Ναι αυτό εννοούσα. Το σημείο του Creeping Death 'Die by my hand", ήταν “Die by his sword” στην μπάντα που ήταν ο Kirk, αυτό τουλάχιστον είχα διαβάσει. Δεν είναι τίτλος τραγουδιού βέβαια, αλλά το είπα σαν trivia
Funeral
Devin Townsend – Παραγνωρισμένο διαμαντάκι. Ίσως έχει να κάνει με τις κορυφές που ακολούθησαν. Ίσως και όχι. Σε κάθε περίπτωση. Κλασικός, μέγας Devin.
Myrkur & Chelsea Wolfe – Συνεργασία καταδικασμένη για τελειότητα. Βροχή και μαυρίλα. Άψογη και η πιο ήπια προσέγγιση στο ντέμο (που λέει ο λόγος).
Phoebe Bridgers – Αβάσταχτη, πανέμορφη μελαγχολία. Η Φοίβη στα καλύτερά της. Κάθε γραμμή κι ένα μικρό χτύπημα. Όλη η αλήθεια στο σχόλιο:
flashback to the time i played this in the car and about halfway through my mom leaned over to me and asked me if i was doing alright with a really concerned face
Μπόνους – ακουστικές εκδοχές, η μία καλύτερη από την άλλη
Τα intro δεν περνάνε.-
To “Revelations” είναι κατά περίπτωση το καλύτερο MAIDEN και ενδεχομένως και το καλύτερο χεβιμέταλ κομμάτι έβερ.
Και νόμιζα πως θα ακουγόμουν υπερβολικός αν το έλεγα…
Ναι έβαλα το “κατά περίπτωση” πρώτον για να μην είμαστε απόλυτοι και δεύτερον γιατί μερικές φορές μπορεί να είναι και το “Rime…” ή το “Run To The Hills” ή ακόμα και το “Only the Good Die Young”.
Αλλά τις περισσότερες είναι το “Revelations”
Πιστεύω το καλύτερο κομμάτι των maiden και γενικά του Heavy Metal είναι το Hallowed By Thy Name
Και εγώ πάντως maiden θα ψήφιζα κανονικά (υπέροχο κομμάτι και αυτό) αλλά έχω μια ευχάριστη ανάμνηση συνδεδεμένη με το τραγούδι των Audioslave οπότε το πήγα τελείως υποκειμενικά.
Των priest μου ακούγεται απλά Οκ. Έχει καλύτερα κομμάτια το Nostradamus
Ουτε το 4ο καλυτερο στo Piece Of Mind δεν ειναι το Revelations
Το γάμησες και ψόφησε ε.
Where Eagles Dare
Flight Of Icarus
The Trooper
To Tame A Land
Σιγα την υπερβολη που ειπα. Ευκολα 4 καλυτερα τραγουδια
Όχι.
Ενα πολυ ζεστο χειροκροτημα γιαυτους που δεν ψηφισαν maiden.
Δεν θα άλλαζα την ψήφο μου προς τους Μεηντεν ούτε για το παρακάτω, αλλά το ποστάρω γιατί το λατρεύω πραγματικά . Κι ας είναι στον ενικό το συγκεκριμένο
Ναι μωρέ απλά -όπως λέει κι ο Rebel- έχεις βάλει ενικό. Όταν λέει same ο τίτλος του θρεντ προσωπικά καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι ακριβώς the same. Σε ενικό θα μπορούσα να είχα βάλει και το Revelation από Stryper που είναι αρκετά ωραίο τραγουδάκι.
Revelations από Maiden είναι τεράστια κομματάρα προφανώς. Θυμάμαι πριν 10 χρόνια είχα κολλήσει με την εκδοχή από το Flight 666 (η αγαπημένη μου). Απλώς τον τελευταίο καιρό έχω φάει ένα κόλλημα με κάποια εξαιρετικά τραγούδια από το Nostradamus των Priest και το Revelations είναι ένα από αυτά. Το θεωρώ από τις κορυφές του Νοστράδαμου. Αυτός είναι και ο λόγος που το έριξα Priest.
Το τραγούδι των Audioslave μου αρέσει αλλά μέχρι εκεί.
Revelations (κατά προτίμηση από F666)
Από εκεί και κάτω:
Flight, Where, Troopa, Boots, ε και ύστερα… βασικά μετά δεν το πολυψαχνω.
Πάντως νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια το Tame “οικειοποιείται” περισσότερης αναγνώρισης και αποδοχής απ’ότι αξίζει λόγω του θέματος που πραγματεύεται. Αλλιώς σαν σύνθεση έχει τρύπες και κάνει κοιλιά.
παντως των manowar αν και λιγο κλεψια ποδοπαταει με τις οπλες του οποιαδηποτε αλλη επιλογη
οτι γελοιο εχουν κανει (και προκειται να κανουν οσο συνεχιζουν να υπαρχουν) ξεχνιεται με το δεος που προκαλει η χρυση τριαδα δισκων τους