρώστε χέρια,κάντε τάματα,κάντε θυσίες κτλ να μην βγει στο Λονδίνο
Επίσης κάνει λόγο ότι θα υπάρξει και άλλο show εδώ,όπως λένε και τα δημοσιεύματα από την χώρα.
Roger Waters - David Gilmour - Anticipation Builds! Pink Floyd fans around the world are bracing themselves for Roger Waters Wall tour to hit London (11th - 18th May) and the much anticipated appearance of David Gilmour at one of the shows. What’s known is that David has promised Roger that he will appear at one show (and the odds are almost certain it’s going to be London). It’s also known that David will be playing Comfortably Numb and might also play Run Like Hell (Listen to our exclusive interviews BEHIND THE WALL for more info on this). You can be sure AFG will have extensive coverage of this historic event, so make certain you check in often to catch all the updates as events happen. In other news, although not yet announced, we are pretty certain there will be AT LEAST one other show for Greece, possibly more. There are currently no more details on Australia & South America, although as those tours are not planned until 2012 it’s unlikely there will be an official announcement any time soon. AFG - Roger Waters Central!
Είναι σούπερ αγχωτικό να αναρωτιέμαι αν θα βγει εδώ ή όχι, αλλά τουλάχιστον σύντομα θα ξέρουμε, μέχρι τουλάχιστον να γίνει και η τελευταία συναυλία στο Λονδίνο…
Τελικά ισχύει ότι δε θα κινηματογραφηθούν του Λονδίνου? Σαν ράδιο αρβύλα μου ακούγεται… Βέβαια να σημειώσω ότι το ανέφερα σε έναν φίλο μου και είναι σχεδόν σίγουρος ότι στο επίσημο site, δίπλα από τις ημερομηνίες του Λονδίνου υπήρχε η προειδοποίηση όχι κάμερες, κινητά κλπ, αλλά πλέον δεν υπάρχει. Ξέρει κανείς?
από τις φήμες που ακούγονται o Gilmour στο Comfortably numb θα παίξει μόνο το τελευταίο μεγάλο σόλο ή και το πρώτο?? δεν παίζει να τραγουδήσει και το κομμάτι του??
η πιο δύσκολη απόφαση για μένα είναι το τι κάνουμε αν δεν εμφανιστεί στο Λονδίνο (οπότε λογικά θα βγει εδώ) και ανακοινώσουν 3 ή 4 συναυλίες εδώ?? ξεπαραδιαζόμαστε ή το ρισκάρουμε… εγώ μέχρι 2 65αρια για αρένα τα δίνω… άντε και 3…
Απο την στιγμη που θα γυριστει dvd απο Ελλαδα, το θεωρω σιγουρο οτι θα ερθει ο Gilmour εδω. Το θεμα ειναι ποια μερα…
Ώπα,ώπα,ώπα,υπάρχει ΘΕΜΑ
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!!!
Floydized καντους όλους χαρούμενους όπως έκανες πριν 3 λεπτά εμένα!!!
ντοκουμέντα
???
Eλπίζω να μην τρολλάρετε
πείτε ρε…
υπάρχουν ντοκουμέντα… O:)
Θα σας τα πει όλα χαρτί και καλαμάρι ο Floydized σε λίγο φαντάζομαι!!!
Μηλιστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε…τι εφανιστηκς ο γκιλμουρ πουθενα …??? πειτε