Rotting Christ - ΕΑΛΩ

Γεια χαρα παιδες!
Ειναι ευκολο να με πληροφορησει καποιος σε πιο κομματι του Aealo συμμετεχει ο Magus???
Ευχαριστω!!!8)8)

Φωνητικά στο …Pir Threontai o Magus 8)

Μετά από υπερατλαντικό ταξίδι και το σχετικό λυώσιμο στο mp3 όλες αυτές τις ώρες…
Μου αρέσει περισσότερο και από το Theogonia…
Είναι διαμάντι…
Στην αρχή είχα ξεχωρίσει κάποια κομμάτια…τώρα δεν μπορώ να βάλω κανένα στο repeat αν δεν τελειώσει ολόκληρος ο δίσκος…
Από την αρχή ως το τέλος ανατριχίλα κι απόλαυση…

Για προτεινετε κομματι για πρωτο βιντεο κλιπ. Εγω λεω το " Noctis Era " 8)

Demonon vrosis8) ειναι αυτο που ξεχωρισα

τα πιο αδιαφορα κομματια του δισκου?

νιωστε λιγο

Άλλο τι μας αρεσει απο τον δισκο, και άλλο ποιο προτινουμε για πρωτο βιντεο κλιπ.

απο ποια αποψη να προτεινει καποιος βιντεοκλιπ δλδ?

Τα βίντεο-κλίπ έχουνε να κάνουμε με την προώθηση του δίσκου, επομένως το hit-άκι πάει για βίντεο.

world peace.

indeed,απλα δν ειναι μονο αυτα τα 2 τα κομματια του δισκου.

dub-sag-ta-ke,και μην μου πειτε οτι δεν ειναι χιτακι και οτι ειναι τα παραπανω ε.

Bασικά θα ήταν γαμάτο αν έκανε κάποιος (γιατί όχι κάποιος φοιτητής κινηματογράφου εδω στην Ελλάδα που να θέλει να κάνει καμιά διπλωματική για να μην έχουν και ένα κάρο έξοδα) μια ταινία μικρου μήκους αντί για βιντεο κλιπ βασισμένη στο ordes from the dead.

σημερα το τσιμπησα το δισκακι!!!εχω ακουσει οτι γαμει,για να δουμε!!

ο δισκος αν κ με λιγες ακροασεις σπερνει!!!οι ανθρωποι δε σταματουν νΑ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ!!πολυ μπροστα!!!

Ο Χίτλερ μαθαίνει για το “ΕΑΛΩ” των Rotting Christ

UPDATE : ENGLISH SUBTITLES #-o

εδώ και 3 βδομάδες το ακούω ανελλιπώς, πολλαπλές φορές ημερησίως. δε θέλω να ακουστώ αιρετικός για τους παλιούς φαν της μπάντας, αλλά πιστεύω οτι εδώ πέρα έχουμε να κάνουμε με την αρτιότερη δουλειά τους και ένα δίσκο τοτέμ για το black/folk metal. πιστεύω πως σε μελλοντικούς απολογισμούς θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον σκληρό ήχο. επίσης, από πολύ νωρίς ανεβάζει τον πήχη του άλμπουμ της χρονιάς σε δυσθεώρητα ύψη.

Υ.Γ. τί πιο τέλειο soundtrack για το επερχόμενο clash of the titans?

Κόψε κάτι.

εσύ αν θέλεις κόψε οσο θες, εγώ τόσο πιστεύω, τόσο γράφω.

Δηλαδή είναι κάτι σαν το De Mysteriis των 10’s ?

eiμαι οσο ενθουσιασμενος εισαι κ σει!!οι ανθρωποι ειναι απο τα τεραστια ονοματα της σκηνης πια!!

thank god, ευτυχώς ΟΧΙ! απλώς, να αναφέρω οτι το παραδοσιακό blackmetal δεν με τρελαίνει. ίσως κάτι να γίνεται με dodheimsgard, ved buens ende, akercocke, κτλ, αλλά μέχρι εκεί. γι’αυτό και στα αυτιά μου ακούγεται πιο ευχάριστα η προσέγγιση των RC, που είναι περισσότερο folk, παρά βλακ.

απόψεις είναι man.