4 Μαρτίου βγαίνει αλλά ο τυπάς δεν ξέρω πως αλλά το εξασφάλισε νωρίτερα.
Γι’ αυτό δεν λήκαρε ακόμα. Σε καμιά βδομάδα πιστεύω.
4 Μαρτίου βγαίνει αλλά ο τυπάς δεν ξέρω πως αλλά το εξασφάλισε νωρίτερα.
Γι’ αυτό δεν λήκαρε ακόμα. Σε καμιά βδομάδα πιστεύω.
ε τι σε καμιά βδομάδα, όποιος το αγοράσει ας κάνει την καλή.
σε άλλα νέα, https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521396_10200664849933482_445962523_n.jpg.
στον ίδιο κωλοχώρο που είχαν παίξει και παλιά, όπως και οι nightstalker.
Αυτό είναι αρκετά διαφορετικό, ωραίο! Therion μου θύμισε…:!:
Ανεμπνευστο
αρκετα καλο κομματι,μονη μαλακια οτι θυμιζει phobos synagogue
Ψαλμωδιες και ατμοσφαιρα μονο.
Ένα πιο therion/late dimmu borgir-ish Phobos Synagogue. Βασικά μου άρεσε, αλλά οκ πολύ λίγο για τα επίπεδα των RC. Έχουν αφαιρέσει την απλότητα που χαρακτήριζε τις παλιές τους δουλειές, και η οποία απλότητα ήταν ένα απο τα χαρακτηριστικά της επιτυχίας τους. Ο δίσκος θα σαρώσει στις νέες ηλικίες, έχω την εντύπωση.
Επίσης κάτι που παρατήρησα και στο πρόσφατο live τους εδώ, είναι τα θαμένα φωνητικά του Σάκη.
…και μένα το ίδιο:):!:
Δείχνουν να πηγαίνουν σε πιο dimmu borgir therion μονοπάτια. Μόνο που δείχνουν να το κάνουν καλύτερα. Προσωπικά οι Dimmu άρχισα να μου φαίνονται όλο και πιο βαρετοί όταν έβαζαν μέσα συνεχώς ορχήστρες, φωνές και προσπαθούσαν συνεχώς να βγάλουν έναν όλο και πιο μεγάλο και γεμάτο ήχο (με αποκορύφωμα το death cult… που από το ένα αυτί έμπαινε και από το άλλο έβγαινε). Οι RC φαίνεται να έχουν πιο απλές δομές σχετικά με Borgir και therion και πιο πιασάρικα ριφ. Γενικά ως τώρα μου αρέσουν αυτά που άκουσα.
Ωραίο αυτό…
Λοιπόν το [B]P’unchaw kachun - Tuta kachun[/B] είναι απίστευτα τρελό χιτάκι και έχω φάει τρελό κόλλημα. ΣΟΔΕΣ ΜΕ BUENOOOOO… ΔΩΩΩΩΩΣΕΕΕΕΕ… ΣΟΔΕΣ ΜΕ BUENOOO και τα μυαλά στα κάγκελα λέμε.
Eλα αυτό με τον Βενιζέλο που έγραψα ήταν καλύτερο…
ναι ρε φιλε,ειναι το σηκωμα της μπασοχορδης στο 3.30 που μετα φωναζεις…ΠΑΜΕ ΡΕ:D
δεν ξέρω αν το είπατε αλλά εδώ σε στριμ
http://www.believedigital.com/configPlayer/0822603128222/en/
Τιμές για cd ξέρουμε; Στο No remorse 15.50 το απλό, 17.50 to box. Αλλού;
PotofGold…
[SPOILER][B][SIZE=“5”]Welcome to HEL!!![/SIZE][/B][/SPOILER]
[I]Στην Μόσχα αδελφές μου, στη Μόσχα[/I]
Το πήρα και εγώ από Metal Era σήμερα, το limited! Η τιμή πάντως μου φάνηκε αρκετά καλή, 18 ευρώ για το limited όταν πάνω κάτω αυτή συνήθως είναι η τιμή για το απλό cd. Δεν ξέρω πως καταφέρανε να το έχουν νωρίτερα από την επίσημη ημερομηνία διάθεσης αλλά καλύτερα γιατί δεν άντεχα άλλο! Άυριο πρώτη ακρόαση, για να δούμε τι θα ακούσουμε!
Γιατί δεν το ακούς σήμερα?