Savatage

Έλα μωρέ μην ασχολείστε με τέτοια… Σιγά… Κ εγώ πόσα cdάκια έχω με δισέλιδο booklet, δεν τρέχει κάτι… Στο internet βρίσκεις τα πάντα πλέον, δεν είναι όπως παλιά…

[B]Savatage - Sarajevo / This is the time (1990) - Live in Thessaloniki (27-01-2002) [/B] -> [B]κλικ χίαρ[/B]

Συγκίνηση…
Αργότερα θ ανεβάσω και τα άλλα δύο που έχω.

Ωραίος!

Σαν σήμερα έφυγε απ’ τη ζωή μια απ’ τις μεγαλύτερες κιθάρες που έμελε να ακούσει αυτός ο πλανήτης.

Τhe light that burns twice as bright burns half as long…

:cry::cry:

17 Οκτωβρίου… πριν 17 χρόνια :frowning:

http://www.youtube.com/watch?v=3cNZxUy_bX0

μου γαμηθηκε λιγο η ψυχολογια μου, γτ μολις γυρισα αποτα ξυδια μου και το χα ξεχασει τελειως… αυριο η μερα ειναι αφιερωμενη στον criss…

o [B]Jiniya [/B] είναι αυτός στο βίντεο?? nice…
μου είχε κάνει εντύπωση το 2001…αν και όλοι λέγαν τι ποζερι είναι αυτό…

[B]Deckard, savatagerepousti[/B] :smiley:

*πολύ κάλο το βίντεο

Μια χαρά ήταν ο Jiniya

έχωσα και τα άλλα δύο [B]εδω[/B] και [B]εδώ[/B]

Όποιος έχει κάτι παραπάνω να ανεβάσει πλιζ.

17 χρονια ε?

rip Christopher Michael Oliva

αψογο!!!

Ι’ll be right there…I’ll never leave…All i ask of you…is Believe…

ζεις ακομα ΜΕΓΑΛΕ CRISS…

Η μόνη μπάντα που μπορεί να με συγκινήσει τόσο πολύ και ένας από τους κυριότερους λόγους είναι το παίξιμο του Criss. Από την πρώτη φορά που τον άκουσα κόλλησα χωρίς να ξέρω τι είναι οι Savatage (κάτι αιώνες πριν)

17 fucking years… gone but not forgotten Criss…

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ: http://www.youtube.com/watch?v=Tmjj57Lf53g

αυτά ακριβώς…
η μόνη μπάντα που μπορεί να με συγκινήσει ακόμα και μετα από 10 χρόνια που ακούω αυτή τη μουσική…
να μαστε καλά να ακούμε τέτοιες ομορφιές…:slight_smile:

Δείτε τι παίξαν οι JOP στις 13 στην Ολλανδία (εμφάνιση που βινετοσκοπήθηκε για να κυκλοφορήσει σε dvd) και κλάψτε…

[SPOILER]01. Festival
02. Chance (SAVATAGE)
03. Hounds (SAVATAGE)
04. Death Rides a Black Horse
05. The Evil Within
06. Agony and Ecstasy (SAVATAGE)
07. Firefly
08. Lies
09. Sirens (SAVATAGE)
10. Warriors (SAVATAGE)
11. Living On The Edge Of Time (SAVATAGE)
12. Ghost in the Ruins (SAVATAGE)
13. Tonight He Grins Again (SAVATAGE)
14. Believe (SAVATAGE)
15. Gutter Ballet (SAVATAGE)
16. Power Of The Night (SAVATAGE)
17. Hall of the Mountain King (SAVATAGE)
18. When The Crowds Are Gone (SAVATAGE)[/SPOILER]

8O
ααααχχχ…
μεχρι και εγω που δεν ειμαι βαμμενος savatage fan βλεποντας τετοιο setlist γουσταριζωωω…

sirens - ghost in the ruins - belive - gutter ballet -hall of… - when the crowds are gone…

και προσωπικη αδυναμια tonight he grins again…

Το είχα ψάξει πολύ για να πάω και 2-3 μέρες πριν κλείσω τα εισιτήρια έμαθα ότι εκείνες τις μέρες δεν μποροούσα να λείπω από την δουλειά… ΞΕΝΕΡΑ!!!

ω ρε , φουλ savatage setlist λέμε…!!!

Εντελως Savatage το setlist, γιατι δεν γινεται reunion να εχουν και το σωστο ονομα?

R.I.P. Criss

το καψιμο συνεχιζεται.απο παντα και για παντα http://www.youtube.com/watch?v=Dee59kpX7Q0

ΣΑΒΑΤΑΖ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ

επειδή εγώ είμαι μπασταρδάκος, και τώρα συγκεκεριμένα έχω και νεύρα, θα πω ότι έχω βαρεθεί αυτές τις χαζομάρες, τις φήμες για reunion που ξεκινάνε πάντα από τους ίδιους λίγο πριν βγει δίσκος των JOP μόνο και μόνο για να διαψευστούν στις συνεντεύξεις προώθησης του δίσκου, τα δακρύβρεχτα βλέμματα στον ουρανό και τα “τώρα ένα τραγούδι για τον Criss, σνιφ” ενώ ο χοντρός έχει πει ότι δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης για τους savatage γιατί “ξέρεις κάτι, κοιτάω τους χρυσούς δίσκους στον τοίχο μου αυτή τη στιγμή και ούτε ένας δε γράφει πάνω savatage”, ε αστοδιάλο ρε βλάκα, ασχολήσου μόνο τα λεφτά που βγάζεις με τους TSO, ασχολήσου με τους καραμέτριους JOP, that’s fine, αλλά κόψε τα “still the orchestra plays” και τα 13/18 τραγούδια savatage στα λάιβ γιατί ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ. και πιο πολύ πονάμε εμείς, παρά εσύ.