obvious trolls are way too fucking obvious
@ Aegean Lion
Φίλε με όλο σεβασμό και χωρίς καμία διάθεση για προσωπικές αντιπαραθέσεις θέλω να πω το εξής : Μετά από ένα τόσο ωραίο κείμενο από τον Somna…η δικία σου προτροπή ήταν να ακούσει bieber και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, δηλαδή στην ουσία θεωρείς αυτό το κείμενο αλλά και τις απόψεις που περιέχει αντάξιο ενός φαν του bieber άρα ανάξιο προς heavy metal και rock γενικότερα?
Μήπως τελικά άλλος υποβαθμίζει την μουσική που αγαπάμε όλοι εδώ μέσα?
αφού το λέει ο άνθρωπος
[B][I]obvious trolls are way too fucking obvious [/I][/B]
συριζα ψηφιζειs εσυ ρε
ναι, είμαστε αριστερή σφηκοφωλιά εδώ. επιτελούς η μακεδονια στα σκοπια
ζωο συριζουλη
Όληη;; Κανένα γαλατικό χωριό δε θα γλυτώσει;;
βρε μεχρι τη λαρισα ολα να τα δώσουμε. να μην πω ολη την ελλαδα. αφού ετσι και αλλιώς δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τίποτα.
να μην σου πω να φωνάξουμε ξανά και τους τουρκους να μας κάνουν το μάνατζμεντ για καμιά 400αρια χρόνια μπας και δούμε άσπρο φως.
ελα ολοι μαζι
ααααλεεξααααντεεερ δε γκεεεεεειιιιιιι…
Tελικά το λύσαμε το θέμα;;;
α. Προφανώς και συμφωνώ με αυτά που λες περί καπήλευση και για το ότι οι κάτοικοι του ελλαδικού χώρου δεν έχουν πλέον καμία σχέση με εκείνους που δημιούργησαν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Όμως επειδή υπάρχουν κάποιοι που τον καπηλεύονται, πρέπει οι υπόλοιποι να το πάρουμε αυτό σαν ντε φάκτο και να μην ασχοληθεί κανείς με αυτόν πλέον, υπό τον φόβο να μην χαρακτηριστεί σαν αυτούς που όντως τον καπηλεύονται?
β.
[B]αν εσύ συνθέσεις μουσική με στίχους για τη μάχη του μαραθώνα[/B], βλέπεις στον εαυτό σου ένα γνήσιο δημιούργημα των αρχαίων θεών (;;), οπότε μάλλον θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο των υπόλοιπων που ήρθαμε από τους ταπεινούς πίθηκες,
Γιατί βάζεις στην ίδια κατηγορία το μπολντ με τα υπόλοιπα?Επειδή ισχύει αυτό για τους συγκεκριμένους, ισχύει και για όλους όσους ασχοληθούν με μια τέτοια θεματολογία?
Στο ξαναλέω ότι ρωτάω, όχι για να “υπερασπιστώ” τους συγκεκριμένους που δεν είναι να τους πέρνεις προφανώς στα σοβαρά με αυτές τις απόψεις, αλλά για τη γενικότερη τοποθέτηση πάνω στο θέμα.
Δεν χρειάζεται πανικός.Aπλά χρειάζεται να βγει κι ένα παράλληλο tribute στον Μεγαλέκο με τα εξής τραγούδια-ενότητες:
1.The Murder Of Filippos And The Rest Of The Heirs
2.The Thiva Massacre
3.The Crucifixion Of 2000 Young People In Tyros
4.The Slaughter Of Over 10000 Youngsters In Gaza
5.THe Murders Of Friends And Relatives(parts 1-4)
part1:Filotas
part2:Kallisthenis
part3:Parmenion
part4:Kleitos
6.Τhe Self-Proclaimed God And The Forced Obedience
7.The Destruction Of Persian Monuments And Other Crimes Against Local Culture
ως επιμύθιο έστω και να παρουσιαστεί συνολικά η ιστορική αλήθεια.:roll:
Αν σου κλεψω το κονσεπτ μετα θα μου ζητας δικαιωματα??
Όχι ρε,για όλους εμάς τους ορίτζιναλ απογόνους είναι public domain.
Καλα, σε ποια χωρα ζουσατε τοσο καιρο;
http://www.metal-archives.com/albums/Zion/Drakula/110728
[SPOILER]
Turks, were defeated by the White Knight
Dracula punish unsoul victims
By impaling them on stakes
Then displaying them publicly
[/SPOILER]
Το project τους με τιτλο Zion παντως ΓΑΜΑΕΙ κι ο Χρηστος (δεν παιζει στους Sacred Blood, μη τον φατε) ειναι μια χαρα γαμω τα παιδια. Και το καλοκαιρι ετυχε να γνωρισω μια κοπελα απ τη Τουρκια, δεν την παλουκωσα ομως. Χαλαρωστε.
Δεν ειχαμε προβληματα, ολα πανε ανθηρα, οι Sacred Blood κι οι Dark Messiah μας πειραξαν.
ανοιχτό πουκάμισο, μουστάκι και greek kamaki στην ροδο?
Θυμάμαι έναν παλιό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ… Φιλώτας Πέλιος…
Ξαδέρφια είναι;;;
Και αυτός είναι Χ.Α. ή όχι;
Τον έχω σε κάτι Panini του 1982. Αν τα βρω, να τον ξεκολλήσω;;;
Μηπως εχει κανει σπειρα με τον Δρακουλα :?: Να που ολα συνδεονται μεταξυ τους :!:
Το χει πει και ο Λάσκος ρε σεις!!
ΦΙΛΩΤΑΣ=ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ=ΛΑΣ=1821=333=7=ΖΕΥΣ=ΕΛΛΑΣ
Το 1821 είναι αυτό των Marauder; γιατί τότε μπλεκόμαστε πολλοί και μιλάμε για παγκόσμια συνωμοσία…