οποιος θελει ας στέιλει πμ για λινκς απο savatage στην Θεσσαλονίκη 2001,σε βίντεο η πρώτη μισή ωρα.
Πέτυχα στα Metropolis Περιστερίου 3 επανεκδόσεις (Sirens/Dungeons - Edge of Thorns - Wake of Magellan) και οκ, είναι πολύ πολύ όμορφες <3
Αλλά να δίνω 12άρια τώρα για να αποκτήσω ίδιους δίσκους αλλά με πιο ωραίο case;
Επίσης, το Dead Winter Dead δεν είναι Savatage, είναι TSO. Φαινόταν δηλαδή ότι το πράμα θα πάει προς τα κει.
Ε ΝΑΙ! και το sirens/dungeons 12 το χε?
της γιαγιάς σου το μπρίκι.
:lol: μα δε λέω ότι είναι άσχημος δίσκος προφανώς, αλλά σήμερα που το άκουγα ξανά μου έφερνε στο μυαλό στοιχεία μουσικής TSO παρά Savatage, αν και τα Magellan και Poets είναι αρκετά διαφορετικά από το Dead.
Το Sirens/Dungeons 19 ευρώ τα έχουν ρε γμτ, και είναι τα μόνα Savatage albums που μου λείπουν
α οκ, γιατί και στης αθήνας 19 το δα και παραξενεύτηκα.
σε ανύποπτη φάση είχα πει ότι το καλύτερο και πιο savatage κομμάτι που έχει τραγουδήσει ο Jon μετά το poets and madmen είναι το death is just a feeling των avantasia.
γενικά, “γιατί μας πληγώνεις ρε χοντρέ;” έχει γίνει η φάση.
Same here… :-k
Βλέπω bootleg από λαιβ στο Allentown το 1990 και τραβάω τα μαλλιά μου.
Μόλις ήρθε το πακετάκι “Sirens/Dungeons Are Calling”, ωραίο case αλλά μόνο ένα δισέλιδο booklet χωρίς στίχους. Νομίζω καλύτερες οι προηγούμενες εκδόσεις.
?
πάλι δισέλιδο…?
ε μωρέ πούστηδες, εεεεεεεεεε
κάτσε, το νέο της ear music είναι δισέλιδο? δεν το πρόσεξα έτσι όπως το πιασα στα χέρια μου, αλλά νόμιζα πως ήταν χοντρουλό. μιλάμε για αυτό που χες πετύχει 18-19 ευρώ και συζητάγαμε τις προάλλες ε?
Ναι, αυτό της ear music. Δε ξέρω αν και οι υπόλοιπες κυκλοφορίες είναι έτσι, αλλά το συγκεκριμένο έχει μόνο ένα δισέλιδο booklet με τις αναμνήσεις του Oliva
πω, απογοήτευση.
Όχι, τα “Edge Of Thorns” κ “The Wake Of Magellan” που πήρα εγώ έχουν χοντρά booklet με στίχους κλπ. (ειδικά το πρώτο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο )
Ε τους απατεώνες!
Γεια σου ρε freedom γκαντέμη! :bleh:
Μεγαλη πουστια αυτο που κανουν οι εταιριες και μετα δεν εχουν πωλησεις… Ε, λογικο…
Εγώ έχω πάντως κ παλιότερη κυκλοφορία του “Power Of The Night” με επίσης δισέλιδο booklet ενώ της ίδιας εταιρείας (edel records) το “Gutter Ballet” είχε πολυσέλιδο με στίχους. Είναι να σου κάτσει…
Σημασία έχει ότι συμπλήρωσα δισκογραφία 8)
Κατι ειναι και αυτο, παρηγορια εστω… Ειναι αθλιοι παντως.