Sabbath(Ozzy) vs Sabbath(Dio)

Δηλαδη τη δισκογραφια των Σκορπς ή των Μειντεν πως την ακουσες ξερω γω;;;

Εννοειται ντροπη για το ιδιο το φορουμ που σε 'χει μοντ, καθως και για ολους εμας τους maidenheads που σε θεωρουσαμε αξιο συμπαραστατη μας, χωρις να ξερουμε οτι εισαι λειψος.

[-X

Α για να σου πω, δε θέλω δικαιολογίες και λακίσματα κι από σένα! Εδώ αναλαμβάνουμε την Ιερή Αποστολή να ξεστραβώσουμε τους κατά τ’ άλλα προσφιλέστατους αυτούς πλην καθυστερημένους μεταλλικώς συμφορουμίτες. Από σήμερα έχει εντατικά μεταλλικά γυμνάσια με ελέγχους προόδου, διαγωνίσματα και όλα τα σχετικά. Και άμα θες αναλαμβάνει ο καθένας από έναν. Διάλεξε τον δικό σου.

Κι εγώ σε λλλλέω ότι έτσι με την πιο βαριά φωνή (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ όταν είναι του Dio) γίνονται ακόμα πιο νάαααααις Μπόρατ μόουντ οφφ

Τι πανηγυρίζεις ρε ζωύφιο, ακόμα δεν έληξε το ματσάκι!

Πρόσεξε, εγώ όταν μιλάω για τους Sabbath πάντα στο μυαλό μου κλωθογυρνάνε συνειρμικά οι δύο έτεροι της Αγίας Τριάδας της σκληρής μουσικής, ήτοι οι Judas Priest και οι Led Zeppelin. Δεν μπορώ να το ελέγξω. :smiley: Γραφικότητα λες; Εγώ λέω ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα να πετάξω μια τέτοια ακυρίλα όπου να ναι γιατί έχω τη βεβαιότητα ότι αυτό που λέω είναι το μεταλλικώς ΟΡΘΟΝ. Εσύ απ’ την άλλη να πετάξεις εδώ μέσα κάτι για τους Μαϊντανούς δε θα το τόλμαγες απλά, γιατί ξέρεις ότι θα σε παίρνανε όλοι με τσι ντομάτες!

ΒΕΝΤΟΥΖΑ :!:

Εχεις τη βεβαιοτητα του αμπαλου.

Απο την αλλη εγω με καθε σιγουρια, μπορω να κατηγορω το freedom οτι δεν εχει ολα τα τεκμηρια, ωστε να λεει παντα και παντου και με καθε βεβαιοτητα οτι οι Maiden ειναι το μεγαλυτερο μεταλ συγκροτημα ολων των εποχων.

Τη στιγμη που εσυ εχεις φτιαξει μια αγια τριαδιτσα στο κεφαλακι σου.

Πρώτον, μέχρι σήμερα χρειαζόσουν το δεκανίκι της διαιτησίας (βλ. των mods) για να επιχειρηματολογείς υπέρ της αστείας σου αυτής άποψης, άρα είσαι αντικειμενικά άμπαλος. Δεύτερον, το σημερινό ξεγύμνωμα του εν λόγω mod καθιστά ακόμα πιο σαθρό το οικοδόμημα που πήγες να φτιάξεις στο μυαλό σου. Όταν ο Εκπρόσωπος Τύπου της Μαϊντανικής γραμμής αποδεικνύεται πιο άμπαλος κι από τον Άμπαλο Αμπαλιάδη, πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου των Άμπαλων, η Μαϊντανική γραμμή αντικειμενικά δέχεται συντριπτικό πλήγμα. Λογικό είναι να πανικοβάλλεσαι και να γράφεις πράγματα που από μόνα τους αναιρούν τη γραμμή που επιμένεις να υποστηρίζεις, μην αποδεικνύοντας τίποτα άλλο από το πόσο αβυσσαλέα άμπαλος είσαι.

Ακουστε ολη την δισκογραφια των Sabbath, μετραει, εχουν δικιο τα παιδια. Αλλα ειδικα τα αλμπουμ με Ozzy και DIO…

Το οτι στρεφεις αλλου την προσοχη (στην αμπαλοσυνη καποιου φρηντομ) μπας και συμμαζεψεις τα ασυμμαζευτα με κανει απλα να γελαω.

Το οτι ενα μελος της Μαιντανικης γραμμης (οπως αναφερεις, χρησιμοποιωντας χαρακτηρισμους νομιζοντας πως ετσι θα καταφερεις κατι) αποδειχθηκε αναξιο της βαριας κληρονομιας δε λεει τιποτα, διοτι εχουμε τη δυνατοτητα να καλυπτουμε ανετα τις απωλειες.

Οι αποψεις μας δε χρειαζονται Εκπροσωπους Τυπου.

Εκτοξευονται απο τους παντες και προκαλουν τον τρομο.

+1

αλλα πλην τα παρακατω albums…

Seventh Star
The Eternal Idol
Cross Purposes

μεγάλη απογοήτευση…

Συμφωνω απολυτα και σε αυτα προσθεσε και το Technical Ecstacy και ακομα πιο πολυ το Never Say Die…

αν και ψοφάω για το Technical Ecstacy και το Never Say Die μου φαίνεται αρκετά πειραματικό για αυτούς και το γουσταρω…
πολύ κλοτσάνε σε αυτά τα 2 album οποτε ναι και αυτά απέξω…

:lol::lol::lol::lol:

Σε λίγο θα βγω και εχθρός του Μετάλλου!

Τα 2 πρώτα παίζει να είναι τα αγαπημένα μου αυτή την εποχή, ειδικά το eternal idol το έχω λιώσει :stuck_out_tongue:

Γενικα δεν ειμαι φαν αυτης της εποχης, ειναι η χειροτερη τους κατα την αποψη μου, αλλα δεκτη η γνωμη σου, περι ορεξεως…

Ο Dio εχει ΤΗ φωνάρα αλλά θα πώ Black Sabbath με Ozzy γιατί εμένα o Ozzy μου “βγάζει” αυτή την Black Sabbath ατμόσφαιρα, αυτή τη darkίλα :stuck_out_tongue:

Τα αλμπουμς των Σάμπαθ που δεν είναι ΘΕΪΚΑ είναι μόνο τα Never Say Die, Seventh Star και Forbidden. Ένα ανά δεκαετία δηλαδή.

ΟΛΑ τα υπόλοιπα χώνουν το σύμπαν όλο, και όποιος δεν τα’χει ακούσει ΟΛΑ, πατάει ΤΩΡΑ Alt+F4 και τρέχει να τα πάρει.

Απλά πράματα.8)

Ωχ; Αυτό δεν το είχα προσέξει.

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΙΣΚΑΡΑ! 8O[-X

Δισκάρα είναι και το Technical Ecstasy απλά δεν είναιi τόσο heavy όσο τα άλλα.
Ο dio παρακαλείται να πάει σπίτι του και να μείνει εκεί. Ακούς εκεί πάει να συγκριθεί με τον Ozzy…

Συμφωνώ. :p:p:p

:smiley: Μπορώ να τσακώνομαι για μέρες στο Sabbath vs Dio :stuck_out_tongue:

Ε, οχι και υπερδισκαρα το Technical Ecstacy,:-k το δεχομαι να σου αρεσει, αλλα οχι και υπερδισκαρα… Μην τα ισοπεδωνουμε ολα…

ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΔΙΑΟΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΤΩΝ ΣΑΜΠΑΘ ΜΕ ΟΖΖΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΝΙΚΑΛ ΕΚΣΤΑΣΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΙΣΚΑΡΕΣ ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣ :!:

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΩΡΕ :!:

Καλά ε, πολύ μ’ αρέσει αυτό το κανγκουροσαμπαθολέ στυλ που έχω λανσάρει τον τελευταίο καιρό. :smiley: