+1000000000000:roll:
Δηλαδη μονο σε μενα και στον Τολκι αρεσε το καινούριο ?? ?? 8)
Οχι…κ σε εμενα αρεσει. Δεν ειναι το κορυφαιο αλμπουμ αλλα ειναι ενα αρκετα καλο αλμπουμ για εμενα…
Και εμένα μου αρέσει. Αλλά όσο υπερβολικό είναι να λέει κάποιος ότι είναι επικός δίσκος μπλα μπλα άλλο τόσο είναι να λέει ότι είναι πατάτα. Απλά για μένα είναι κατώτερο του Theogonia, σίγουρα όμως καλύτερο από το Sanctus Diavolos.
μια χαρά δισκάκι είναιι και με ορισμένες φοβερές στιγμές. Γράφτηκαν πολλές υπερβολές παραπάνω
1)Το κατάλαβα σε κάποιους άλλους αναφερόμουνα όχι σε σένα ρε:wink:
2)Σε θέματα Black metal μάλλον ψιλοάσχετο με λές (δε ασχολούμαι και πάρα πολύ με το άθλημα:D) οπότε γι αυτό και η διαφορετική αντίληψη των όρων “στενή” - “πραγματική” Σε άλλα τόπικ ή μέσω πμ το συζητάμε όσο γουστάρεις:wink:
3)Σύμφωνοι. Απλά έκανα ένα γενικότερο σχόλιο πάνω στο κομμάτι και μετά είπα και τη γνώμη μου.
Ύστερα από πάρα πολλές ακροάσεις η αρχική μου γνώμη δεν αλλάζει! Ένας εξαιρετικός δίσκος. Οι R.C σε κάθε τους δουλειά ανανεώνουν τον ήχο τους που αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι! Για μένα ένας από τους καλύτερους τους (γιατί όχι και ο καλύτερος?). Και αυτά τα λέει κάποιος που έχει λιώσει ώρες ακούγοντας Passage To Arcturo και Thy Mighty Contract!
δεν πιστευω λεξη. φετος τους εμαθες.
:lol: :lol: :lol:
:lol::lol::lol: Αν έλεγα ψέματα δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να κάνω ποστ πίστεψε με!
Ασ’ τα αυτα και πες μωρη κυρια… γιατι δεν ηρθες στο παρτυ;
δεν σε πιστευω λεμε. και βιντεακι να μου δειξεις στο γιουτχιουμπ με το προσωπο σου ν’ ανοιγοκλεινει το στομα σε Exiled Archangels, καραοκε θα ειναι και δεν θα κοιτας στην καμερα.
ποτοφ, ημουν σε παρτυ γνωστης συμφορουμιτησας.
καταρχην να χαιρετησω μιας και ειμαι καινουριος στο site και να πω καλως ηρθα στην παρεα σας
για τον δισκο τωρα εχω να πω μονο τα καλυτερα.σε πρωτη φαση,και μονο το concept του δισκου,εαν ληφθει σοβαρα υπ’ οψην την στιγμη της ακροασης,σε μεταφερει τελειως αλλου.δεν ξερω,μπορει να ειναι επειδη ειναι ουσιαστικα ο πρωτοσ δισκος τους που ακουω ολοκληρο αλλα με ενθουσιασαν.ε, τωρα πειτε μου οτι σε κανεναν δεν εκανε εντυπωση ποσο ζωντανα ηταν τα συναισθηματα εντασης και ανατριχιλας ακουγοντας το δαιμονων βρωσσις και το orders of the dead…
Δοκίμασε να ακούσεις ολόκληρα τα Non Serviam και Thy Mighty Contract…σε εκλιπαρώ όμως.
SOS!! SOS!!! βαμμενοι μπλακ μεταλλαδες ακολουθει γνωμη παουεροκλασικομεταλλα+χαρντροκα για το αλμπουμ…απομακρυνθειτε…
ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!
ενα τερααααααααααααααααστιο μπραβο σ’αυτα τα παλουκαρια και ιδιαιτερα στον Σακι(ς) για την δουλεια που κανουν τοσα χρονια…εις ανωτερα…
Πριν από λίγο ΕΑΛΩ κ η Στοκχόλμη…η χάρτινη έκδοση αγοράστηκε από τοπικό δισκοπωλείο προς 16 ευρώ. Η σούπερ-εκδοση με τα πολλά δώρα κ η έκδοση σε βινύλιο ξεπούληθηκαν ήδη όπως μου είπε η γκοθομεταλλοσουηδέζα που δουλεύει στο μαγαζί. Χαιρετίσματα από Σκανδιναβία!
οι ROTTING CHRIST στην Κρητη για το AEALO :
(check το promo video με το μηνυμα του Σακη στους οπαδούς της μπάντας)
Ο Σάκης δεν χρησιμοποίησε τελικά ολόκληρο το κομμάτι της Galas. Για την ακρίβεια αφαίρεσε τους πιο καυστικούς για την γείτονα χώρα στίχους. Όχι πως δεν θα το αντιληφθούν αυτό οι Τούρκοι φίλοι του σχήματος…
εγω θελω φωτο προαναφερθεισας πωλητριας και αμα ειναι ετσι οπως θελω να ειναι κανω κ τατου εαλω κ σκαω γυμνος στην κεντρικη πλατεια της στοκχολμης (θα χει, δε θα χει μια ?)
Προσωπικά το άλμπουμ μου θύμησε το Θεογονία!!! Δεν τρελάθηκα δηλαδή…
Όπως αρχίζει το 1ο κομμάτι είναι τρέλα… “Χάρε χάρε πάρε με…”
Το τελευταίο κομμάτι μ’ έκανε ν’ ανατριχιάσω…
Κάποια στιγμή θα τ’ αγοράσω!! Πρέπει να υποστιρίζουμε την ελληνική σκηνή!!!