Τηλεοπτικη συνεντευξη που ανεβηκε προσφατα στο youtube με τους criss oliva,jon oliva και midletton εν ετη 1991 σε μια εκπομπη που λεγοταν TRAX,συζητουν σχετικα με το Streets και την ευρωπαικη περιοδεια του δισκου…το τελευταιο παρτ ειναι η live εκτελεση του A little too far απτον Jon στο studio του Trax…
επισης,ενα προμοσιοναλ spot του streets…
και μια συνεντευξη παλι τηλεοπτικη αποκλειστικα και μονο απτον Criss oliva που μιλαει για την ολη διαδικασια φιλμαρισματος του jesus saves.
sirens-9
dungeons are calling-9,5
fight for the rock-7
hall of the mountain king-10
gutter ballet-10
streets-10
edge of thorns-10
handful of rain-9
dead winter dead-9,5
the wake of magellan-10
poets and madmen-8,5
Η γνώμη μου για τους Savatage. Χμου…:-k
Αρκεί να πώ ότι όταν τα άλλα παιδάκια στο γυμνάσιο άκουγαν Metallica και Iron Maiden εγώ ξέσκιζα τη δισκογραφία αυτών των Θεών. Μου έχει μείνει άχτι να δώ live τον μπουλάκο (Jon :p) και σία. Ένα από τα μειονεκτήματα της επαρχίας βλέπετε…
Πού στο καλό είναι αυτά τα σχολεία όπου υπάρχουν τόσα πολλά παιδάκια που ακούνε Iron Maiden και Metallica για να υπάρχουν ανάμεσά τους και οι ψαγμένοι που ακούνε Savatage?
Δεν ξερω για σενα παντως εμεις στο σχολειο μ ειμασταν πολλοι!!!Καλα ειχαμε και τους καγκουρες,που εχουν ολοι,με τα κλασσικα ακουσματα.Αλλα υπηρχαν και ατομα που ακουγαν τετοια ειδη μουσικης…Εκτος απο τα κλασσικα που ειχε ακουσει ολο το σχολειο,ακουγανε και Savatage k Queensryce k Burzum,Mayhem και παρα πολλα ακομα!!Ειχαμε βεβαια και τους New Age με linkin park και σια…Αλλα το καλο ειναι οτι ειχαμε πολλες Love Metal-oudes!!!Που κυκλοφορουσαν με μπλουζα ΗΙΜ και κτλ…και αυτο ηταν καλο για μας…
:lol::lol::lol::lol::lol:
Παντως για Savatage,ειδικα της Oliva εποχης,ειναι απο τις κορυφαιες μπαντες!!!
πάντως κατά τη γνώμη εάν ακούσεις το Gutter Ballet και δεν νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με το συγκρότημα τότε δεν νομίζω πως έχει νόημα να προσπαθήσεις άλλο. είναι ο δίσκος που διασταυρώνεται η πιό μέταλ εποχή της μπάντας με την πιό “συμφωνική”. από αυτό το άλμπουμ μπορείς άνετα να κοιτάξεις και πρός το παρελθόν και πρός το μέλλον τους.