Roger Waters The Wall Live-OAKA Basketball Arena 8 & 9 & 12 July

κ εγω κατα τις 8:30 περιπου σκεφτομουν αλλα θελω να δω μηπως υπαρχουν κι αλλα “τρελα” ατομα 8)

εγω παντως πιστευω οτι θα σκασει και μυτη και Αθηνα

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία λένε:p

Υπάρχουν… Όπως εγώ που σκέφτομαι να πάω κατά τις 8!:stuck_out_tongue:

Αράχτε ρε παιδιά. Πηγαίνετε κατά τις 10 και ξέρω γω, ούτως ή άλλως τότε ανοίγει το Ticket House. Πηγαίνετε και πιο μετά αν είναι, σιγά.

[SPOILER]το λέω για να έχω πάει o ίδιος απο νωρίς νωρίς φυσικά και να αποφύγω τις πολλές ουρές :PPPP[/SPOILER]

εγω θα παω στο καπακι μετα τη δουλεια.κατα της 4.για να προλαβω και τα 55αρια.αν και δε νομιζω να γινει sold out πολυ γρηγορα.για κανα 2-3 βδομαδες πιστευω θα’χει εισητηρια.

Αποχώρηση από Κρήτη γύρω στις 22:00,άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά γύρω στις 5-6 και μετά καπάκι Ticket House.
Αποχώρηση από την Αθήνα μετά των εισιτηρίων γύρω στις 16:00 και πίσω Ρέθυμνο.
Θα είμαι ένας ψηλός τύπος με ένα πράσινο πουκάμισο το οποίο είναι και κλασικό outfit συναυλιών κτλ.Μην ντραπείτε να μου μιλήσετε,κάντε μου παρέα επειδή θα είμαι μοναχούλης και κουρασμένος και θα σας πω και ένα νέο δήθεν ανέκδοτο.:slight_smile:

:expressionless: γιατί δεν παίρνεις πολύ απλά από το ίντερνετ;

Εγκχμμμ ναι σωστό,αλλά επειδή η συναυλία ανακοινώθηκε πολύ αργά δεν πρόλαβα να οργανωθώ με κάρτες κτλ(δεν έχω) και επίσης φοβάμαι αρκετά μέσω διαδικτύου,ειδικά την πρώτη μέρα.
Έχω να κάνω και κάτι στο ενδιάμεσο:wink:

έτσι οκ, τα άλλα είναι δικαιολογίες

να ξερεις ε! χρωσταω ποταρα!! :wink::smiley:

Ε καλά,σιγά το ταξίδι άλλωστε[-X

Θα τα βρούμε8)

επειδη βαριεμαι να πσαχνω, ποσο ειπαμε τα τικετς???

http://ticketpro.gr/home/popup.php?../upload/events/472/wallarea.jpg

65 Arena
55 Πανω Διαζωμα Κερκιδες
88 Κατω Διαζωμα Κερκιδες
145 VIP

πωωω ξενερωσα τη ζωη μου … γιατι απαγορευονται τα κινητα;;; δηλαδη μια φωτογραφια πειραζει;;;

Ναι:)

το εξαντλησαμε το θεμα με κινητα/φωτογραφικες καμποσες σελιδες πισω. ετσι ειναι η κατασταση, ετσι πορευομαστε. :slight_smile:

σε ειδος δεν πληρωνω να ξερεις!! :p:p

Απο ιντερνετ, τι ωρα θα μπορουμε να αρχιζουμε να αγοραζουμε την Τριτη;;;

10.30 κανονικα!

Όχι ρε σεις, έλεος…να δώσεις τόσα φράγκα για συναυλία??

Αγαπώ τον Waters, λατρεύω τους Floyd, είναι κάβλα το Wall, απλά κάβλα…αλλά τα λεφτά 12 σινεμά…ή 3 βιβλίων…ή 40 τουλάχιστον κονσερβών ρε γαμώτο να πάνε στον Waters από τον καθένα που θα έρθει να τον δει, ένα βράδυ που θα παίξει??

Και μετά βγαίνουμε και μιλάμε περί δυτικού κόσμου κι εκμετάλλευσης και καπιταλισμού κλπ κλπ…δν ξέρω πόσο μελό θ ακουστεί, αλλά κομμάτι αυτού του γαμημένου Wall είναι στις τρελές αμοιβές και τις πανάκριβες κιθάρες του κυρίου Waters…