Roger Waters touring The Wall 2010 - 2011

Εννοούσα το bootleg! :stuck_out_tongue:

"Κυκλοφορει"το show της 20/9 στα γνωστα “μαγαζια”.Δεν το κατεβασα,γιατι δε θελω να το δω σε τετοια ποιοτητα.Καποια κλιπακια στο τιουμπ για να μπουμε στο πνευμα ειναι αρκετα.

Και από τις 21/9 επίσης! :wink:
(ειδικά για τις 21/9, αν κρίνω από τα clips στο YouTube, τα σπάει και από ήχο και από εικόνα)

Γεια σας

Από πού προκύπτει αυτό; Έχεις κάποιες γνώσεις και κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα;

Το 1989 ήμουν 18 χρονών. Ούτε κατά διάνυα δεν είχα καταλάβει τι σημαίνει PINK FLOYD. Τις σκηνές που είδα μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο εκείνο το βράδυ δεν θα τις ξεχάσω ποτέ. Γιός να έχει πάρει τον ποτέρα στους ώμους του και εκείνος να έχει μια γλυκιά ένταση στο πρόσωπο του όταν έπαιζαν το TIME και να τα δίνει όλα. Μια έγκυο δίπλα μας που ο άντρας της την παρακαλούσε να φύγουν για να μη πάθει τίποτα και όταν συνειδητοποίησε ότι εκείνη δεν είχε την πρόθεση να τον ακούσει έβγαλε όλη την συναυλία παρακαλώντας μας να ανοίξουμε χώρο ώστε να μην ζεσταίνεται και να μπορεί να ανασαίνει. Όταν φεύγαμε, έξω από το στάδιο είχε άλλες 80.000 κόσμο. Άκουγα τους μεγαλύτερους να λένε. Φαντάζεσαι να ήταν και ο Waters εδώ, οι μισοί θα μέναμε από καρδιά επιτόπου.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να φτάσεις στο συμπέρασμα ότι ο Waters δεν είναι τραγουδιστής.Βασικά ο ίδιος το έχει δηλώσει όπως και το άλλο με την φωνή του.Δεν τα λέω από μόνος μου.

Κατά τα άλλα πες και άλλα για το '89!:stuck_out_tongue:

Δηλαδή μου λες (λέει) ότι πρέπει να δώσω κάποιες εκατοντάδες ευρώ για να πάω να ακούσω κάποιον ??άφωνο??. Μπορείς να μου πεις που το έχει δηλώσει αυτό και πότε;

Υ.Γ. Έχε υπόψη σου ότι οι αναγνώστες του Rolling Stone στο εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου 2003 τον έχουν ψηφήσει μέσα στις 20 πιο χαρακτηριστικές φωνές της ROCK.

Πάμε στο θρεντ των Floyd καλύτερα.

Το ότι είναι χαρακτηριστική φωνή, δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλή. Και γενικά μιλώντας, ο Waters έχει περιορισμένη φωνή, και όπως σημείωσε ο Floydized κατά καιρούς νομίζω το έχει παραδεχτεί ο ίδιος - μια φορά μάλιστα και σε δίσκο των Floyd: κάλεσε τον Roy Harper να τραγουδήσει το Have a Cigar γιατί η φωνή του δεν το πάλευε.
(τώρα γιατί δεν το είπε ο Gilmour… άγνωστο)

Υ.Γ. Τα polls του Rolling Stone δεν είναι και ό,τι εγκυρότερο πάντως, οπότε μη δίνεις σημασία. Π.χ. σε αντίστοιχα polls για σημαντικούς δίσκους, αγνοούνται διαμάντια του παρελθόντος προς όφελος καινούριων και αρκετά αμφιβόλου διαχρονικότητας δίσκων.

The Wall was too high as you can see:D

Speachless…

γινεσαι προκλητικος! :p:p

α ρε τυχερε! ζηλευω! αλλα που θα παει! και εδω να μην ερθει κατι θα κανω και θα παω Ζαγκρεμπ! ελπιζω δηλαδη…

Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί εδώ σε παλιότερα post αλλά υπάρχουν στο internet τα πρώτα lives της περιοδείας…

γενικοτερα ναι! εχουν ποσταριστει νομιζω και λινκ απο youtube

τι γινεται ρε παιδες?? δεν εχουμε κανενα νεοτερο??? :-:-s:-s

http://www.rocking.gr/live/Roger_Waters_performing_The_Wall_@_Nassau_Veterans_Memorial_Coliseum_Uniondale_Nea_Yorki_IPA_121010/8357/

το ειδα!! αλητη!! :p:p

Τι θα ζήσουμε ρε μάγκες έτσι και έρθει…

θα ερθει ομως??? πολυ αργει ρε παιδια η υποθεση…:-k:-k

ξανα εγω αλλα διαβασα αυτο στο A Fleeting Glimpse και ειπα να το ποσταρω

David Gilmour For London Wall Show/s? Despite ‘Classic Rock Presents: Prog’ claiming in an interview/article with Roger Waters in September that David Gilmour would appear at a Wall show somewhere in the USA (to play the promised one off Comfortable Numb) the rumours are reaching a crescendo that in fact David will appear at one of Roger’s London O2 Arena shows.(All 6 of them if you believe some rumours!) Classic Rock reported the following back in September: ‘Adding to the excitement of such an appearance was the revelation on Waters’ own Facebook page that Gilmour has now agreed to perform Comfortably Numb at an as-yet unnamed show on Waters’ US tour. … Naturally the internet has been abuzz with rumour and conjecture about what this might mean and whether it signals a more permanent reunion. At the time of writing, all that’s being talked about is the ‘one off’ appearance in America.’ Now other sources are refuting that, with money being placed on at least one London appearance. Even Mojo have tipped London by reporting in their December issue (issue 205, Dylan cover), “Gilmour himself is rumoured to show up at the London concerts in May”. Watch this space! UPDATE: We have heard from Roger’s Manager about the above rumours who has advised us as follows:: “They are certainly rumours that have no truth, absolutely nothing has been decided”. So there you have it.

Αρχίζω να σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Ζάγκρεμπ…

Αν μέχρι τα χριστούγεννα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για Ελλάδα και έχω πάρει πτυχίο, θα κλείσω εισιτήρια για Κροατία… Έχασα το live του Dark side of the moon τότε και ακόμα το μετανιώνω…

Παίζουν και οι guardian 2 μέρες πριν (20 ευρώ είσοδος!!) οπότε δεν με χαλάει καθόλου ένα 5ήμερο Κροατία με δύο συναυλίες στα καπάκια…