Savatage

στο δημοψηφισμα του χαμμερ το υπερτατο gutter ballet βγηκε στο 37 για τα 100 καλυτερα…
αυτο το αλμπουμ θα επρεπε να ειναι ανετα στη 10αδα,μην πω 1ο και με λετε γραφικο!

αγαπημενες μου οι πρωτες δουλειες τους μεχρι και το hall of the mountain king (χωρις το fight for the shit)
μετα οκ σεβαστοι, καποιες κομματαρες αλλα σε αλλο υφος, πολλες επιρροες απο το “elder” των kiss και τον πρωτο δισκο magnum, prog rock…
με εξαιρεση το “fight” και το “poets and madmen” ολα τα αλμπουμ ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπη.
Madness Reigns

Το Streets παιδιά γιατί δεν υπάρχει στη λίστα; Αυτό είναι το καλύτερο Savatage album

[SIZE=“5”](Ζάχαρυ Στήβενς Έρα)[/SIZE]

Κι οι παρενθεσεις εχουνε ψυχη.

Εδώ είμαι φίλε!!!
Streets με διαφορά

Σωστός, δεν το πρόσεξα.
Τότε WoM

WAKE OF MAGELLAN
Δισκος αδικημενος, ωριμος, εν τελει ποιητικος (!)

To Damien σε ποιό άλμπουμ είναι ;

Edge Of Thorns.

Eeee…Edge of Thorns γιατι είναι και με Criss!!!
Εκτός απο αυτό είναι πάρα πολυ ωραίος δίσκος!!! :slight_smile:

Edge Of Thorns. Με εξαίρεση Lights Out και Skraggy’s Tomb όλα τα άλλα είναι έπη και αποτελεί από τις κορυφαίες στιγμές του Criss από όλες τις απόψεις, ότι και να λέει ο Nomisterakis και ο Dude(που τείνει να γίνει ο Σουγκλάκος του Forum:p:p, όλο για True ακούσματα και αγνό ατσάλι μας λέει τώρα τελευταία). Εννοείται ότι όλα γαμάνε δισκογραφίες και ας μπάζουν φιλλεράκια που και που.

Το edge of thorns ειναι επος και σκεφτηκα να το βαλω και λογω Chris, αλλα τελικα προτιμώ Dead Winter Dead για καποιο λόγο…

και τα 4 ειναι υπερδισκαρες…
αγαπημενο μου ομως θα βαλω το edge of thorns…
δε χρειαζονται πολλα λογια παρα μονο να βαλεις να ακουσεις το σολο του criss sto carves his stone την ωρα που τσιριζει ο zac η το σολο του follow me…
βασικα τι να πρωτοπεις για αυτο το αριστουργημα??
edge of thorns,carves his stone,follow me,degrees of sanity,labyrinths,conversation piece,all that i bleed,damien…

επειτα παει το wake of magellan για το οποιο μπορεις να μιλας ωρες για το ποσο υμνος ειναι το ομωνυμο…
και μετα τα αλλα 2 επισης καταπληκτικα αλμπουμ…

ΘΕΛΟΥΜΕ SAVATAGE REUNION ΤΩΡΑ!

παρα παρα παρα (φακουντο)παρα πολυ ευκολα edge of thorns.

Δεν έφυγε αυτός; Αλλά και Μετίν να ήταν, πάλι Edge of Thorns

Σαν σήμερα το 1993 πέθανε ο Criss μετά από τροχαίο στην Φλόριντα ?:(:frowning:

Θα τον θυμόμαστε για πάντα μέσα από τα τραγούδια των Savatage ?

R.I.P.
:papas::papas:

16 χρόνια πριν, να 'ναι καλά εκεί που είναι.

αν εξαιρέσουμε Poets and Madmen και Dead Winter Dead που δεν μου άρεσαν… όλα τα αλλα τα λατρεύω
με αδυναμία στο Handful of Rain και στο Streets…
αλλα όλα τα γουστάρω το ίδιο ακόμα και το Fight for the Rock μου αρέσει…

σ αυτό το πολλ μάλλον δε θα ψηφίσω ΠΟΤΕ. δεν έχω ακούσει καθόλου το sirens - εκτός απ το ομώνυμο τρακ (και δε θέλω ακόμα) και το fight for the rock (ούτε αυτό πολυθέλω, για άλλους λόγους… :p). σήμερα έβαλα πρώτη φορά το the dungeons are calling και έχω αλλάξει ήδη 7 εσώρουχα.

δε θέλω να ρθει η στιγμή που δε θα υπάρχει τραγούδι savatage που να μην έχω ακούσει γμτ :(.