Sabbath(Ozzy) vs Sabbath(Dio)

Έ ρε κακό που έχει κάνει το ίντερνετς.

Να μην έχετε ακούσει ούτε τους μισούς δίσκους σάμπαθς, δεν είναι κακό.

Κακό είναι να μην ΤΡΕΧΕΤΕ να τους ακούσετε όλους. ΒΟΥΡ στον πατσά ωρέ γκιαούρηδες!:stuck_out_tongue:

Mάθετε μπαλίτσα ωρέ.

Αγαπάμε και Ντίο και Μάρτιν δίσκους, αλλά αυτοί με τον Όζαρο ήταν για τους σάμπς ό,τι και ο χρυσός αιώνας του Περικλή για τη χώρα μας.

Τα πες όλα.:!:

:cry: συγκινήθηκα

Nαι, αλλά στον Χρυσό Αιώνα δεν είχαμε ούτε Σαμπρίνα ούτε Γωγώ Μαστροκώστα οπότε αγαπάμε και Ντίο Ερα. \m/

Εχει το Dirty Women.

Τελος συζητησης.

fixed

fixed

Ας συνεχίσει ο επόμενος παρακαλώ. :D:p

ούτε που θυμάμαι πόσες φορές μπορεί να έχω απαντήσει σε αυτή την ερώτηση…

Sabbath με Dio (και Martin και Hughes και Gillan :P) και Ozzy μόνος του.

:expressionless:

Τραμπ μ’ έστειλες τώρα έτσι.

ε, τι να κάνουμε, έκαστος στο είδος του :p:lol:

Sabbath γενικώς, και με τον Όζακλα ειδικώς!

Τι να πω, σπό όλη τη δισκογραφία τους, το μόνο που δεν μπορώ να ακούσω μα-με-την-καμία είναι το Forbidden. Το είχα πάρει μόλις βγήκε, η σχέση μας ξεκίνησε στραβά (disgust at first sight), και έκτοτε δεν έχω κάνει κινήσεις για να την αναθερμάνω.

Το θέμα όμως είναι, ότι με τον Ozzy, οι Sabbath ήταν κατά βάση ένα 70’s rock group. Βαρύ, σκοτεινό και ασήκωτο, rock, όμως, με την φιλοσοφία που είχαν τα συγκροτήματα της εποχής εκείνης. Δηλαδή, πειραματισμός, εισαγωγή ετερόκλητων στοιχείων στους δίσκους, και άλλα τέτοια ωραία, που με κάνουν να τους εκτιμώ αφάνταστα. Έβαλαν ένα ογκόλιθο ΝΑ με το συμπάθιο για την δημιουργία του metal, δεν το έκαναν όμως συνειδητοποιημένα. Απλά, έτσι τους βγήκε, ως ανάγκη διαφοροποίησης -που να ήξεραν τα επακόλουθα!

Με το ζουμπά τώρα, αναγεννήθηκαν ώς ένα straight ahead heavy metal συγκρότημα, και από εκεί που τους έιχαν όλοι ξοφλημένους, έβγαλαν δυο δισκάρες, που λογικό είναι να αρέσουν σε όσους έχουν αμιγώς μεταλλικά γούστα. Λατρεία και αυτή η περίοδος, λιγότερο, όμως, σε σχέση με την αρχική.

Επίσης, το Born Again είναι ένα πολύ παρξηγημένο δισκάκι, ενώ τα Headless Cross και Tyr, είναι απλά απίστευτα!

Διαφωνω, αλλα ενταξει με τις μεγαλες αγαπες ειναι πιο δυσκολο να εισαι αντικειμενικος… Και εγω το παθαινα αυτο, αλλα εχω μαθει και προσπαθω να ειμαι πιο αντικειμενικος…

με καλυψες απολυτα με τα bold.σωστος.

Ολοι οι περιοδοι των Sabbath ειναι ιστορικες, αλλα γουσταρουμε τον κοντο ΘΕΟ DIO πιο πολυ απο Ozzy και το Heaven And Hell ειναι το Υπερτατο σημειο της καριερας τους το peak τους…:bow2:

Καταρχήν να πω ότι είναι δεδομένη η αγάπη και η εκτίμηση για τον DIO. Δεν χρειάζεται καν σχόλιο αυτό. Όμως…
Black Sabbath είναι η βλοσυρή, απόκοσμη και «μουχλιασμένη» φωνή του Ozzy.
Οι άλλοι είναι οι ?Heaven & Hell?

διώξτε τον!

eisai metal boy opote vriskw logikh thn antilhpsh sou.

san na eisai olympiakos k na les ‘kalyteros o stoltidhs apo ton mesi’

kapoia stigmh isws deis thn alh8eia dixws ‘metal gyalia’

greeklish = pc problem.thanx

κι αυτόν.

Εξορία στην Αλόννησο

fixed.

:stuck_out_tongue: