Ειλικρινά μακάρι να μπορούσα να διαφωνήσω με τον αποπάνω
δηλαδή πιστεύεις ότι αν μπορούσε να κάνει reunion δεν θα το έκανε?? δηλαδή τι τον εμποδίζει?? και σίγουρα οι Savatage πολύ περισσότερο κόσμο θα μάζευαν από τους Jon Oliva’s Pain και ένα cd με το όνομα Savatage πάνω θα είχε περισσότερες πωλήσεις…άρα ποιός ο λόγος να μην το κάνει?? απλά οι υπόλοιποι παίζει να μην μπορούν (γιατί δεν νομίζω να μην θέλουν…) είτε λόγω Trans-Syberian-Orchestra είτε για άλλους (που δεν γνωρίζω) λόγους.
ο Jon Oliva καλά κάνει και παίζει κομμάτια Savatage αφού αυτό θέλει και ο κόσμος αλλά πρέπει να προωθήσει και την δουλειά του…anyway όλοι αναμένουμε εκείνη την στιγμή που θα ανακοινωθεί το reunion…από κει και πέρα αρκεστείτε στους JOP…
να βλέπουμε και τι γράφουμε πριν πατήσουμε το submit.
για διευκρινισε λιγο…:-s
τι να διευκρινίσω, από εδώ
δηλαδή πιστεύεις ότι αν μπορούσε να κάνει reunion δεν θα το έκανε?? δηλαδή τι τον εμποδίζει??
εγώ προσωπικά δε βγάζω νόημα. θα είχε ίσως νόημα αν ήξερες τους λόγους που δεν μπορεί, αλλά μετά λες ότι δεν τους ξέρεις. οπότε δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις, ναι, οκ, αρκούμαστε στους JOP, αφού αυτό θέλει να κάνει. that’s fine έγραψα πιο πάνω. το 13/18 τραγούδια savatage όμως είναι ηλίθιο από όποια πλευρά κι αν το δεις.και τι θα πει “το θέλει ο κόσμος”; ο κόσμος θέλει savatage, όχι κακέκτυπά τους.
αν και τα εγγραψα πριν, να τα κανω πιο απλά να τα καταλάβεις: οι υπόλοιποι savatage περαν του jon ΔΕΝ ξερω αν μπορούν και για ποιό λόγο δεν μαζεύονται να κάνουν το reunion. ο jon απ’ότι φαίνεται θέλει (γιαυτό και παίζει κομμάτια savatage). τόσο απλό…και επειδή δεν θα κάθεται να τους παρακαλάει για reunion κάνει ότι πιο κοντινό σε savatage πιστεύει ότι μπορεί. ελπίζω να σε κάλυψα…8)
πιστεύεις ότι θα ήταν πιο τίμιο να φτιάξει ένα album savatage με παραγωγό τον Paul και να φέρει sessionάδες να παίξουν τα υπόλοιπα όργανα??
εδιτ: και επιμένω στο όνομα πάντα (γιατί θα μπορούσε κάποιος να πεί ότι ουσιαστικά αυτό έχει κανει…και δεν θα είχε και άδικο…)
ok, πιστεύεις ότι ο Oliva τους παρακαλάει αλλά οι άλλοι δε θέλουν. ας μην το συνεχίσουμε άλλο.
κρινοντας από τις πράξεις και τα αποτελέσματα ναι :roll:…anyway το ψιλοκουράσαμε το θέμα…
αρα στο point για να ξεμπερδεύουμε: θέλουμε reunion savatage (τουλάχιστον για όσο ακόμα ζει ο jon).
Το γιατί δεν γίνεται reunion Savatage πάνω κάτω όλοι το ξέρουμε. Καθαρά απόφαση του Mountain King.
Ο Jon έχει βάλει πάνω από 1.000.000$ στην μπάντα όταν ήταν ακόμα ενεργή που δεν πήρε ποτέ πίσω. Οπότε νομίζω είναι άτοπη η κατηγορία ότι ασχολείται μόνο με τα φράγγα.
Το αν θέλουν τα άλλα μέλη δεν το γνωρίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ο Jon έβαζε ξανά μπρος τη μπάντα θα ήταν όλοι εκεί χωρίς καμία εξαίρεση.
Όσο για φήμες κλπ κλπ ε όποτε δίνει συνέντευξη ο άνθρωπος τον ρωτάνε τι να κάνουμε;;; Αφού όλους αυτό τους καίει!!! Και πότε δίνει λογικά τις πιο πολλές συνεντεύξεις; Πριν την κυκλοφορία ενός νέου album!
Καλά τα σχόλια πέρι Criss τι να πω… αστεία στην καλύτερη τον περιπτώσεων.
Καραμέτριοι οι JoP… whatever…
Δεν έχω κάτι προσωπικό bastard ούτε θέλω να στην πω ή κάτι τέτοιο αλλά νομίζω ότι ούτε εσύ τα πιστεύεις αυτά που γράφεις!
O ίδιος ο Jon δε το θέλει το reunion. Επίσης οι υπόλοιποι είναι απασχολημένοι με τους TSO. Βέβαια εάν θέλαν reunion μια χαρά τα έβαζαν στην άκρη τα υπόλοιπα projects.
Με τον μπάσταρδο γενικά διαφωνώ, αλλά συμφωνώ 100% στη κοροϊδία που λέγεται 13/18 Savatage songs. Γιατί χωρίς αυτά τα τραγούδια ούτε οι μισοί δε θα πάταγαν στα λαιβ των JOP. Και γι’ αυτό μου φαίνεται πολύ πιο τίμια η μπάντα του Stevens.
Προσωπικα αδιαφορω για τις παραφιλολογιες… [B][SIZE=“4”]ΚΑΝΤΕ REUNION ΤΩΡΑ…[/SIZE][/B]
Αυτό. Καθαρά και ξάστερα!
συμφωνω σε οτι συμφωνεις και διαφωνεις + το οτι με εκνευριζουν οι γενικοι αφορισμοι και ο ισοπεδωτισμος(για τα σχολια του bastard αυτο)…[-X
[B]ισoπεδωση[/B] maybe ?? :-s
ανυπαρκτη λεξη??να σου πω την αληθεια κολλησα λιγο οταν την εγραφα αλλα την γκουγκλαρα και τη βρηκα…anyway sorry αν ειναι λαθος…:?
RIP στον πιο υποτιμημένο μουσικό όλων των εποχών.
πρόσεξε να δεις. (προσέχεις, ε;)
δίνει συνέντευξη πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ. μιλάει για αποχαιρετιστήρια περιοδεία, χαμός, συγκίνηση, θα παίξουμε παλιά τραγούδια, ίσως βγει και σε dvd, και τι καλά, τραλαλά. βγαίνει το cd των jop και στην επόμενη συνέντευξη λέει ότι τελικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει το reunion. τώρα αν εσύ αυτό δεν το θεωρείς κοροϊδία, συγγνώμη αλλά διαφωνούμε πολύ.
το αν οι JOP είναι καραμέτριοι ή όχι, είναι δικιά μου άποψη. σίγουρα το ότι δεν μπορούν να κάνουν λάιβ χωρίς τα μισά κομμάτια που θα παίξουν να είναι savatage δεν βοηθάει να αλλάξω γνώμη.
δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, που τα ισοπεδώνω και μιλάω έτσι για την αγαπημένη μου μπάντα ever, ή που μερικοί δεν καταλαβαίνετε τίποτα αλλά ποστάρετε “θέλουμε reunion” με μεγάλα μπολντ γράμματα χωρίς να σας πειράζει που ο μπαρμπα Jon μας κοροϊδεύει όλους ψιλό γαζί. πραγματικά σιχαίνομαι το ότι έχω γίνει τόσο κυνικός.
Και να προσθέσω το sticker σχεδόν έξω από κάθε δίσκο “χαμμένα tapes με μουσική του Criss Oliva”. Άσχετα αν πράγματι είναι έτσι, που δε το αμφισβητώ, η όλη διαφήμιση είναι κάτι αρνητικό.
Και δική μου επίσης. Όσον αφορά τη δεύτερη πρόταση, δεν ξέρω άν φταίει ότι δεν προμοτάρεται όπως πρέπει η μπάντα του Oliva αλλά εικάζω ότι ο κόσμος δεν την αγάπησε ποτέ ιδιαίτερα αυτή τη μπάντα. Κ εξακολουθεί να βλέπει στον Oliva “τον frontman των Savatage που θα παίζει τα αγαπημένα κομμάτια”. Γνώμη μου είναι πως άν ο Oliva έπαιζε μόνο κομμάτια των JOP στα lives (κ έχει πλέον αρκετό υλικό να το κάνει) μόνο ελάχιστοι σκληροπυρηνικοί θα πήγαιναν. Κ επίσης πιστεύω πως το ξέρει καλά κ ο ίδιος.
Πάνω σ’αυτό:
[U]Maniacal Renderings[/U]:
[I]This track also contains music from Criss Oliva. It was a riff written during the Gutter Ballet sessions. The intro of the song was written for the Wake Of Magellan CD. The body of the song contains music by both myself and Criss, some parts going all the way back to Power of the Night writting sessions.[/I]
…και το αμέσως επόμενο
[U]The Evil Beside You[/U]:
[I]This track also contains music from Criss Oliva. It was a riff written during the Gutter Ballet sessions. The intro of the song was written for the Wake Of Magellan CD. The body of the song contains music by both myself and Criss, some parts going all the way back to Power of the Night writting sessions.[/I]
Συνεχίζουμε στο ίδιο album…
[U]Through The Eyes Of The King[/U]:
[I]This track to me is very much like an old Savatage track. It’s just good, hard, heavy metal. It also contains the first guitar riff ever written by Criss Oliva, the slow, heavy middle riff. He wrote that riff when he was 14 years old. I always loved it. Matt took it and reworked it a little and it came out great! It’s one of my favorite tracks on the CD.[/I]
…και [U]Time To Die[/U]:
[I]This track to me is very much like an old Savatage track. It’s just good, hard, heavy metal. It also contains the first guitar riff ever written by Criss Oliva, the slow, heavy middle riff. He wrote that riff when he was 14 years old. I always loved it. Matt took it and reworked it a little and it came out great! It’s one of my favorite tracks on the CD.[/I]
Είναι τα liner notes του Jon (αν είναι κι αυτουνού) απ’το Maniacal Renderings. Αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι τυπογραφικά λάθη, οπότε… απλά τραγικό…
Δε λέει πάντως να παίρνουμε το όλο θεματάκι στα σοβαρά και να φτάσουμε στο σημείο να πληγωνόμαστε απ’τον χοντρό. Εγώ τουλάχιστον μένω στη μουσικούλα. Να’ν’καλά, να τρώει καλά, να τόνε βλέπουμε και καμιά φορά κι όλα τ’άλλα…
Κανείς δεν ξέρει πόσο μεγαλείο είχε να προσφέρει ακόμα ο Criss αν ζούσε.
Στηρίζω κι εγώ παλίκαρο Zak. Ειλικρίνεια.