λιώσαμε το F5
Υπομονη μωρε να μιλησει ο Φλοηνταιζντ :roll:
O Roger Waters σε μία συνέντευξη του,σχετικά με τα shows στο Λονδίνο,απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει κάποιος “καλεσμένος” ήταν αρνητικός.
Δεν έχω ιδέα για το αν μιλάει σοβαρά ή αν κάνει πλάκα ή ειρωνεύεται ή οτιδήποτε.
Το Λονδίνο παίζει πάρα πολύ όπως είδατε και στο άρθρο που παρέθεσα από το Fleeting Glimpse.Θα δούμε
Ενδιαφέρον, αλλά και πάλι είναι πολύ πιθανό να κάνει πλάκα ή οτιδήποτε. Εξάλλου και να είναι ο Gilmour εκεί τι θα έλεγε? “Ναι, θα έχω έναν καλεσμένο”?
Από πότε είναι η συνέντευξη ξέρουμε?
ρε σεις χαλαρωστε λιγο λεμε
θα βγει ο γκιλμπουρ δεν θα βγει ο γκιλμουρ που θα βγει ο γκιλμουρ ποτε θα βγει ο γκιλμουρ αθηνα λονδινο 1 2 3 μερες ποσες να παω ποιες να παρω τι να κανω που να παω [B]αξκσδξσξκφξακσφηξκασλφηηεςφης;φθιοη;φθις;ηφεηφποι;ηφοις;εηξκσακσλδξαδξξδλκξλσδαξλκαδσλδσδκξλξσκλασλκξξαλσξδσξλκλααδλδσαξσλκ[/B]
ψυχραιμια.μια κωλοσυναυλια ειναι.δεν ειναι αιμοδοσια.
αμα ερθει αθηνα, γαμω. αμα δεν , κλαιν.
[SPOILER]και κατεβαστε το τρελο βινυλ ριπ για wall αντι να συζητατε για πραγματα που δεν μπορειτε να τα επηρεασετε ουτε 1 στο 100000000000000000000000[/SPOILER]
βαλτε κ ενα ανιμαλς να παιζει.το ακουγα παλι σημερα κ μου εφυγε το κεφαλι για 567324253846η φορα.
τα ιδια και τα ιδια μας…[-X
επαθα το ιδιο με σωσερφουλ οφ σηκρετς σημερα, μονο διαστημοπλοια, ας πουμε αν εκανε ο γκιλμορ περιοδεια μονο με αυτο το σι ντι θα πηγαινα στη σεληνη να το δω:p
πως τα πας μετα το θανατο του τζον φιτζεραλντ;
Xωρίς να ξέρω τι θα γίνει,εκτιμώ ότι ο εγωισμός του waters δεν θα του επέτρεπε να ηχογραφήσει το dvd με τον gilmour,όσο και εμπορική ώθηση θα έδινε μια τέτοια συνάντηση.
Μακάρι να διαψευστώ…
H συνέντευξη του Roger είναι δεν είναι 3 ημερών περίπου
Επειδη ξεχασα να το γραψω, μου επιβεβαιωσαν οτι μια ακομα μερα ειναι 100% σιγουρη. Δεν ξερω αν θα ειναι αλλες τρεις, αλλες πενηντατρεις, αλλα μου ειπαν ενα ξερο “ναι” οταν ρωτησα αν θα μπει κι αλλη μερα.
Ελπιζω να μην φαω καμια γκαφα χεχεχε.
Καλημερα.
γεια σου ρε awake χαλαρέ τύπε!!! :rasta:
άνιμαλς ρε!!!
Μιλούσα με ένα φίλο άρρωστο floydά (ήταν το 89 κλπ.), ο οποίος είναι σε κατάσταση space και δεν ενημερώνεται γενικά και του είπα τη φάση με το the wall και μου λέει: ε μαλακάσα ήταν καλύτερα, είχε και από άλλους δίσκους το πράγμα.
Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από κάποιον που ο αγαπημένος του floyd δίσκος είναι ο πρώτος και το ούμαγκούμα, αλλά οκ, υπάρχει και κόσμος που απλά γουστάρει και δεν σκίζει τα ρούχα του για το the wall.
να ακούτε τον awake, ξέρει αυτός.
Λονδινο τελικα:)
doh#-o
shit…
Τουλάχιστον ανακοινώθηκε πριν κλείσουμε για >1 μέρες (όσοι θα το έκαναν μήπως τον πετύχουν σε μία απ’ αυτές).
Εγω γιατι πιστευω οτι θα μας σκασει και εδω ως εκπληξη? Dvd χωρις Gilmour, ενω υπαρχει η δυνατοτητα?
Εμπιστευόμαστε Hit σε ειδήσεις Roger Waters αλλά εδώ προτείνω να περιμένουμε,ούτως ή άλλως οι συναυλίες στο Λονδίνο είναι κοντά.
την τριτη τι ωρα θα πατε περιπου???
Kαλυτερα που το ξερουμε, τουλαχιστον.
Ετσι, αγοραζουμε για τη μια μερα και ειμαστε κυριοι.
Κατα τα αλλα, ισως ειναι και λογικο.
Ο Waters ειναι αρκετα εγωιστης για να μπει ο Gilmour στο DVD, ενω ο δευτερος αρκετα περηφανος για να δεχτει να ειναι ενας απλος guest.
9-9:30, δεν ξέρω αν είναι πολύ νωρίς, αλλά για κάθε ενδεχόμενο…